arkadaşlar t1525 2 ghz modelini 1460 ytl ye aldım inş.bugün elime geçecek,herkesin bir inceleme alanı bulunuyor.bu ürüne sahip arkadaşların ve düşüncesi olan arkadaşların görüşlerini burada paylaşması güzel olur.bilgisayarımı kullanmaya başladıgım andan itibaren ayrıntılı inceleme yapacagım inş.
bil. özellikleri şunlar; Intel® CoreTM 2 Duo İşlemci T7250 (2.00GHz, 2M L2 Önbellek, 800MHz FSB)
İşletim Sistemi
Orjinal Windows Vista® Home Premium
Bellek 4GB'ye kadar1 paylaştırılmış2 Çift Kanallı 667MHz DDR2 SDRAM üstün performans sağlar.
Grafikler Intel Tümleşik Grafik Ortam Hızlandırıcısı X3100
Ekran
TrueLife özelliğine sahip 15,4 inç Geniş Ekran XGA (1280x800) görüntüTM 15,4 inç Geniş Ekran XGA (1280x800) görüntü
Sabit Diskler En fazla 250 GB tek bir 5400 d/dak SATA sabit diskle yapılandırılmış.
İsteğe Bağlı Depolama Aygıtı DVD/CD-RW Combo DVD+/-RW ve Çift Katmanlı DVD+R yazdırma kapasitesi
Ağırlık ve Boyutlar Ağırlık: 2,70 kg'dan (5,90 lbs)3 başlar Genişlik 35,7 cm (14,05 inç) Yükseklik: 2,5 cm (1,00 inç) ön - 3,7 cm (1,48 inç) arka Derinlik: 25,6 cm (10,08 inç)
G/Ç Portları USB 2.0 (4) Tümleşik 10/100 LAN (RJ45) ve 56K Modem (RJ11) IEEE1394a 8'i 1 Arada Bellek Kartı Okuyucusu VGA video çıkışı ve S-Video HDMI yüksek tanımlı video çıkışı 1 ExpressCard 54 mm yuvası Tümleşik çift dijital mikrofon Çift kulaklık jakı Mikrofon jakı
Bağlantı Özellikleri Wi-Fi Seçenekleri: Dell Kablosuz 1390 802.11g Mini Kart Kablosuz Intel Pro/Wireless 3945 802.11 a/b/g Mini Kart Kablosuz Intel Pro/Wireless Yeni Nesil Wireless-N 802.11 a/g/n Mini Kart Kablosuz Dell Kablosuz 5520 HSDPA Mobil Geniş Bant Mini Kart
Ek Seçenekler: Bluetooth ® 2.0 / Müşteri IR
Dahili Kart Yuvaları 3 Mini Kart
evet bil.rım elime geçti nihayet ilk şarjından sonra kullanmaya başladım.ilk yaptıgım baglantılarını kontrol etmek ve ses seviyesini yani kalitesini ölçmemdi.Çok şükür hiç bir sorunla karşılaşmadım.makina çok kibar ve zarif,görünüş olarak karizma bir makina,inceleyenler zaten özelliklerini biliyorlardır.hdmı olması benim için çok önemliydi.lcd tv me bağlayıp yüksek tanımlı filmler izlemek şimdi bir başka güzel olacak.
inceleyenler şunu söyleyebilir.ekran kartı paylaşımlı zaten bu ürünün 2000 ytl nin altında olmasının tek sebebbide bu.Çok fazla grafik gerektiren oyunlar oynamayacaksanız diger özellikleri ile birlikte sizi fazlasıyla ttmin eder ki ben ilk olarak fifa 2008 kurdum.üzerinde hiç bir oynama yapmadan rahatlıkla oynayabiliyorum.
verdiğiniz parayı fazlasıyla hak eden bir makina,zaten gördüğünüzde hemen işte budur diyeceksiniz.
ilk izlenimlarim bunlar devamı gelecek
evet bil.rım elime geçti nihayet ilk şarjından sonra kullanmaya başladım.ilk yaptıgım baglantılarını kontrol etmek ve ses seviyesini yani kalitesini ölçmemdi.Çok şükür hiç bir sorunla karşılaşmadım.makina çok kibar ve zarif,görünüş olarak karizma bir makina,inceleyenler zaten özelliklerini biliyorlardır.hdmı olması benim için çok önemliydi.lcd tv me bağlayıp yüksek tanımlı filmler izlemek şimdi bir başka güzel olacak.
inceleyenler şunu söyleyebilir.ekran kartı paylaşımlı zaten bu ürünün 2000 ytl nin altında olmasının tek sebebbide bu.Çok fazla grafik gerektiren oyunlar oynamayacaksanız diger özellikleri ile birlikte sizi fazlasıyla ttmin eder ki ben ilk olarak fifa 2008 kurdum.üzerinde hiç bir oynama yapmadan rahatlıkla oynayabiliyorum.
verdiğiniz parayı fazlasıyla hak eden bir makina,zaten gördüğünüzde hemen işte budur diyeceksiniz.
ilk izlenimlarim bunlar devamı gelecek
HDMI cıkısının kalitesi naasıl bi test edip soyler misin? cogu forumda o kadar da kaliteli bir goruntu elde edilemedegini duymustum...
ark.şım şu anda hdmı kablosunu aldım ve eve geldiğimde ilk işim denemek oldu.dün vga girişi ile baglantı yapmıştım görüntü çom net değildi. ama şu anda hdmı ile baglantı yaptım abartısız söylüyorum görüntü 5-6 kat daha netleşti ve ses de aynı şekilde mükemmel,hdmı ın zaten ses ve görüntüyü aynı anda sıfır kayıpsız aktardıgını düşünürsaeniz hdmı ın ne kadar da faydalı oldugunu anlayabilirsiniz... şimdilik bu kadar....
bu arada bu ürün haakkında kimsenin bilgisi yok yada kimse kullanmıyor,ne bir yazı yazan var ne bir hayırlı olsun diyen...
ustam hayırlı olsun bende bunun t2330 lu olan "001" uzantılı olanını aldım ve cok memnunum..dell i 6400 serisi yuzunden sevmezdim ve kimseyede tavsiye etmezdim.. 1525 ler cok sık bi goruntu ye ve saglam ozelliklere sahip. ben bir bilgisayar mağazasında satış sorumlusuyum ve elime cok fazla notebook gecti ve test amaçlı cok kullandım ve bu urundeki performans ı pek bi notebook ta bulamadım..cok guzel bir tercih yapmışsın hayırlı olsun.inceleme için de ayrıca teşekkurler
aynı cihazı 26 nisanda aldım ve o tarihten beri ,günde yaklaşık olarak 8-9 saat kullanmaktayım.performansından çok memnunum.iyi bir seçim yapmanın mutluluğunu yaşamaktayım...
@tatum kardeş o fiyata nereden aldın, bende almayı düşünüyorum fakat hepsiburada da fiyatı 1.700 YTL. civarında, ısınma ve sesinin az olmasından şikayetçi olanlar var bu konuda ne dersin.?