Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: JVC RX - 5062RSL UCUZ ANFI HAKKINDA ?

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ses Sistemleri >> Ev Sinema Ses Sistemleri >> Cevap: JVC RX - 5062RSL UCUZ ANFI HAKKINDA ? Sayfa: <<   < önceki  1 2 [3] 4 5 6   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
paranoyak

11 Mayıs 2008; 13:34:25 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: unpop

hangi model o hocam

quote:

Orjinalden alıntı: cinali35

ya arkadaşlar herkes şu pure acoustics lerden bahsediyo bu kadar iyimi bu kabinler ya aynı fiyat aralığında sony ler var çok ta harika hemde frontları 16cm bass 16 cm midbass 10cm mid ve2,5cm nano twıter var üzerlerinde süper ses var çok temiz çalıyo 5lisi 470 lira sadece ön kolonları 290 a veriyolar hani aklınızın bi köşesinde bulunsun diye söyledim

sanırım fcr serisinden bahsediyo arkadaş unpop

paranoyak

11 Mayıs 2008; 13:37:07 

pure acoustics leri dün bi kaç satıcıdan daha dinledim ve çok da iyi şeyler duymadım ama bilemiyorum yinede burada dinleyen arkadaşlar bi hayli övdüler hoparlörleri ama yine de kafam karışık

eikinskjaldi

12 Mayıs 2008; 8:59:54 

paranoyak kafan karışmasın...sanırım ürün stoğu tükendi teketekte...başka bişey bakacaz artık galiba
bu arada cumartesi günü vestelleri dolaşayım derken mersinde jameson marka anfi buldum 100 ytl peşin..5x100 watt per channel...var mıdır acaba kullanan

about:blank
atorbaci

12 Mayıs 2008; 9:11:17 

quote:

Orjinalden alıntı: eikinskjaldi

paranoyak kafan karışmasın...sanırım ürün stoğu tükendi teketekte...başka bişey bakacaz artık galiba
bu arada cumartesi günü vestelleri dolaşayım derken mersinde jameson marka anfi buldum 100 ytl peşin..5x100 watt per channel...var mıdır acaba kullanan

bence jameson alt seviye de olsa hi-fi denecek marka değil.zaten fiyatı çin esintisi uyandırmaya yetiyor.

PAYLAŞIM PORTALI(kotalı kullanıcılara önermiyorum)
eikinskjaldi

12 Mayıs 2008; 9:15:30 

atorbaci haklisin zaten cihazın tasarımını görmen yeterli yorum yapabilmek için
ama oto müzik sistemlerinde piyasayı tamamen ele geçirmiş bir marka ve karizması var o sektörde..
o yüzden bir ihtimal kullanan vardır diye düşündüm...yoksa jvc den şaşmayacam kullananlar hep iyi yorum yaptı şimdiye kadar...hoparlörleri de bulabilseydik...

Pıncır

12 Mayıs 2008; 11:40:45 

quote:

atorbaci haklisin zaten cihazın tasarımını görmen yeterli yorum yapabilmek için
ama oto müzik sistemlerinde piyasayı tamamen ele geçirmiş bir marka ve karizması var o sektörde..
o yüzden bir ihtimal kullanan vardır diye düşündüm...yoksa jvc den şaşmayacam kullananlar hep iyi yorum yaptı şimdiye kadar...hoparlörleri de bulabilseydik...

Geçen günler bu marka bir ampli almıştım sonra geri verdim, düşük fiyatına nazaran iş görecek bir cihaz ama. Tabi Harman Kardon, Yamaha, Onkyo gibi markaların kalitesi ve özellikleriyle kıyaslanamaz.
virtue28

12 Mayıs 2008; 12:40:49 

quote:

Orjinalden alıntı: unpop

hangi model o hocam

http://www.morfare.com/asp/show_stock.asp?product=SS-FCR6000

Sony SS-FCR6000 Hoparlör Setinden bahsediyor olmalı. Bunu bende araştırdım ama pek kullanıcı yorumları göremedim.

Görünüş gercekden güzel, özellikler ve sürücü çapları yeterli, fiyatıda makul seviyede olmasına karşın markası SONY !!!

Sesinin kötü olacağını sanmıyorum, ama kullanan hiç mi anlamıyorum. Pure lere şu SONY den daha cok güveniyoruz ya anlamadım gitti.

Bence dikkate alınması gereken bir sistem. Yorumlar sizin...

