doğru 2 yılda baya bi para ödüyosun.ben de bedava aldım.ancak 2 senelik taahhütname imzalatıyolar.abonelik iptainde ise parasını ve yaptıkları indirimlerin parasını geri alıyorlar.smile ben de önermem.modemini kendin al.
Hiç tavsiye etmem airtiesi ben kullanıyorum çok sorunlu bir modem..
insanları yanlış yönlendirme..1 tane modem deneyip bu çok sorunlu demekle olmuyor bu iş..
Kul yapıyor illa biri bir kaç tanesi bozuk çıkabilir..nitekim smile ın kampanyasından aldığım modem sorunluydu gittim merkezine 10 dk da yenisini verdiler şuan sorunsuz..
Evdede bu modem var..o senelerdir sorunsuz maşallah..
insanları yanlış yönlendirme..1 tane modem deneyip bu çok sorunlu demekle olmuyor bu iş..
Kul yapıyor illa biri bir kaç tanesi bozuk çıkabilir..nitekim smile ın kampanyasından aldığım modem sorunluydu gittim merkezine 10 dk da yenisini verdiler şuan sorunsuz..
Kardeş demek istediğim telekom ve airties işbirliği tam bir facia. adamın elindeki tüm modemi denediler olmadı teknik servisin bana yapamıyorz demesi normal mi sence. Müşteri olarak para veriyorsun, hizmetini tam alamıyorsan ben napayım böyle esnaflığı şirketi? İstanbul Ankara İzmir mega kentler güzel işliyor diye tüm ülke geneline böyle lanse edilmemeli. Küçük şehirler tam bir facia. Şahsen benim iş yerimin çalışanları böyle bir cevap verecek bilmiyorum yani utancımdan yerin dibine girerim
Kardeş demek istediğim telekom ve airties işbirliği tam bir facia. adamın elindeki tüm modemi denediler olmadı teknik servisin bana yapamıyorz demesi normal mi sence. Müşteri olarak para veriyorsun, hizmetini tam alamıyorsan ben napayım böyle esnaflığı şirketi? İstanbul Ankara İzmir mega kentler güzel işliyor diye tüm ülke geneline böyle lanse edilmemeli. Küçük şehirler tam bir facia. Şahsen benim iş yerimin çalışanları böyle bir cevap verecek bilmiyorum yani utancımdan yerin dibine girerim
Bakın Bu Airties in merkezi istanbul mecidiyeköy de.. Eğer istanbul da değilseniz ve bölge sorumlunuz sizinle ilgilenmiyorsa..Bir mail atıp durumu bildirmelisiniz..Yada telefon açıp..Tek bir Yerin sorumsuzluğunu ürünü karalamakta kullanmamalıyız diye düşünüyorum ben..
1 Gün önce ttnet adsl kampanyasından eve internet bağlattım, modem airties rt-205 kablosus. Modem ayarlarını şifreleri v.s herşeyi adsl yetkilisi yaptı. Eve geldim gel gör ki modem pc arası bağlantı kuruluyor fakat internet yok diyor. Daha önceki forumlardada okudum baya bi kişi bu problemi yaşamış sanırım hala da yaşıyor türk telekomu aradım 30 dakka airtiesi aradım 20 dakka lanet olsun dedim teknik servisi getirdim adam modemi değiştirdi yine aynı hata. Modemin tüm ışıkları normal yanıyor fakaty internet yok. 192.168.2.1 adresine girdiğimde ana sayfada adsl var internet yok diyor ve ip alamıyor. İşin ilginci kimse buna bir çözüm bulamadı. Şikayet etmeyi düşünüyorum bende türk telekomu ve airtiesi. Varsa bilgisi olan benimle paylaşırsa çok memnun olurum çok canım sıkıldı :( Son olarak şunuda şöylim merkezden herşeyin normal olduğunu internete bağlı gözüktüğümü söylüyolar hatta test için adsl ışığımı merkezden kapatıp açtılar çıldırıcam valla herşey normal gözüküyor :( nolur yardım edin .
