Arkadaşlar hotbird de şifresiz olarak izlenen sinema kanalları hangileri var.
Cine FX ve Cine Polar şifresiz olarak izleniyor eski filimler çıkıyor ve bazı filimler fransızca bazıları ingilizce, geçen hafta Cine FX de GORA vardı Türkçe olarak.
Buna benzer bildiğiniz sinema kanalları var mı başka şifresiz?
Hotbird dışında başka uydularada bu tür kanallar var mı ?
peki şifreli sinema kanallarını yasal olarak izlemek için nasıl kart satın alabirim. C Cinema culte, emotio, famiz, class, premi (adul kanalları değil) isimli kanallar bazen şifresiz yayın yapıyor ve tüm filimlerde dil seçeneğide oluyor ingilizce yada fransızca.
izmirde uydu aldığım yere sordum yıllık üyelik 3000 doların üzerinde bir fiyat verdi ve gerçekten çok pahalı. bu fiyata kaç yıllık dijitürk üyesi olurum.
yabancı kanalların yasal üyeliği bu kadar pahalı mı?
quote:
Orjinalden alıntı: kabus_34
malesef sıfrelı kanallar oldu hepsı duzgun ızlenılecek hıc bır kanal kalmadı maleseff
Fransız paketi TPS in aboneliği gerçekten pahalı ama 3000 dolar olduğunu da sanmıyorum.En uygunu cihazınıza son yazılımı yükleyerek hotbirdten TPS , Cyfra+ ve isviçre paketini ,astradan premier paketini izleyebilirsiniz.Genelde çift dil seçeneğine sahip biçok film izleme şansın olur..
3000 dolar gerçekten çok pahalı ki ben bunun gerçek fiyatı olduğunu sanmıyorum.
gerçek fiyatı nerden öğrenebiliriz?
quote:
Orjinalden alıntı: bodrumlu2
Fransız paketi TPS in aboneliği gerçekten pahalı ama 3000 dolar olduğunu da sanmıyorum.En uygunu cihazınıza son yazılımı yükleyerek hotbirdten TPS , Cyfra+ ve isviçre paketini ,astradan premier paketini izleyebilirsiniz.Genelde çift dil seçeneğine sahip biçok film izleme şansın olur..