arkadaşlar bende v360 var kapağı kapalı iken gelen çağrıyı sessize alabiliyorum ancak reddetme yok galiba. yada var da ben mi bilmiyorum?? bi ayarı varmı?
bendede v3i var bendede reddedilemiyodu ama ben 2-3 tuş ayarlarıyla oynadım artık reddedebiliyorum istersen yardımcı olabilirim ama bir dez avantajı oluyo şöyleki hani ses kayıt tuşu var ya sağ tarafta o tuş reddetme tuşuna dönüşüyo yani ses kaydı o tuşla yapamıyosun eğer usb kablon ve bilgisayarın varsa ve istiyosan sana yardım edebilirim çok kolay zaten
Prensiplerim yoktur ama seviyesiz değilim, Kuralları sevmem ama yersiz yere çiğnemem, İçe kapanık değilim ama gerekmezse konuşmam, Kinci değilim ama unutmam,şefkat gösteririm ama şımartmam, Şüpheciyim ama kuruntu yapmam,kendimle çelişebilirim ama kafama takmam, Dalga geçerim ama kırmam, huzur veririm ama söz vermem,sahip olurum ama ait olmam... MOTOROLA V3İ MODLAMA REHBERİ ----- MSİ MEGABOOK M670
arkadaşlar bende v360 var kapağı kapalı iken gelen çağrıyı sessize alabiliyorum ancak reddetme yok galiba. yada var da ben mi bilmiyorum?? bi ayarı varmı?
bende motorola yoktu ama sony ericssonun kapaklı modeli vardı z600. onda yandaki ses açma kapama tuşuna arka arkaya 2 defa basınca çağrıyı reddediyordu. sende dene istersen,birşey kaybetmezsin
bendede v3i var bendede reddedilemiyodu ama ben 2-3 tuş ayarlarıyla oynadım artık reddedebiliyorum istersen yardımcı olabilirim ama bir dez avantajı oluyo şöyleki hani ses kayıt tuşu var ya sağ tarafta o tuş reddetme tuşuna dönüşüyo yani ses kaydı o tuşla yapamıyosun eğer usb kablon ve bilgisayarın varsa ve istiyosan sana yardım edebilirim çok kolay zaten
walla çok iyi olur ya yardım edersen... zaten ses kaydını kullanmıyorum ben rehbere ses kaydı diye bişi zaten o. kullanışlı deil pek. nasıl olcağını anlatırsan sevinirim. pc bağlantısı hazır zaten driver falan hallettim. hangi programdan ve neresinden yapılacağı söylersen sevinirim...
walla çok iyi olur ya yardım edersen... zaten ses kaydını kullanmıyorum ben rehbere ses kaydı diye bişi zaten o. kullanışlı deil pek. nasıl olcağını anlatırsan sevinirim. pc bağlantısı hazır zaten driver falan hallettim. hangi programdan ve neresinden yapılacağı söylersen sevinirim...
tmm o zaman liste halinde anlatıyım benim için daha kolay olur 1-pk2 menu editor 2.3 programını indir (bulamassan bende var yollarım) 2-telefonu usb kablosu ile pc ye bağla 3-telefonu programa tanıt işte yeni donanım bulundu vs diyecek program tanırsa teli altta kırmızı yuvarlak yeşil olur 4-sırasıyla programın üstteki yerinden tools > phone key mapping e gir 5-telefonunu seç ordan 6-karşına tuş takımı çıkar ordan ses kayıt tuşunu telefonu açma kapama tuşu ile aynı yap yani tam ne olacağını bilmiyorum sen kırmızı no tuşunda hangi seçenek seçili ise ses kayıt tuşunu o yap sonra kaydet orda save falan 7-tools > resttart mobile phone ye tıkla telefonun ekranı kararıp gelicek 8- telefonunuz hazır ses kayıt tuşu no tuşu oldu
kendinize güvenmiyosanız kesinlikle yapmayın herhangi bir sorunda sorumluluk kabul etmiyorum bir şey olmaz heralde çok basit bir işlem ama ne olur ne olmaz sonra beddua almayım demi kolay gelsin takıldığın yer olursa çekinmeden sorabilirsin
Prensiplerim yoktur ama seviyesiz değilim, Kuralları sevmem ama yersiz yere çiğnemem, İçe kapanık değilim ama gerekmezse konuşmam, Kinci değilim ama unutmam,şefkat gösteririm ama şımartmam, Şüpheciyim ama kuruntu yapmam,kendimle çelişebilirim ama kafama takmam, Dalga geçerim ama kırmam, huzur veririm ama söz vermem,sahip olurum ama ait olmam... MOTOROLA V3İ MODLAMA REHBERİ ----- MSİ MEGABOOK M670
o programın adı p2k dı galiba yanlış hatırlamıyorsam zaten google da aratınca p2k olarak buldu. hallettim saol.... bi de şu baskonuş tuşunu titreşim moduna bağlayabilsem süper olcak. her defasında titreşime almak için kapağı açmak zorunda kalmasam... :D
o titreşim olayı zaten telefon kapağı kapalıyken yapılıyo en azından benim v3i de oluyo ses tuşlarından herhangi birine basınca zil sesi değişdirme yeri çıkmıyomu
modu yazıyosa mutlaka değişir o modu gösterdiği yeri açıp foto çekme tuşuna basınca bende değişiyo istersen sende dene
peki ses tuşlarının altındaki tek tuş ne işe yarıyo o tuş bende foto çekme tuşu gerçi senin telefonda kapak kapalıyken foto çekilmiyo doğru o ses tuşlarının altındaki tuşu denedinmi zil modunu değiştirmek için oluyodur belki eğer olmuyosa o tek tuşu titreşim modu yapabilirsin