Arkadaşım bu sorun çok ciddi çoğu kişi de var bu problem ben modemi gondermedim teknik servise gondermeyi de düşünmüyorum yenisin de bundan bir farkı olacağını sanmıyorum..Bunun üzerinde ciddiyetle durmak gerek..Ne gerekiyorsa yapılmalı..
airties cin mali zaten sürekli sorun cikarabilir artik sansina sorunsuz olanlarida var ama bir problem cikarsa elektrik gelip gitse bile baglanti ayarlari bastan yapman gerekir.
Ben internet ile calisiyorum en cok sorun cikaran modemlerin basinda airties pikatel ve zyxel geliyor zyxel zaten ayri sorun dnslerini bile ayri girmen gerekiyor bazi modemlerinde .
airties cin mali zaten sürekli sorun cikarabilir artik sansina sorunsuz olanlarida var ama bir problem cikarsa elektrik gelip gitse bile baglanti ayarlari bastan yapman gerekir.
Airties son zamanlarda kaliteyi mi düşürdü de böyle intiba uyandırmaya başladı bilmiyorum ama, yaklaşık 2 yıl önce, çok memnun kalmam sonrasında, 6-7 arkadaşa da RT-210 aldırdım ve kurulumlarını da ben yaptım...onlar da bugüne kadar sorun yaşamadı....
geçen sene ve birkaç ay öncesinde, elektrik arıza ve doğal gaz çalışmalarından dolayı sık sık elektrikler kesildi durdu ama ne ayarlarda, ne başka bir şeyde hiç sorun oluşmadı...
yani bilemiyorum...sürekli açık durduğu ve download yapıldığı halde ısınmayan, çok rahat port açılabilen, ayarları çok kolay olan, kapsama alanı fena sayılmayan bir cihaz, nasıl olurda bu kadar sorunlu bilinir anlamıyorum...Acaba bazı modellerde veya ttnet işbirliğiyle verilen ürünlerde mi sorun var?!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boldshark -- 22 Mayıs 2008; 16:36:37 >
1 Gün önce ttnet adsl kampanyasından eve internet bağlattım, modem airties rt-205 kablosus. Modem ayarlarını şifreleri v.s herşeyi adsl yetkilisi yaptı. Eve geldim gel gör ki modem pc arası bağlantı kuruluyor fakat internet yok diyor. Daha önceki forumlardada okudum baya bi kişi bu problemi yaşamış sanırım hala da yaşıyor türk telekomu aradım 30 dakka airtiesi aradım 20 dakka lanet olsun dedim teknik servisi getirdim adam modemi değiştirdi yine aynı hata. Modemin tüm ışıkları normal yanıyor fakaty internet yok. 192.168.2.1 adresine girdiğimde ana sayfada adsl var internet yok diyor ve ip alamıyor. İşin ilginci kimse buna bir çözüm bulamadı. Şikayet etmeyi düşünüyorum bende türk telekomu ve airtiesi. Varsa bilgisi olan benimle paylaşırsa çok memnun olurum çok canım sıkıldı :( Son olarak şunuda şöylim merkezden herşeyin normal olduğunu internete bağlı gözüktüğümü söylüyolar hatta test için adsl ışığımı merkezden kapatıp açtılar çıldırıcam valla herşey normal gözüküyor :( nolur yardım edin .
ARKADAŞLAR BU SORUNUN ÇÖZÜMÜNÜ BULDUK. İŞİN SIRRI IP ADRESİNİ ELLE GİRMEKDEN YATIYORMUŞ. BENİM MODEME BAĞLANMA IP NOSU:192.164.1.2 İDİ BUNU AĞ BAĞLANTILARIM-YEREL AĞ BAĞLANTISI-ÖZELLİKLER-TCP/IP-ÖZELLİKLER KISMINA IP NOSUNU OTOMATİK DEĞİLDE ELLE GİRİYORUZ. ALT AĞ MASKESİDE 255.255.255.0 STANDART YAZDIKDAN SONRA BAĞLANIYOR. BUNU NEDEN BİLMEZ NEDEN SÖYLEMEZLER ANLAAMDIM GİTTİ. ÇOK TEŞEKKÜRLER DEĞERLİ YORUMLARINIZ İÇİN