Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: JVC RX - 5062RSL UCUZ ANFI HAKKINDA ?

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ses Sistemleri >> Ev Sinema Ses Sistemleri >> Cevap: JVC RX - 5062RSL UCUZ ANFI HAKKINDA ? Sayfa: <<   < önceki  1 [2] 3 4 5 6   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
atorbaci

20 Nisan 2008; 23:57:18 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

JVC lerin THD oranları hakında görüşleriniz...bu cihazların sesini dinleyen yok mu?

blacklegend

21 Nisan 2008; 0:03:52 

yinede slimdreamler piyasadaki hazır sistemlerden basarılıdır diye dusunuyorum yanlısmıyım
kafamdaki sistem soyle

JVC D201 7.1
sleam dream takım +pure sub 120W + ilerde bi cift front
bide player olarak toshibanın 170ytl ye dusen hddvd si

atorbaci

21 Nisan 2008; 0:49:17 

bu serinin 301 olanında da wi fi var mış

Wireless Connection with PC — The receiver is equipped with a USB terminal on the front panel and a USB Wireless Antenna terminal on the rear. By connecting a USB wireless antenna (supplied) to the USB Wireless Antenna terminal and a USB wireless transmitter (supplied) to your PC - you can enjoy playback of music files from PC. (USB Wireless)

blacklegend

21 Nisan 2008; 10:51:42 

Turkiyede D201 den baska model yok su anda
umarım yakın zamanda bu wi-fi li hdmi lı ust modellerı gelır ve cazip fiyatlarla satılırda piyasa senlenir

rap_üstad

Sisteme Gözat

21 Nisan 2008; 11:23:13 

vestele gittim ama ürün ellerinde yoktu.aldığınız takdirde 3 gün içinde gelir diyorlar

dh-kemalistler birliği

atorbaci

21 Nisan 2008; 14:52:00 

şimdi arkadaşlar bu wifili anfide ses havada uçuyor mu ? sonra da herhalde anfi havalimanına iniş yapıyor.

paranoyak

21 Nisan 2008; 17:03:33 

arkadaşlar bu amfi den almayı düşünüyorum fiyatı ve özellikleri benim isteklerimi tatmin eder şekilde olduğunu düşünüyorum alıp dinlemiş olan varsa buraya yazabilirmi görüşlerini

atorbaci

21 Nisan 2008; 20:31:40 

yok mu arkadaşlar alan kullanan dinleyen

cayd

21 Nisan 2008; 20:36:56 

ben bugün 3 vestel bayi dolaştım bulamadım, 3 günde getirtiriz dediler ama getirtecekleri üründe indirim yaptırma şansım az gözüktüğü için pazarlık etmedim.
istanbul'da ürün elinde olan, peşin 300'e alabileceğim hangi vestel bayi var?

atorbaci

21 Nisan 2008; 23:37:30 

@the_cantan kardeş bu anfiyle yamaha 361 e çift yumurta ikizi demiştin.sana bir şey sormak istiyorum.bu ürünün signal to noise ratio su 66/62 dB diyor.oysa rx-v361 için 100db den bahsediliyor. acaba bu etkeni göz önünde bulundurmalımıyız.

rap_üstad

Sisteme Gözat

22 Nisan 2008; 1:29:49 

quote:

Orjinalden alıntı: cayd

ben bugün 3 vestel bayi dolaştım bulamadım, 3 günde getirtiriz dediler ama getirtecekleri üründe indirim yaptırma şansım az gözüktüğü için pazarlık etmedim.
istanbul'da ürün elinde olan, peşin 300'e alabileceğim hangi vestel bayi var?

migros vestel (beylikdüzü 340 ytl peşin fiyatı)

dh-kemalistler birliği

unpop

23 Nisan 2008; 14:26:34 

slimdream için açıklamasında empedans için 4Ω diyor oysa JVC 5062'de speaker empedans 8Ω-16Ω arasi gozukuyor ve anfi kitapçığında sadece belirtilen ohm aralıgında speaker kullanın demiş . Bu durumda JVC 5062 ile pure dream slimler sürülemez mi ya da sürülürse ne gibi problemler çıkar ?

snoopdogg

23 Nisan 2008; 14:46:52 

satış mağazalarında da slim dreamler için 4-8 ohm arası diyor,bu durumda sorun olmaz.

sunny crt tv,philips 720sa,fujitsu siemens amilo pi2530 t7100 1.8ghz,goldmaster sat4150,apc Line-R 1200VA Automatic Voltage Regulator,iriver h120 20,gb,sennheiser cx300,sonyericsson w810i.......sinema-logitech z5500.......müzik-Yamaha rx-497 Natural Sound AM/FM Stereo Receiver,pure acoustics qx900f front.......still a G thang :).......
snoopdogg

23 Nisan 2008; 14:51:26 

burda da 4-8 ohm arası diyor.

http://www.pure-acoustics.com/design/english/html/slim_dream_f.htm

sunny crt tv,philips 720sa,fujitsu siemens amilo pi2530 t7100 1.8ghz,goldmaster sat4150,apc Line-R 1200VA Automatic Voltage Regulator,iriver h120 20,gb,sennheiser cx300,sonyericsson w810i.......sinema-logitech z5500.......müzik-Yamaha rx-497 Natural Sound AM/FM Stereo Receiver,pure acoustics qx900f front.......still a G thang :).......
unpop

23 Nisan 2008; 15:01:17 

Ilginç burda da 4OHm yazmışlar sadece .
http://www.pure-acoustics.com/design/manuals/ts_dream_tower.pdf

snoopdogg

23 Nisan 2008; 15:09:25 

walla benim gx900 frontlarıyla da bi wire yapılabilir yazıyor ama yapılamıyor anlayın artık gerisini.

nevz@t

23 Nisan 2008; 22:02:40 

Bu receiver'ı bugün bir arkadaşıma Ankarada bir Vestel bayinden ilk taksiti Ağustosa ötelemeli olarak bonusa 5 taksit 350 YTL ye aldık. Ve Pure Acoustic Slim Dream sete bağladık, subwoofersız olarak. Player olarak ise HOMETECH DIVX-567 aldık.

Receiver beklediğimden güzel çıktı. Hoparlör kablsou sıkıştırmaları biraz sorunlu gibi oldu çünkü aldığımız Monster marka kablo setinde uçlar hazır şekildeydi fakat o uçlar tam içeri girmedi fakat yaylı sistem olduğundan yine de tuttu. Normal hoparlör kablosu ile sorun çıkmaz.

Bence en kötü yanı kumadası. Kumada ufak bir boyutta yapılmış tabi doğal olarak da tuşlar oldukça küçük olmuş. Biraz da kalitesiz kumandası. Ama Receiver'ın yanına gitmeden kumanda üzerinden herşeyi halletmek mümkün.

Receiver Slim Dreamlerle benim geçen hafta Panasonic SA-HE40'ın verdiği sesten daha güzel, daha doğal bir ses verdi. Aynı zamanda almış olduğum divxplayer'dada çok çeşitli ses seçenekleri olduğu için kendine göre bir ses yaratmak mümkün.

Ankaradan almak isteyen arkadaşlar olursa PM atsınlar Vestel Bayisinin bilgilerini vereyim eğer fiyat uygun geldiyse

En Yeni Nesil IPOD NANO 300YTL
atorbaci

23 Nisan 2008; 22:14:54 

quote:

Orjinalden alıntı: nevz@t

Bu receiver'ı bugün bir arkad