Arkadaşlar Creative 2+1 ses sistemi aldım. Yalnız bu cihaz bilgisayar,mp3 player, laptop gibi cihazlar için uygunmuş. Cihazda sadece kulaklık çıkış var. Ben bu kulaklık çıkışını (herhalde lale jack felan diyorlar ) TV veya Receiver arkasındaki 3 lü yere nasıl bağlarım. (Hani şu Sarı,Beyaz,Kırmızı olan yer. ) Yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.
KABUL ETTİĞİM GERÇEKLER : 1-GS nin avrupada en başarılı Türk takımı olduğu, Servet'in futbolcu olmadığı, Süleyman Seba'nın gelmiş geçmiş en iyi kulüp başkanı olduğu, Beşiktaş taraftarının en iyi taraftar grubu olduğu, Aziz Yıldırım'ın para ve inşaat işinden anladığı ama futbolu bilmediği, ... devamı gelecek...
kulaklık çıkışından ses girişi yapamazsınız,varsa stereo 3.5 luk girişten yapabilirsiniz.
kırmızı ve beyazları kullanın,sarı video çıkışı olmalı.
bir ucu erkek 2 ucu dişi y kablo ve 1 adet stereo rca kablo alın
y kablonun erkek ucuyla ses sisteminin stereo girişine bağlantı yapıp ,stereo kabloyu y kablonun dişi uçlarına takın,stereo kablonun da uçlarını renklerine göre reciver vesairenin stereo çıkışına bağlayın.
edit:yanlış anlatım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snoopdogg -- 17 Nisan 2008; 23:35:10 >