Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: JVC RX - 5062RSL UCUZ ANFI HAKKINDA ?

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ses Sistemleri >> Ev Sinema Ses Sistemleri >> Cevap: JVC RX - 5062RSL UCUZ ANFI HAKKINDA ? Sayfa: <<   < önceki  1 2 3 [4] 5 6   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
kenfat10

19 Mayıs 2008; 23:14:26 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: cinali35

ben jvc yi çok beğendim özellik olarak her şey mevcut dün bi ara fazla yüklendim 30 35 e kadar overload yazdı kendini kapattı amfi aynı olay tecnıcs lerde de var kabinlerin zorlandığını anlayınca kapatıyo kendini amfi inşallah büyük kolanları alabilirsem daha rahat kopacam

Bence sorun kolonların küçüklüğünde değilde JVC amfinin zayıflığında gibi geliyor.Teknosada elemana Onyo 304 ü Jamo frontlara bağla dedim eleman beceremedi sonra daha yetkili biri geldi hocam amfinin gücü yetmiyo Jamolara dedi.Juniorlarda Jamolardan daha ucuz yada görece kalitesiz olsada daha az watt çekmez yani.Yoksa Onkyoyu alıp deneyip beğenmezsem %15 zararına iade etmeyi göze almıştım ama eleman öyle diyince direk sildim.Gönlüm streo performansına şimdiyekadar okuduklarımdan itimat ettiğim Harman Kordonlardan yana ama hem ülkemizde yok hemde ingiltere ile kıyasladım çok fark var kardeşim.HK 247 olsa dadından yenmezdi gibime geliyor.Yurt dışında getirtsen bu defada Voltaj ve akım frekansı sorunu var.Bu arada ingiltere kaç volt kullanıyo bilen varmı?

ADAMIN ASABINI SİNİRLENDİRMEYİN!!!
paranoyak

20 Mayıs 2008; 2:24:05 

ya gerdi beni bu iş en sonunda gidip z5500 alıcam ya

sefalenk

20 Mayıs 2008; 8:46:53 

361 ile sub arasını sadce sub kablosu ile bağlantı yapıp fişe takıyosun anfidende subu okeyleyince işlem tamam şimdi ben subun yerini deyiştirdikten sonra bayagı iyi oldu ses açısından şimdi,ye kadar 661 ile joniourları müzik dinlerken hiç sub kullanmamıştım şimdi 361 ilede denedim bass seslerini anfiden sadece suba verince kolanlar zorlanmıyo zaten eyer 661 dede böle istediğim bir sonuçla karşılaşırsam akşam denicem mutlaka bakalım.
quote:

Orjinalden alıntı: kenfat10

Sefalenk kardeş yamaha 361 e subwooferi nasıl bağlıyorsun.Bu JVC ve yamaha da sub u aktif olarak yani fişe takarak kullanacağımız çıkışlar mevcutmu?

Avr:Yamaha 361
HOP:Pure acoustics joniour set
Sub:Definitive pro sub 1000
Dvd Player:Saba 5309
Tv:Vestel/zeta 72 ekran trueflat
kenfat10

20 Mayıs 2008; 9:15:05 

Bendeki 1150 nin Hİ-LEVEL İN ve LOW-LEVEL İN girişleri var.Zannedersem hi-level in girişinden bağlaersak amfiye o zaman subun fişini takmamıza gerek kalmayaca.Benim merak ettiğim eğer bu şekilde subun sesinden memnun kalmazsak ve ben sub kendi anfisini kullansın istersem subun low-level in bağlantısını anfinin neresine bağlayacağım.Amfide
buna karşılık bağlantı varmı

cinali35

20 Mayıs 2008; 10:44:56 

jvc de ses 50 ye kadar açılıyo film izlerken 25,30 yaptınmı kopmuş oluyorsun ama ben sınırları zorlamak isterim kenfat arkadaşımızın da söylediği jamo frontları biliyorum teknosadaki onları besleyemicek bi tane onkyo yokdur her türlü çalar bir gramda zorlanmaz gelelim sub meselesine fişi takmadan hiçbir zaman ses alamazsın amfi nin sub çıkışında sadece sinyal vardır güç yoktur oyüzden activ kullanıyoruz zaten senin bahsettiğin yerden amfinin kabin çıkışına bağlayabilirsin oda ayrı bi olay normal kabin olarak kullanabilirsin bu arada amfide suba kullanacağınız sub kablosunu mutlaka kalite bir marka alın çok farkediyo acoustıc research tavsiye ederim bende 8 metreliği var çok memnunum saygılar

BENİM İÇİN HAYAT 1000 WATT'TAN SONRA BAŞLAR T.V:72 SHOW
DVD:HAİER N 935 / VESTEL /TRIMAX BS 6220
AMFİ:JVC RX 5062
SUBWOOFER:PIONEER 303 F 30 CM
SPEAKER:quadral quintas 500
KONSOL: PLAY STATION 2
kenfat10

