Fiorino, Kompakt, kıvrak, atak... ve çok yakışıklı.
Ticaretin en yakışıklısı Fiorino, işlerinizi büyütmeniz için dünyaya geldi. Onun içi, dış görünüşünden beklenmeyecek kadar geniş. Kompakt boyutları ve kıvraklığı sayesinde trafikte bir şehir otomobili gibi özgürce hareket ediyor.
FIORINO Yan yollarda da, şehir merkezinin yoğun trafiğinde de size rahatça eşlik ediyor, işlerinizi daha önce kimsenin ulaşamadığı bir noktaya taşıyor. Kısacası... Fiorino ile ticaret şehre geri döndü.
Sınır tanımayan hareket özgürlüğü İşiniz gereği sürekli dışarda mısınız? Ticarette devrim yaratan ve boyundan büyük işler başaran Fiorino, tam size göre. Çünkü hiçbir zaman sizin enerjinize ve çalışma tutkunuza sınırlar getirmiyor. Onun sürüşü zevkli olduğu kadar yükleme ve boşaltması da son derece pratik. Özellikle şehir merkezleri için yaratılan Fiorino, sizi diğer ticarilerin giremeyeceği her yere götürme yeteneğine sahip tek araç. Siz isteyin, o her yerde size eşlik etsin..
Ofisiniz kadar konforlu ve rahat İş yerinizdeki rahatlığı ve konforu sunmak için Fiorino elinden geleni yaptı. Hak ettiğiniz yaşam kalitesini araç içinde de verecek tüm ayıntılar titizlikle işlendi. Örneğin, koltukların ve ön panelin ergonomisi en küçük detayına kadar ele alındı. Konfora ve işleve yönelik birçok donanım üzerinde özenle çalışıldı.
Hızlı ve emniyetli bir şekilde ilerleyen bir ufaklık Kompakt boyutlarının sizi yanıltmasına izin vermeyin. Fiorino�nun kapasitesi ve yetenekleri çok büyük işler başarmaya hazır. En zor yol ve çalışma koşullarında bile, sürüşü zevkli hale getiriyor, işlerinizi kolaylaştırıyor. Sessiz ve çevreye saygılı motoru, düşük yakıt tüketiminin yanı sıra bakım giderlerinizin de en büyük güvencesi. Her gün ve her türlü yolda ihtiyacınız olan koruma ve güvenlik içinse, Fiorino'da hiçbir eksik yok.
Multijet Motor Seçeneği Olması Güzel. Ticari araç gibi durmasa da iyi bir seçeneğe benziyor?
Görüşlerinizi alalım ??
BU ARADA FIORINO KULLANANLAR İSİMLERİNİ YAZDIRSINLAR LÜTFEN.
Eğer sizde bir FIORINO sahibi veya severiyseniz aşağıdaki linki imza bölümüne yapıştırınız:
[center][image]http://img212.imageshack.us/img212/6439/81839bo8bc7.jpg[/image][/center]
[center][b][link=http://forum.donanimhaber.com/m_22630300/mpage_1/key_//tm.htm#22630300]
FIAT FIORINO FAN CLUB[/link][/b][/center]
klübünüz hayırlı olsun her nekar doblo sahibi olsamda bütün fiat ailesi bizim.
Çok teşekkür ederim.
quote:
Orjinalden alıntı: multijet
clübünüz hayırlı olsun zaten fiorino için gerekli idi böyle bi fun club
Fiorino'yu çok seviyorum. Hem model hem pratiklik açısından. Oldukça güzel bir araç. Fiorino için böyle bir fun club açmamız üyeleri sevindirdiyse ne mutlu bize...
bende fiorinoyu çok beğeniyorum hele şu combi var çelik jantlı yeşil çok güzel birşey bakalım bi gelsinde görelim şunu tam alınacak bi araba birde arkasında makas yok sadece amortisör var o yönüde çok güzel
bende fiorinoyu çok beğeniyorum hele şu combi var çelik jantlı yeşil çok güzel birşey bakalım bi gelsinde görelim şunu tam alınacak bi araba birde arkasında makas yok sadece amortisör var o yönüde çok güzel
Kesinlikle katılıyorum.