Not: Kendim için değil sadece sürü için.

paranoyak

12 Mayıs 2008; 13:52:20 

virtue ye bende katılıyorum sony lerde dikkate alınmalı pure lar gerçekten soru işareti olmaya başladı kafamda

paranoyak

12 Mayıs 2008; 14:00:07 

quote:

sevgili dostum aman aman jameson falan girme o tarz markalara.stokları gerçekten tükenmişmi bu arada kim alıyo bu setleri ya arkadaşlar bu jvc yi dün almaya gittim atm kartım bloke olmuş sanırım para olmasına rağmen çekemedim nakit ve alamadım bugüne kaldı bakalım bankaya gidip halledicem artık.Ama şimdi hoparlör seti bulamadık alıcaz koyucaz kenara önce sürülecek bi hoparlör seti bulmak daha mantıklı değil mi

eikinskjaldi

12 Mayıs 2008; 14:04:32 

paranoyak,
nickinle paralel hareket ediyosun gercekten
önce pure lardan emindik anfi arıyorduk şimdi anfiyi bulduk hoparlör arıyoruz...allah sonumuzu hayır etsin...
bi yandan ben de bakmaya devam ediyorum hoparlör için...aslında şu onkyo nun htp-103 ü hoşuma gidiyor..aktif subla beraber 6 hoparlör...enplustaki 395 ytl fiyat iyiydi ama o da stokta yok şu an...hızlıal.com da aynı set 750 ytl...

paranoyak

12 Mayıs 2008; 14:11:32 

valla haklısın dostum sanırım öyleyiz ya nickimiz yansıtıyo bizi ya bir çıktım dışarı herkes başka bişi diyo jvc de işe yaramaz diyen de var ama kulak asmadım sonuçta kendi ürününü satmak için bir sürü şey diyo insanlar.o konuda JVC bana yeterli gelecek onu biliyorum.Pure larda tamamdı fakat şimdi sen stokta kalmadı diosun junior lar birde çok mu büyüttük bu pure ları acaba diyorum ne biliyim şimdi alternatif hoparlör seti bakıyorum öyle netten onkyo da o fiyata alınabilirmiş evet.ama diğer fiyat hakikaten tuzlu.Bu sony lerde ayrı bir muamma zapatero fcr 6000 lerin frontlarını kullanıyodu sanırım fena değil diyodu ama

eikinskjaldi

12 Mayıs 2008; 14:27:51 

bu sony lerin görüntüsü cok heybetli...fiyatı da sadece frontlarda 360 ytl sanırım..performans olarak da fiyat olarak da fazla bence..evde kullancam sonucta...juniorlar yeterdi aslında...bakalım belki kampanya yapacaklardır iyimser düşünceyle söyledim:))
onkyo icin hts 590 dinlemiştim forumdan bi arkadasın evinde...frontlar dahil uydu hoparlördü..ama hem stereo hem de 5.1 cok tatmin ediciydi...anfi setin icindeki onkyo 340 modeldi yanılmıyorsam jvc düzeyindedir belki daha düsük sınıf bile olabilir...

paranoyak

12 Mayıs 2008; 14:52:19 

junior lar için stokta yok ibaresi falan ben göremedim ama eikinskjaldi yanlışlık olmasın.Sonyler 500 e geliyo ewt hepsi tuzlu biraz juniorlar bizi tatmin eder diye düşünüyorum

eikinskjaldi

12 Mayıs 2008; 15:17:34 

junior seti anasayfadan ve ev sinema sistemleri menusunden kaldırmıslar ben sadece karsılastırma listesinde bulabiliyorum...siparis verince ortaya cıkar gerci stokta olup olmadıgı...
sefalenk arkadas junior set icin cok olumlu yorum yapıyor...hatta bundan daha ötesini düsünemiyorum demisti bi keresinde...ama o sub ile birlikte kullanıyo. biz simdilik idare edecez sadece set ile...

paranoyak

12 Mayıs 2008; 15:49:48 

hmm ben az önce baktığımda ev sinema sistemleri bölümünde de gördüm.Valla kendisi memnunsa alınabilecek bir ürün diye nitelendirilebilir.malum evlerimizde apartman dairelerinde sesi çok açmak ta mümkün olmadığı için şu aşamada bize yetebilir hem fiyatıda uygun bak yine döndüm junior a

eikinskjaldi

12 Mayıs 2008; 16:12:45 

walla ben de yaklastım juniora..hatta aksam verecem galiba siparisi eve gidince...ben memnun kalacagımı düsünüyorum...

eikinskjaldi

12 Mayıs 2008; 17:02:52 

selam arkadaslar,
jvc nin vestel bayilerine egliş fiyatını da ögrenmiş bulunuyorum...ancak rakamı burda söylemek dogru olmaz...sunu söyleyebilirim düsük denecek bir karla satıyolar...ben ürünü 350 liraya 10 taksit olarak konustum...bi aksilik cıkmazsa bu aksam junior yarın da jvc yi siparis ediyorum...yorumları yazacam insallah...

paranoyak

12 Mayıs 2008; 18:20:53