bu okul vb yerlerde kapalı olan portları kullanmadan sadece açık olan 80 (HTTP) portunu kullanarak bütün uygulamaları oyun vb programları paket halinde port 80 üzerinden kullanmayı saylayan bir program varmış acaba adını bilen varmı. arkadaşım önceden kullandığı fakat ismini hatırlayamadığını söyledi.
Bunun icin oncelikle bilgileri sana port 80'den gonderecek bir proxy benzeri servise ihtiyacin var. http://www.your-freedom.net/ Bu programi indir ve kur, your-freedom sunuculari bunu yapiyor. Sana ucretsiz verdigi hiz 64kbit/64kbit ile sinirli diye hatirliyorum.
ya bn yourfreedom ın paralsını alıorm yatılıda oynuorm wow ama ventrilo veya team speak e girmeyi başaramadm ya onunda bi ayarı varsa gerçekten çok makbule geçer çnkü kafayı yemek üzereyim
Limewire'in NAT traversal ozelligi oldukca geliskin hicbirsey yapmazsan da indirebilme sansi var (benim kaldigim yatakanede bir ara bunu kesfetmistim). Olmazsa Your-Freedom uzerinden Limewire ve baska P2P programlarini kullanabilirsin bu programlara kullanmak istediin portu direk yazabildiin icin sockscap vs. kullanmana da gerek yok. Yalniz indirme hizin Your-Freedom'in sinirladigi hiz kadar olacaktir yuksek hiz bekleme.
size tunel hizmeti veren adamlar ne yazikki hizlarinizi ciddi oranlarda kisiyorlar , torrent calistirirsin tabii, ancak sana atanan 3-5 k ile cekilmez olur. bandwidth parali neticede, kimse belese sinirsiz bant genisligi saglamaz size.