Fiorino'nun renklerini aşağıya koydum. Bence en güzelleri Fiorino Yeşili, Fiorino Turuncusu ve Bolero Kırmızısı.
bi arkadaşım fiorinoyu almak için fıat'a gittik. 1tane getirmişler o satılmış satış müdürü fabrika siparişleri yetiştiremiyor birçok kişi sırada demişti. fiorino bence tutuldu çok da güzel araba
Serdar, reno dışındaki arabalar dandik olsaydı sokaktaki tüm arabalar reno olurdu. her aracın kendine göre + ve - leri vardır. ve bunlar kişiden kişiye değişebilir. vazgeç artık arabalara dandik demekten...
Serdar, reno dışındaki arabalar dandik olsaydı sokaktaki tüm arabalar reno olurdu. her aracın kendine göre + ve - leri vardır. ve bunlar kişiden kişiye değişebilir. vazgeç artık arabalara dandik demekten...
fiorino gerçekten tutuldu yollarda hep görmeye başladım.sevimli bir araba.geçen hafta fiat bayisinde binek versiyonunuda gördüm(arkası koltuklu olan.)gayet güzeldi.
Yeni çıkan sıfır araçların çabuk 2. ele düşmenin nedenlerinden biriside bence aracı tam araştırmadan araç hakkında yeterli bilgi sahibi olmadan araçları almalarıdır... Aracı aldıktan sonra beklentilerini karşılık vermeyince arabayı satmak zorunda kalıyorlar.
arkadaşlar biz bu aracın ticari versiyonunu alıp arkalara cam taktırsam ki 2. el ilanlarına bakıyorum hep böyle yapılmış trafikte sorun çıkarmı? ccam taktırdıktan sonra ruhsata işletme şansımız olurmu olursa ne kadar maliyeti olur bize? cevaplayabilirseniz sevinirm.
Kesinlikle katılıyorum.
Fiorino'nun renklerini aşağıya koydum. Bence en güzelleri Fiorino Yeşili, Fiorino Turuncusu ve Bolero Kırmızısı.
Arkadaşlarfiorino combimixin test sürüşüne katıldım ....araç genel olarak ticari amaçlı kullanıcılar için yapılmış. Combimixte ön sürücü koltuğunun ve direksiyonun (yükseklik ayarı) sabit olması ilk göze çarpan eksikliklerden, yan panzot ve torfidoda kullanılan malzeme çok sert , ileride ses yapmaması imkansız. Bagaj kısmındaki yan camlar kapalı ,bugün yine bu forumda gördüğüm bazı resimlerde bahsettiğim bu yerlere cam konmuş. Daha çekici olmuş. Bilmiyorum eğer bu model piyasaya sürülürse daha çok alıcısı olur.
Arkadaşlarfiorino combimixin test sürüşüne katıldım ....araç genel olarak ticari amaçlı kullanıcılar için yapılmış. Combimixte ön sürücü koltuğunun ve direksiyonun (yükseklik ayarı) sabit olması ilk göze çarpan eksikliklerden, yan panzot ve torfidoda kullanılan malzeme çok sert , ileride ses yapmaması imkansız. Bagaj kısmındaki yan camlar kapalı ,bugün yine bu forumda gördüğüm bazı resimlerde bahsettiğim bu yerlere cam konmuş. Daha çekici olmuş. Bilmiyorum eğer bu model piyasaya sürülürse daha çok alıcısı olur.
Direksiyon yükseklik ayarının aslında sabit olmaması gerekir özellikle şu sıralarda üretilen araçlar için. O belki test sürüşü için özel üretilmiştir. Olamaz mı ?
Bilmiyorum valla direksiyon yükseklik ayarının sabit olması pek de iyi bişey değil aslında. Torpidonun sert malzemeden yapılması da aslında kötü olmuş. Mutlaka ses yapar.
Aracı inceleyen başka arkadaşlar varsa, lütfen burada paylaşsınlar ki almak isteyenlere de kılavuz olsun.
http://www.youtube.com/watch?v=q6C5qCF6-fg fiorino tanıtım. bu video beni biraz hayal kırıklığına uğrattı. araç baya küçük göründü gözüme aracı tanıtan kişi nerdeyse açılan kapıdan giremiyacak diye korktum. bi bakın sizde.
Evet araç çok küçük , direksiyon combimixte sabit ,karavan olanlarda hareketli. Sürücü koltuğu combimixte sabit, karavan olanlarda hareketli . Yani adamlar tam tersini yapmışlar. Ticari olanlara iyi özellikler koymuşlar , özel kullanıcılara sunduklarında hiç bir şey yok.
http://www.youtube.com/watch?v=q6C5qCF6-fg fiorino tanıtım. bu video beni biraz hayal kırıklığına uğrattı. araç baya küçük göründü gözüme aracı tanıtan kişi nerdeyse açılan kapıdan giremiyacak diye korktum. bi bakın sizde.