20 Mayıs 2008; 12:33:00 

Peki Cinali35 kardeş geçen gün bahsettiğin JVC nin overload yazıp kendini kapatması sence gerçekten kolonların cılız kalmasıdanmı? Bana amfinin zorlanmasından gibi geldi.Daha zayıf hoperlör bulup yüklen bakalım imkanın varsa aynı şeyi diyecekmi.sence JVC juniorları kaldırırmı.Bu mesaja verdiğin yanıttan tatmin olursan vestelkonsept ten siparişi bugün vereceğim

cinali35

20 Mayıs 2008; 13:47:29 

aynı şey technics tede var benim açtığım ses bayağı yüksekti yani içerde rahatsız olabileceğin bi ses ki bunu yapan benim minik sony lerim di üzerinde 12 cm woofer ve bir tweter var o sese gelmesi bile mucize amfinin çıkışının üzerinde bir front kullanmak gerekiyor junıorlar gerçektende 170 watt ise hiç bir problem yaşamazsın ve bu kapatma olayı oda ile de alakalı oda uafaksa oda basıncına ve hoparlore göre hesaplıyo jvc nin gücü benim istediğimden bile ii filimde zaten açamıyoruz 25 30 yaptımmı konu komşu toplanıyo çekinmeden alabilirsin kaça alacaksın ben geçen hafta 350 liraya aldım aklında bulunsun çok para verme bu arada aynı şehirlerde oturuyorsak birbirimize yardımcı olalım ben izmirdeyim

kenfat10

20 Mayıs 2008; 14:01:41 

Ben samsundayım,izmirde istanbulda olsam JVC almzadım zaten.Çünkü denemeden denonlara HK lara para para aktarmak istemiyorum.hoparlörüm çok pahalı değil ama deneme şansım-ki onu geç görme şansım olsa dokusunu yapısını HK 247 ye bile para veririm.Para yok değil var şükür ama işte madem kumar oynayacam küçük oynayım diyorum.Vestelkonsepten 358 ytl worlde 3 tksit aldım.herhalde ekstra 2-3 ay daha taksit uzatacak.Koysepeteden sipariş vermiştim iptal ettim baktım 6 YTL kargo varmış en son parayı çektiklerinde 369 YTL çektik diyinceyekadar anlaşılmıyor sistemlerinde kargo üzreti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenfat10 -- 20 Mayıs 2008; 15:36:45 >

paranoyak

20 Mayıs 2008; 15:15:14 

cinali senin hoparlörler neydi ?

cinali35

20 Mayıs 2008; 20:19:41 

SONY SSMB100H BENİM ŞİMDİKİ GEÇİCİ TAKIMIM SUBWOOFER IMDA 30 CM JBL Dİ 30CM PIONEER A DÖNDÜM İZMİRDE İSTANBULDA OLSAM JVC ALMAM DEMİŞSİN İZMİRDE FALANDA DÜŞÜNDÜĞÜN GİBİ UCUZA BOL CİHAZ YOK BENİM ARKADAŞLARIMDA SONY YAMAHA PIONEER AMFİLER VAR JVC DEN HİÇBİR FARKLARI YOK VALLA BU FİYATA BU İİ BEN AZ DAHA 400 LİRAYA 2. EL SONY ALIYODUM BU AKLIMA GELENE KADAR ÖYLE OLSAYDI ÇOK PİŞMAN OLURDUM HERALDE

kenfat10

20 Mayıs 2008; 21:15:15 

Dur bakalım o kadar merak ettimki öve öve bitiremedin.Gelsin görelim şu JVC yi.Gerçi hoperlör uyumu önemli ama benim ilk amfim olacak olsada iyi müzikten anlarım.JVC yi 8 ohm olduğu için tercih ettim onkyolar 6 ohm.Bir bildiğim olduğundan değil formlardan edindiğim bilgi o yönde

snoopdogg

20 Mayıs 2008; 21:36:57 

onkyolar6 ohm diye birşey yok,4 ve 16 ohm arası tüm hoparlörler kullanılabilir amfiden ayarlandıktan sonra.

sunny crt tv,philips 720sa,fujitsu siemens amilo pi2530 t7100 1.8ghz,goldmaster sat4150,apc Line-R 1200VA Automatic Voltage Regulator,iriver h120 20,gb,sennheiser cx300,sonyericsson w810i.......sinema-logitech z5500.......müzik-Yamaha rx-497 Natural Sound AM/FM Stereo Receiver,pure acoustics qx900f front.......still a G thang :).......
kenfat10

20 Mayıs 2008; 22:45:03 

quote:

Orjinalden alıntı: snoopdogg

onkyolar6 ohm diye birşey yok,4 ve 16 ohm arası tüm hoparlörler kullanılabilir amfiden ayarlandıktan sonra.

Evet haklı olabilirsin ama her kafadan ses çıkmış yorumları okuyunca attığı her adıma dikkat ediyo insan

cinali35

21 Mayıs 2008; 17:42:54 

şunu da unutmayınki hiçbir sinema amfisi müzik amfileri gibi çalamıyo dayımda NAD stereo sistem var hiç bir sistemde öyle tatlı ses duymadım sanatçı yanında söylüyo sanki şarkıyı tabi kolonlarda çok önemli warfdale evo 30 var nad lara bağlı 1000 dolar civarı kendisi

cinali35

21 Mayıs 2008; 17:45:14 

warfdale amfi 8 ohm w. evo kolon larda 6 ohm ama dehşet uyumlular deneyerek alabilmek en güzeli test etmek lazım

paranoyak

21 Mayıs 2008; 19:48:12 

cinali yani jvc den memnunsun herhangi bir sorun yok.Sinema olarak da seni gayet tatmin etti ve bulunduğun odayı haylice doldurdu ses dimi.

cinali35

21 Mayıs 2008; 20:04:42 

benim odam 15 m.kare şu anki kabinlerle bile fazla geliyo şöyle söyleyim bu fiyatta beklenenden fazlasını yapa biliyo tabiki bi onkyo, denon ,harman kardon,gibi amfilerle aşık atamaz ama giriş seviyesinde başarılı kısacası sizi hayel kırıklığına uğratmaz paranoyak kardeş sen nerde oturuyon izmirde oturan yokmu hiç ya

kenfat10