Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
sıfır big water 735 nerde bulabilirim özellikle ankara

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Overclock, Soğutma ve Modifikasyon] >> Soğutma >> Su Soğutma >> sıfır big water 735 nerde bulabilirim özellikle ankara Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
mamo99

15 Nisan 2008; 23:30:00 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

başlıktan anlaşıldığı gibi big water 735 nerden bulabilirim ankarada özellikle

R`meRt

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

16 Nisan 2008; 7:41:47 

HOcam bence hıc bulasma 2-3hafta oncesıne kadar bende dusunuyordum sora kullananlardan gelen sorunları duyunca ıyıkı bulamamısım dedım eger cıdden su sogutma dusunuyorsan en makulu kendın toplamak yada aqua nın komple setı var 149dolar BW735 ıse 109 dolar cıvarı eger alacaksan aqua yı tercıh etmelısın.Buarada TT nın dıstrubutoru ıle gorusmustum stogunda suan yoktu TT BW 735

Asıl önemli olan ve memleketi temelinden yıkan, halkını esir eden, içerdeki cephenin suskunluğudur.
M. Kemal ATATÜRK
HVAC&Design
eski nick:mertyeldan
ASUS M51SN KULLANICILARI
mamo99

16 Nisan 2008; 9:17:45 

gelecek yazıyo başka modeller flnada var orda mesela roket sıfır ses galiba fan yok alette ama pompa daha dandik gibi geldi bana big water incelemeyide görünce çok hoşuma gitti ama bilmiyorum bakalım hangidi olacak bu big water niye sorunluki çatlama dışında bir sorunu varmı

R`meRt

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

16 Nisan 2008; 20:26:13 

Arastırdıgım kadarı ıle kullanan arkadasların yorumlarından cıktım bu sonuca blok catlama pompa sorunu ve fıskıye gıbı durumlar soz konusu oluyormus tabı her tt bw735 de aynı sey olacak degıl bırı blok catladı dıyor dıgerı pompam bozuldu vs fılan.O roket gıbı olanıda arastırdım yazın sısersın valla o sıstemle ozellıklede adana gıbı sıcak bır yerde oturuyorsan stok fanı cok ararsın.Dostum bence ya aqua nın setı al yada kendın topla

Asıl önemli olan ve memleketi temelinden yıkan, halkını esir eden, içerdeki cephenin suskunluğudur.
M. Kemal ATATÜRK
HVAC&Design
eski nick:mertyeldan
ASUS M51SN KULLANICILARI
mamo99

16 Nisan 2008; 21:30:39 

toplayınca çok daah fazla para gidiyo mesela big wateri toplamaya kalk iki katı para bloğu yanlız satılıyo 60 milyon oda sadece blok sıvısı 25 hortum desen oda 20 25 gibi radyatör satılmıyo ztn pompada öyle ama toplasan bir pompa 400 lt saat kapasiteli en az 120 milyon fln bloğu var bunun sonra deposu derken çok pahalı oluyo ben ucuz geldi ondan düşünmüştüm ses azalır pcde rahat ederim hem görselde iyi bu fanlar van van kafa ütülüyo müzikte araya kaynıyo sevmiyorum heleki geçen sattığım fatal1ty oda inliyodu walla yani 160 a fln böyle birşey toplanabilirmi ki

DiabloXT

Sisteme Gözat

17 Nisan 2008; 23:33:32 

TT hazır sistemler o kadar iyi değil,parça parça alıp kendiniz dizseniz çok daha iyi olur.

Alınık MSI K9A2 CF - İrtibat : 0537 845 98 69
Satılık AthlonXP 2500+ | Abit AN7 | 2x512 Patriot DDR500

CS 1.6 Fun-Pro Serverimiz : 212.68.45.17
CS 1.6 GunGame-ZoMbie-DeathMatch Serverimiz : 212.68.45.77
CS 1.6 DHKT Klan Maç Serverimiz : 212.68.45.78
DHKT | DiabloXT

mehmet328

Sisteme Gözat

18 Nisan 2008; 1:15:08 

bende hazır sistemler var tt tribe ve big vater ama istanbul içi satış olur yada istte kadıköyde bulunabilir big water wardı sıfır kutusunda YAZICIOĞLU iş hanında

MAY ComputeR Kasa:CM Stacker Anakart:Asus RAMPAGE FORMULA X48 CPU:İNTEL Q6600 go REV. GPU:Power Color 3870 X 2 PSU: AXP 1000 watt SES:creative Audiogy 2 ZS Platinyum Pro -RAM:Corsair 4gb Hoparlör:LOGitech Z-5500 COOler MAster COOL drive 4 FAN kontrol ünitesi 1 western digital RAPTOR 10.000RPm 36 Gb - CANON yazıcı ve tarayıcı 2 KGK 1 i 1000 w 1 i 2500 w LOGİTECH MOMO dreksyon -LG 24 inç FULL HD- 2 mavi buble neon 14 ışıklı fan 2 set kablo NEON USR wirless N modem - 3/1 beygirlik danfoss lu waterbox chiller max - 40 r 22 ARTI 1 D.O.D
kaisersosse

18 Nisan 2008; 3:16:31 

zaten 735 de 745 de ilk üç aylık sevkiyatlarında yok bulursan ya kaçak gelen ya elde kalmış yada geri iade edilmiş olur!!!! 760 gelecekmiş bu hafta

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Overclock, Soğutma ve Modifikasyon] >> Soğutma >> Su Soğutma >> sıfır big water 735 nerde bulabilirim özellikle ankara Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
LG L206WU-WF 20 LCD
LGden USB üzerinden de görüntü alış verişi yapabilen LCD monitör
LG P300 dizüstü video inceleme
LGden 1.6 kilo ağırlığa sahip mini performans canavarı

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç