Wireless Connection with PC — The receiver is equipped with a USB terminal on the front panel and a USB Wireless Antenna terminal on the rear. By connecting a USB wireless antenna (supplied) to the USB Wireless Antenna terminal and a USB wireless transmitter (supplied) to your PC - you can enjoy playback of music files from PC. (USB Wireless)
arkadaşlar bu amfi den almayı düşünüyorum fiyatı ve özellikleri benim isteklerimi tatmin eder şekilde olduğunu düşünüyorum alıp dinlemiş olan varsa buraya yazabilirmi görüşlerini
ben bugün 3 vestel bayi dolaştım bulamadım, 3 günde getirtiriz dediler ama getirtecekleri üründe indirim yaptırma şansım az gözüktüğü için pazarlık etmedim. istanbul'da ürün elinde olan, peşin 300'e alabileceğim hangi vestel bayi var?
@the_cantan kardeş bu anfiyle yamaha 361 e çift yumurta ikizi demiştin.sana bir şey sormak istiyorum.bu ürünün signal to noise ratio su 66/62 dB diyor.oysa rx-v361 için 100db den bahsediliyor. acaba bu etkeni göz önünde bulundurmalımıyız.
ben bugün 3 vestel bayi dolaştım bulamadım, 3 günde getirtiriz dediler ama getirtecekleri üründe indirim yaptırma şansım az gözüktüğü için pazarlık etmedim. istanbul'da ürün elinde olan, peşin 300'e alabileceğim hangi vestel bayi var?
slimdream için açıklamasında empedans için 4Ω diyor oysa JVC 5062'de speaker empedans 8Ω-16Ω arasi gozukuyor ve anfi kitapçığında sadece belirtilen ohm aralıgında speaker kullanın demiş . Bu durumda JVC 5062 ile pure dream slimler sürülemez mi ya da sürülürse ne gibi problemler çıkar ?
Bu receiver'ı bugün bir arkadaşıma Ankarada bir Vestel bayinden ilk taksiti Ağustosa ötelemeli olarak bonusa 5 taksit 350 YTL ye aldık. Ve Pure Acoustic Slim Dream sete bağladık, subwoofersız olarak. Player olarak ise HOMETECH DIVX-567 aldık.
Receiver beklediğimden güzel çıktı. Hoparlör kablsou sıkıştırmaları biraz sorunlu gibi oldu çünkü aldığımız Monster marka kablo setinde uçlar hazır şekildeydi fakat o uçlar tam içeri girmedi fakat yaylı sistem olduğundan yine de tuttu. Normal hoparlör kablosu ile sorun çıkmaz.
Bence en kötü yanı kumadası. Kumada ufak bir boyutta yapılmış tabi doğal olarak da tuşlar oldukça küçük olmuş. Biraz da kalitesiz kumandası. Ama Receiver'ın yanına gitmeden kumanda üzerinden herşeyi halletmek mümkün.
Receiver Slim Dreamlerle benim geçen hafta Panasonic SA-HE40'ın verdiği sesten daha güzel, daha doğal bir ses verdi. Aynı zamanda almış olduğum divxplayer'dada çok çeşitli ses seçenekleri olduğu için kendine göre bir ses yaratmak mümkün.
Ankaradan almak isteyen arkadaşlar olursa PM atsınlar Vestel Bayisinin bilgilerini vereyim eğer fiyat uygun geldiyse