|
iztech -> Cevap: Parlak ekran vs. normal ekran (29 Nisan 2008; 8:21:49)
|
[/quote] o laptop un ekranı büyük ihtimal tavandaki ışığa bakıyodur [:D]tamkarşına dik olarak koy bakalım ne olcak arkanda ışık kaynağı olmayacak tabi ki ayrıca verilen fotolar daha yanıltıcı [/quote] :):) yaw hadi bişiy diycem olmıycak , neyse allaha şükür bisimde aklımıs var da o kadarını düşünüyorus hocam, tavsiye için saol.. Soruya yanıt vereyim , eğer laptop ışığa bakacak şekilde oturursam yansımamı değil laptopda (eğer açı varsa tabiiiiki )ışık kaynağının kendisini bile büyük parlak bir obje olarak ekranda görürüm. Onun dışında eğer ortamdaki aydıntlatma kuvvetliyse (loş bir ortam dışında olan herhangibir ortamı kastediyorum ) neredeyse her zaman ve her zaman kendimi görüyorum İnsan bazen alışıp o görüntüyü görmemeye başlıyor ya da görmezden geliyor ama ara ara tekrar gözüme takılıyor (en azından benim için böyle) Bunun dışında her ne olursa olsun odanın şeklini bilgisayara göre ayarlamak ne derece mantıklı? Ben şuan X2200W kullanyorum , odanın şeklinden dolayı ışık arkamda kalıyo, gündüz balkon yandan monitöre bakıyor ama en ufak bir rahatsızlık yok, ama laptop kullanacağım zaman resmen köşe kapmaca oynuyorum... Tercih meselesi diyelim ;)
|
|
|
|