Internette 300-350 ytl fiyata bulunabiliyor, sanırım yanılmıyorsam optik ve koaksiyel girişleri var. Ne dersiniz alınır mı ? Bir de Panasonİc Sa- He-40 ile karşılaştırsak hangisi daha caziptir. Hadi yorumlar buraya ..
Ses çıkış gücü : Stereo: 100W x 2, Surround: 100W x 5 Oyun konsolları için AV girişi : Evet Sanal arka surround kanalı : Dolby Digital Ex , Dts Es Dolby Digital : Dolby Digital/DTS/Dolby Prologic II/DTS-ES ve DTS 96/24 Sanal Surround (3D-PHONIC) : 3D-PHONIC 3D Konuşma sesleri ile ilgili : Evet DAP : THEATER 1/THEATER 2/HALL 1/HALL 2/ALL CHANNEL STEREO/MONO FİLM 3D kulaklık : Evet Hızlı hoparlör ayarı : Evet : DSP AV Compu Link : Evet RDS : Evet A/V uzaktan kumanda : Evet
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unpop -- 19 Nisan 2008; 20:08:38 >
Sevgili unpop, herkes senin bunu da kaçıracağını düşündüğü için fikir üretmiyodur...
LG 32LE2R TV, PS3 60GB Pal, Toshiba HD-EP 30 HD DVD Player, Digiturk+, Lenovo 3000 N200 Notebook, Pure Acoustics Dream 77, Pure Acoustics SL-W10 sub, Onkyo TX-SR 605 avr, Monster THX 1,5mm² kablo, Panasonic PT-AX200, fon-screen 200x200 perde, Tunçmatik 650VA UPS Oyun bittiğinde şah da piyon da aynı kutuya konur!.. SATILIK PROJEKSİYON PERDESİ VE TAVAN ASKI APARATI
Bugun iş dönüşü bir vestel bayiye uğrayıp bu cihazı sordum . önce yok dedi sonra haa dur anfi falan diyerek arkaya gitti, kutuları karıştırdıktan sonra bu ürünün kutusunu kucaklayıp önüme koydu. Caart diye açtı koliyi ve çıkardı cihazı. Ne kadar dedim ? laptopuna bir müddet baktıktan sonra, 400 ytl olur dedi. Ben nasıl olur her yerde 300 ytl dedim hatta internette taksitle bile 345 ytl diyince , tamam peşin 300 ytl olsun dedi. Yani forumu takip etmsek eyvah eyvah . Alette bir optik bir tane de koaksiyel giriş var. Bekledigimden byük ve heybetli bir görüntüsü var. Malesef ortamda hoparlor olmadıgından test demedik.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unpop -- 18 Nisan 2008; 19:52:06 >
ağırsa anolog hafifse digital oluyormuş. (kendimi çok bilgisiz ve şaşkın hissediyorum bu konuda. alsak bişey de kurtulsak bu dertten, yoksa en sonunda müzik felan denilince öcü görmüş gibi kaçacak duruma geleceğim) bu devirde herşeyin dijitali makbulken anladığım kadarıyla bu meretin (meret receiver oluyo) anologu daha iyi ses veriyormuş
Takriben bir hafta sonra size cihazla ilgili bilgi verebilirim.arkadaşım aldı,gelince kuracağız.yalnız bildiğim şu anda piyasadaki en ucuz cihaz.yurtdışı kullanıcıların bir ikisinin de yazısını okudum ve memnun kalmışlar.bu fiyatta bu performans diyerek memnuniyetlerini dile getirmişler.Size link de vereyim.ordan da bakabilirsiniz.pdf. file ı na da baktım.oldukça da teferruatlı bir cihaz.
cihaz güzel gözüküyor. fiyat da uygun. peki onkyo 705, yamaha 861, denon 2808 gibi modellere denk gelen üst modelleride var mı bu markanın? alt modelinin fiyatı uygunmuş.. üst modelleri varsa eminimki onlarda uygun olur..
evet blacklegend'in verdigi linkten bu ürünü bulamadım ama bunun hemen hemen aynısı sadece rengi siyah olanın RX-5060B modelinin linkini buldum Orada kullanım kitapçıgının pdfsini de okuyabilirsinz. Ben şöyle bir inceledim epey teferruatli bir alet. Bu arada USA fiyati usd.180. . yani turkiye'deki fiyatlari hemen hemen aynı. Keşke Yamaha'larda da orda satılan ile burda satılan arasında uçurum olmasa
İste bunun sebebide jvc nin arkasında vestel gibi kurumsal bir firma olması ve ithalatcı firmalar gibi yuksek kar gutmemesi. sonucta jvc de ithal mal bununda nakliyesi ve gumruk vergileri var ama yurt dısıyla fiyat ucurumu yok. isin acı tarafı yamaha 361 de yurtdısında 230$ ama gel gorkı burda nerdeyse 3 kat fiyatla satılıyordu sımdı yenı modeller gelecegı ıcın kampanya adı altında biraz dsurdulerde o bile yinede yurtdısının 2 katı Ben buyuk ıhtımal jvc alıcam bu gidisle