Phenom X4 serileri artık yavaş yavaş piyasalara giriş yapıyor. Çoğu alış-veriş sitesi ön-sipariş ve hatta stok satışları yapmaya başladı. Burada amacımız Phenom fiyatlarının en uygun olduğu sanal mağzaları listeleyip en azından bir fiyat fikriniz olması yönünde küçük de olsa bir katkı sağlamaktır. Bu arada bazı internet mağzalarının üyelerine özel fiyatlandırmalar yaptığını da söylemek gerekir...
# Ürün Fiyatı I : 212$ + KDV - Nova Bilgisayar - Normal # Ürün Fiyatı II : 215$ + KDV - Gigatek - İndirimde # Ürün Fiyatı III : 223$ + KDV - DFS Bilgisayar - Normal # Ürün Fiyatı IV : 229$ + KDV - Exa Bilgisayar - Normal
# Ürün Fiyatı I : 233$ + KDV - Nova Bilgisayar - Stokta Yok # Ürün Fiyatı II : 235$ + KDV - Gigatek - İndirimde(!) # Ürün Fiyatı III : 244$ + KDV - DFS Bilgisayar - Normal # Ürün Fiyatı IV : 259$ + KDV - Mavi Bilgisayar - Normal
Bana da biraz fazla geldi ama ürünler geldikçe ve biraz da yaygınlaştıkça düşer diye umuyorum. Gerçi ne kadar düşer onu da merak etmiyor değilim ama neyse...
Türkiyede şu an 9500'ün fiyatı 200$'a kadar indi. AMD fiyatlandırmasına göre 9500 ile 9550 aynı.
289$ a 9850 BE yi bile almam.Ne biçim fiyat bunlar böyle Aferin AMD fiyatları yüksek tutki iyice soğuyayım senden.İçim rahat intel alırım daha iyi
Asus Maximus Formula # Q6600 # OCZ 2*1 1066 MHZ Reaper # HIS HD3870 ATI Radeon IceQ3 Turbo 512 MB GDDR4 # 250 GB Seagate Sata II # Asus DVD-RW Sata # High Power 560 W PSU # Feel Hurr. MIO733 FL550 ATX Kasa Siyah # Creative 4+1 # A4 Tech X7 Laser Mouse
Çokta şaşırmadım fiyatları görünce Amd'nin Türkiye ayağı bitmiş yav bu nasıl fiyat bu nasıl pazarlarma bu fiyatlara İntelde fıstık gibi işlemciler var hatta daha azına yapma etme Amd.
getiren firma belli arkadaşlar, bu fiyatlar onlara göre az bile
GENPA DAN TELEFON ALMAK= SİNİR DEN HASTA OLMAK, ÜSTE PARA VERMEK, KAFAYI SIYIRMAKTIR. MÜŞTERİ MEMNUNİYETSİZLİĞİNDE TÜRKİYE DE BUNDAN DAHA İYİ BİR FİRMA OLDUĞUNA İNANMIYORUM. GENPA VE MOTOROLA EL ELE, MÜŞTERİLERİ KANSER ETMEYE. BİRLİKTE DAHA NİCE MÜŞTERİ KAÇIRMALARA. EN SEVİYESİZ 2 FİRMA = GENPA VE MOTOROLA