Şimdi FİORİNO PANORAMA nın tanıtım filmini izledim ,combimixlerle arasında çok fark var. İlk gözüme çarpanlar , arka camların açık olması, bagaj kısmında tekerleklerin üzerinin bile panzot şeklinde döşenmesi , arka bagaj kapağının tek parça olması ve yukarıya doğru açılması araca ayrı bir hava katmış .
Şu andaki combimixlerin fiyatları 25.000 ytl . Araçta hiç bir şey yok herşeyi opsiyona sokmuşlar , combimix bile ful yaparsan 30.000 ytl yi buluyor yeni çıkacak panoroma modeli 30 u da geçer gibime geliyor.
Şu andaki combimixlerin fiyatları 25.000 ytl . Araçta hiç bir şey yok herşeyi opsiyona sokmuşlar , combimix bile ful yaparsan 30.000 ytl yi buluyor yeni çıkacak panoroma modeli 30 u da geçer gibime geliyor.
en az 50 olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafasefa -- 26 Nisan 2008; 17:05:21 >
peki arkadaşlar panaroma modeli ruhsatta otomobil olarak geçiyor doblo panaroma modeli otomobil olarak geçtigi için fiyatı daha yükse fiorinodada aynı sey olabilir
otomobil ruhsatlı model ötv bakımından yüksek olsa bile maliyet sübvansiyonu uygulanacağından sadece 1,2 bin ytl farkı geçmez.
doblolarda panoroma fiyat farkı çok fazla aynısı bundada olur bence.
Katılıyorum ama yinede pek emşn değilim çünkü arada pek bir fark yok özellikle aracın torpido bölümü ve direksiyon yükseklik ayarı gibi eksileri de var. Pek tutulmadı gibi be bu Fiorino?
Aslında büyük aileler için olabilir pikniğe falan giderken?
doblolarda panoroma fiyat farkı çok fazla aynısı bundada olur bence.
Katılıyorum ama yinede pek emşn değilim çünkü arada pek bir fark yok özellikle aracın torpido bölümü ve direksiyon yükseklik ayarı gibi eksileri de var. Pek tutulmadı gibi be bu Fiorino?
Aslında büyük aileler için olabilir pikniğe falan giderken?
öncelikle herkese selamlar. bu fironiyou aile napsın gider doblo alır. tam ticaret arabası oldu hemde tammm..connect yerini buna bıraktı ticaret konusunda.
önceden ticaret'te connect kullanılıyodu VAN olarak.şimdi artık fiorino daha ucuz ve ticarette kullanılabilir bi araç sürmedim ama bindim bi kaç km gittim sadeece toru top 5 km falan arkası sallıyo yük atılınca daha gider gibime geliyo ama performans zaıf gelir bu kezde..ama gidip fiat'a test etcem bakalım gaz pedalı sende olmayınca belli olmuyo performansı.
aile için genelde doblo ve CADDY tercih edilio connect daha çok ticaritte kullanılıyo ama aile içinde tercih edileni GLX modeli. fironi combi bence aile arabası olarak tutmadıı.. ama ticarette kuraldırr ucuz olcak az yakacak iyi kaçacak benimde bi işyerim olsn bende gider fiorino alırım ama AİLE'm için güvenlik konfor ve performans'dan ödün vermem volkswagen caddy derim.
fiorino cargo ve combi üretimi tam kapasite ile devam etmektedir..
talep çol fazladır...combimix modeli de ticari bir araç olup donanım farklılıkları yapılan araştırmalar ve anket sonuçlarına göre satış fiyatlarıyla optimize edilmiştir..
fiorino cargo ve combi üretimi tam kapasite ile devam etmektedir..
talep çol fazladır...combimix modeli de ticari bir araç olup donanım farklılıkları yapılan araştırmalar ve anket sonuçlarına göre satış fiyatlarıyla optimize edilmiştir..
talebin fazla olması doğal tabiki. combi modelinde donanım farklılığı olsa nolacak kii dobloya nasıl hıza duyarlı elektroservo direksion koymadılar (EPS) tutupta fiorinoya mı koyacaklar. dobloda ABS..yolcu hava yastıgı ve klima koymak için sanırsam 2 ayrı paketli alman lazım..bide güvenlik elemanlarından arka tekerler DİSK fren deil kampana.fiorinoya ESP koysunlar doblocular isyann eder..