Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Razer DeathAdder için Hangi Mouse Pad?

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Harici Bileşenler >> Klavye, Fare, Joystick, Gamepad >> Razer DeathAdder için Hangi Mouse Pad? Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
jeepers

Sisteme Gözat

16 Nisan 2008; 23:04:55 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

DeathAdder kullanıcısı olmak üzereyim. Pad kullanmadan DA kullanmanın ona hakaret olacağını düşündüğümden, mouse pad de alacağım. Ama o konuda bazı şüphelerim var. Skatezi erir. Üzerinde toz olur kıl tüy olur hissedersin rahat oynayamazsın falan.
CS 1.6 oyuncusuyum. Şimdiki sensivity seviyem 1,8 . Sizce hangi mouse padi almalıyım?
Razer DA kullanan veya konu hakkında bilgisi ve deneyimi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum. 60 YTL ye kadar para verebilirim.

Razer Mantis SpeedPad http://www.mavishop.com/vitrin/product_info.php?manufacturers_id=73&products_id=1335

Razer eXactMat http://www.mavishop.com/vitrin/product_info.php?products_id=1337

SteelSeries QcK http://www.shop4gamers.com/main/product_detail.asp?pro_ID=3&sub_cat_ID=2&cat_ID=1

Nova Killer http://www.shop4gamers.com/main/product_detail.asp?pro_ID=3&sub_cat_ID=2&cat_ID=1

Düşündüğüm padler şunlar ama sizin daha iyi önerileriniz varsa duymaktan çok memnun olurum.
Önerilerinizi Bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jeepers -- 19 Nisan 2008; 19:32:32 >

darkswordman

Sisteme Gözat

16 Nisan 2008; 23:29:33 

SteelSeries QcK yada Razer speed mantis al, nova işe yaramaz zaten eskidi artik bu arada mousu almamişsan isen ben hemen vazgeç eger fps oynuyorsan asla onermem g9 sidewinder cinsi mouselar Razer deathadder al emin ol cok daha iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkswordman -- 17 Nisan 2008; 15:37:55 >

CS Gaming Ekipmanları İnceleme & SS[Güncel]Tıkla!
jeepers

Sisteme Gözat

16 Nisan 2008; 23:32:20 

Aslında DeathAdder de kötü bir seçim değil ama optik sorunu oluyor falan diye duydum. Sanarmarketim garanti de vermiyor. Logitech almamın bir sebebide garanti.

Ve mouse u daha almadım yarın alacağım.

Trio

16 Nisan 2008; 23:42:30 

qck heavy güzel olur gibime geliyo

MySTyLE

17 Nisan 2008; 2:37:02 

revoltec precısıon padi de es gecmemenı ısterım tum g serısı mouslarımı bunda kullanıyorum 2 taraflı hem hassasıyet ayarlı teflon ve tasıma çantalı fıyatıda 60 cıvarı sanıyorum

-My STyLE INSIDE-TEK BÜYÜK GALATASARAY-PC BILGI:CORE2DUO E6300-NZXT TRINITY LC POWER 550W,LCD EKRAN VE NEON IŞIKLI-ASUS PG191 19" LCD 2MS-ASUS STRIKER EXTREME-2X1 GB TWINMOS 667 DDR2-SAPPHIRE X1950XT CROSSFIRE-320GB SEAGATE-LG 52X-LG DVDRW-PHILIPS 355 MINI HIFI SYSTEM-LOGITECH G5-G9-LOGITECH G15-1024 KB KABLONET
ChnGT/GTS
Uzaklaştırılmış
3 gün cezanın 1 günü kaldı.

17 Nisan 2008; 16:30:09 

kesinlikle killer al g9 3200 dpı ama 800 dpı bir mouse ın varsa bile yağ gibi kayıyor ve 2000 dpı gibi hızlanıyor
FatalERROR!

Sisteme Gözat

18 Nisan 2008; 1:11:31 

Killer önermiyorum. 5-6 Aydır kullanıyorum. Artık mousepad kayganlıgını kaybetti. Özellikle ortalarına getiriyorum mouse u burda kayganlık sorunu yaşıyorum. Kenarlada problem yok. İlk aldığım gibi dursa killer direk önerirdim.

