DeathAdder kullanıcısı olmak üzereyim. Pad kullanmadan DA kullanmanın ona hakaret olacağını düşündüğümden, mouse pad de alacağım. Ama o konuda bazı şüphelerim var. Skatezi erir. Üzerinde toz olur kıl tüy olur hissedersin rahat oynayamazsın falan. CS 1.6 oyuncusuyum. Şimdiki sensivity seviyem 1,8 . Sizce hangi mouse padi almalıyım? Razer DA kullanan veya konu hakkında bilgisi ve deneyimi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum. 60 YTL ye kadar para verebilirim.
SteelSeries QcK yada Razer speed mantis al, nova işe yaramaz zaten eskidi artik bu arada mousu almamişsan isen ben hemen vazgeç eger fps oynuyorsan asla onermem g9 sidewinder cinsi mouselar Razer deathadder al emin ol cok daha iyi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkswordman -- 17 Nisan 2008; 15:37:55 >
Aslında DeathAdder de kötü bir seçim değil ama optik sorunu oluyor falan diye duydum. Sanarmarketim garanti de vermiyor. Logitech almamın bir sebebide garanti.
revoltec precısıon padi de es gecmemenı ısterım tum g serısı mouslarımı bunda kullanıyorum 2 taraflı hem hassasıyet ayarlı teflon ve tasıma çantalı fıyatıda 60 cıvarı sanıyorum
-My STyLE INSIDE-TEK BÜYÜK GALATASARAY-PC BILGI:CORE2DUO E6300-NZXT TRINITY LC POWER 550W,LCD EKRAN VE NEON IŞIKLI-ASUS PG191 19" LCD 2MS-ASUS STRIKER EXTREME-2X1 GB TWINMOS 667 DDR2-SAPPHIRE X1950XT CROSSFIRE-320GB SEAGATE-LG 52X-LG DVDRW-PHILIPS 355 MINI HIFI SYSTEM-LOGITECH G5-G9-LOGITECH G15-1024 KB KABLONET
ChnGT/GTS
Uzaklaştırılmış 3 gün cezanın 1 günü kaldı.
17 Nisan 2008; 16:30:09
kesinlikle killer al g9 3200 dpı ama 800 dpı bir mouse ın varsa bile yağ gibi kayıyor ve 2000 dpı gibi hızlanıyor
Killer önermiyorum. 5-6 Aydır kullanıyorum. Artık mousepad kayganlıgını kaybetti. Özellikle ortalarına getiriyorum mouse u burda kayganlık sorunu yaşıyorum. Kenarlada problem yok. İlk aldığım gibi dursa killer direk önerirdim.
Arkadaşın sözüne uyup Razer DeathAdder siparişi verdim. Umarım herhangi bir sorunla karşılaşmam. Pad olarak da SteelSeries QcK Heavy veya Razer Mantis Speed düşünüyorum. Hangisini önerirsiniz.
Fare gelince inceleme yapıp resimlerini eklerim..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jeepers -- 19 Nisan 2008; 19:35:03 >
Arkadaşım razer mantis speed olabilir, bir de yani bi mousepad var steelseries sp diye, eğer kalıcı ve ömürlük bir mousepad istersen tavsiye edrim. Tr de vardı, tam site hatırlamıyorum.
SteelSeries QcK yada Razer speed mantis al, nova işe yaramaz zaten eskidi artik bu arada mousu almamişsan isen ben hemen vazgeç eger fps oynuyorsan asla onermem g9 sidewinder cinsi mouselar Razer deathadder al emin ol cok daha iyi
konu eskimi yenimi bilmiyorum ama google'da araştırma yaparken rastladım
Test edilmiş onaylanmıştır, Kesinlikle Nova ürünleri alma. Bendede aynısı var, 6 ay kadar bir zamanda kayganlıgını kaybediyor.Kullandıgın alan matlaşıyor, kullanmadıgın kenarlar süper kaygan.
Yukardaki arkadaşta aynısını söylemiş.
Daha detaylı açıkliyim ; Nova mousepadler sert ve tırtıklı yüzey...