Arkadaşlar dreambox 600 pvr a yanlış bir dosya yüklemem sonucu aleti fabrika ayarlarına çevirmek zorunda kaldım yeniden arama yaptığımda cnntürk ün olmadığını gördüm acaba uydudan kaldırıldımı Bir FORMULA 1 tutkunu olarak şiddetle cevap bekliyorum. Çünkü bütün yarışları kaydediyorum. Çift çanağım var türksat ve hotbird e dönük...
ben o frekansta ayarlıyorum trt ve diğerleri gibi kanalları şifreleniyor. YUMATU 2001 model zaten kullanılmış mutfakta kullanıyorum. Seyreden yoklar fakat çok garip decoder ben digitürk kullanımı alıştım uydu pek bildiğim yok maçları bir şifreleniyor bazıları şifrelenmiyor garip yani
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 24 Jack Bauer -- 16 Nisan 2008; 16:34:18 >
ben dreambox un addons bölümünden birşeyler indirdim indirdiğim şeyi kurduğumda makina kapandı açıldı ve tüm kanallar kayboldu bende cihazı fabrika ayarlarına dönderip yeniden kurdum problemim türksat 1c yok onun yerinde türk-/eurosiasat diye birşey çıktı bende onu ayarladım ama ondada herkes var bir cnntürk yok nedir bu türk-/eurosiasat ve nasıl eski haline dönderirim.