Master_Evil

18 Nisan 2008; 5:01:58 

bende nova winner 2 almayı düşünüyorum sidewinder kullanıyorum

Road to 2010
jeepers

Sisteme Gözat

19 Nisan 2008; 12:04:52 

Arkadaşın sözüne uyup Razer DeathAdder siparişi verdim. Umarım herhangi bir sorunla karşılaşmam. Pad olarak da SteelSeries QcK Heavy veya Razer Mantis Speed düşünüyorum. Hangisini önerirsiniz.

Fare gelince inceleme yapıp resimlerini eklerim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jeepers -- 19 Nisan 2008; 19:35:03 >

Master_Evil

19 Nisan 2008; 12:43:48 

nova bulamadım sabredemeyip a4tech x7 aldım mouse jilet gibi kayıyor üstünde güzelmiş ben beğendim sidewinder üstünde çok karizma duruyor walla

Road to 2010
mderdem

19 Nisan 2008; 12:54:43 

Arkadaşım razer mantis speed olabilir, bir de yani bi mousepad var steelseries sp diye, eğer kalıcı ve ömürlük bir mousepad istersen tavsiye edrim. Tr de vardı, tam site hatırlamıyorum.

- INTEL E6750, Team Xtreem, Asus Commando, MSİ RX1950PRO, SEAGATE 160 GB, Silverstone TJ03, SILVERSTONE ST50EF PLUS 500W
- Trekstor vibez 12GB, Grado SR80, Corda Move Amp
*13*

19 Nisan 2008; 18:59:19 

SS

///...Cennetin artık cehennemden bir kovboyu var... \\\
jeepers

Sisteme Gözat

19 Nisan 2008; 19:34:59 

quote:

Orjinalden alıntı: darkswordman

SteelSeries QcK yada Razer speed mantis al, nova işe yaramaz zaten eskidi artik bu arada mousu almamişsan isen ben hemen vazgeç eger fps oynuyorsan asla onermem g9 sidewinder cinsi mouselar Razer deathadder al emin ol cok daha iyi

Arkadaşım tavsiyene uyup Razer DA aldım.

bloodness

24 Haziran 2008; 11:54:27 

Razer Mantis SpeedPad mouse padin eni 433mm yani nerdeyse yarım metre çarşaf gibi. Bunu masaya nasıl sığdırıyosunuz :)

Trio

24 Haziran 2008; 14:35:44 

Qck al bence.

arakabdullah

Sisteme Gözat

24 Haziran 2008; 15:39:59 

Qck heavy yada mantıs speed güzel gider

Kötülerin Kazanması icin İyilerin Seyirci Olması Yeterlidir-Edmund Burke
lapry

25 Haziran 2008; 14:09:48 

quote:

Orjinalden alıntı: arakabdullah

Qck heavy yada mantıs speed güzel gider

valla ben mouse pad'a o kadar para vermeme ama şu çekilişte bana ack çıktı kesinlikle harika birşeymiş öneririm

Asus P5Q3-Deluxe/Intel Q6600/Sunbeam Core-Contact CPU Freezer/AKASA 12CM CRYSTAL CLEAR 4-MAVİ LED/ MSI R4850 /CORSAIR TWIN3X2048 2GB DDR3 /Samsung 250 GB HDD SATA II NCQ 16 MB /THERMALTAKE SOPRANORS 101 PENCERELİ/ LG 20X DVD-RW Double Layer Siyah SATA /Creative Fata1ity 1010 Gamer Mouse/ A4 Tech X7-G800 Q-TR PS-2 Gamer Klavye/ Steelseries Qck Mouse Pad / FSP EPSILON 700W PSU / SAMSUNG 932GW 19' LCD Wide Screen MONİTÖR 2 MS Siyah
FxmaN

22 Temmuz 2008; 0:38:57 

konu eskimi yenimi bilmiyorum ama google'da araştırma yaparken rastladım

Test edilmiş onaylanmıştır, Kesinlikle Nova ürünleri alma. Bendede aynısı var, 6 ay kadar bir zamanda kayganlıgını kaybediyor.Kullandıgın alan matlaşıyor, kullanmadıgın kenarlar süper kaygan.

Yukardaki arkadaşta aynısını söylemiş.

Daha detaylı açıkliyim ; Nova mousepadler sert ve tırtıklı yüzey...