'ın sağladığı altyapısı sayesinde, şu anda sitede bulunan 37325 kişiye ve her ay 13 milyon kişiye, ürün videolarını, haberleri ve forumları 7/24, ışık hızında ve kesintisiz olarak sunuyoruz.
arkadaşlar saçı parlak göstermeyen doğal mat sanki saça hiçbirşey sürülmemiş gibi gösteren bir saç şekillendirici var mı ? Bir çok şekillendirici kullandım fakat hala aradığım şeyi bulamadım.Yardımcı olurmusunuz .
Paylaş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By_ChaTLaK -- 15 Nisan 2008; 20:43:56 >
Hafta içi saat 14:00'e kadar verilen siparişler aynı gün,saat 14:00'ten sonra verilen siparişler ertesi gün kargoya verilir. Perşembe saat 14:00'ten sonra ve Cuma - Cumartesi - Pazar günleri gelen siparişler Pazartesi günü kargoya verilir.
Aradığın şey bu. Şanslısın çünkü bu konuyu çok önceleri bende açmıştım fakat bu üründen bahseden kimse olmamıştı. Senin gibi bende aynı özelliklere sahip şekillendirici arıyordum ve iyi bir kuaförden bu marka ve modelin tavsiyesini aldım. yaklaşık 2 senedir kullanıyorum. saçıda beslediğini söyleyebilirim.
Kuru saça uyguluyoruz. Nohut büyüklüğünde ( ya da deneme yanılma ile uygun bulduğunuz miktarda ) alıp istediğiniz şekli veriyorsunuz. Çok hafif nemli de olabilir eğer saçınız çok sert ve sık ise.
Kesinlikle hayır. Saçınız dağılsa bile ki bu uzun saçlar için geçerli tekrar aynı şekli verebilirsiniz. Şekillendiricinin özelliği bu. En önmeli yani kendine has bir şampuan gerektirmemesi. Benzeri şekillendiricileri saçtan sökmek için ya şampuanını almak zorundasınız ya da defalarca saçınızı yıkamalısınız.
Saçın uzun ya da kısa olmasına bağlı ben saçımı orta uzunlukta bıraktığım için ( 7 numara oluyor sanırım ) yaklaşık iki buçuk 3 ay gidiyor. Biraz daha kısa saçta oldukça uzar bu süre.
Elidor krem 7/24 kullanıyorum nerdeyse 4-5 senedir... kıvamı şampuan gibi olduğu için sürmesi daha rahat ve ne kadar sürdüğümü biliyorum ayrıca jöleden daha az sürmeme rağmen daha iyi dağılıyo.. ama jölede nereye ne kadar sürdüğümü anlayamıyorum dolayısıyla daha fazla sürüyorum bu da saça zarar... şuan loreal deniyorum fena değil... ama enin de sonunda Elidor krem 7 24 e geri dönücem sanırım
Elidor 7/14 gerçekten iyi, hem saçı şekle sokuyor hem kazık gibi yapmıyor hatta saç şekillendirici ile kullanıldığı vakit daha hoş oluyo ma fazla kurutmayın saçı
Benimde saçlarımla başım dertte biraz sertler ve çabuk elektrikleniyorlar.Elidor 7/24 kullanıyorum.Rüzgarda kolayca bozuluyor.Dikkate değer ölçüde elektriklenmeyi önlüyor fakat benim istediğimi karşılamıyor.Birde şu mess up u deniyim bakalım.İnşallah işe yarar.
Aradığın şey bu. Şanslısın çünkü bu konuyu çok önceleri bende açmıştım fakat bu üründen bahseden kimse olmamıştı. Senin gibi bende aynı özelliklere sahip şekillendirici arıyordum ve iyi bir kuaförden bu marka ve modelin tavsiyesini aldım. yaklaşık 2 senedir kullanıyorum. saçıda beslediğini söyleyebilirim.
eğer saçların rüzgarda çok dağılıyorsa sana tavsiyem osis stick up mess up ta kullandım ancak saçlarını dik veya rüzgarda dağılacak bir model yapıyorsan osis sitick up tavsiye ederim mess up biraz yumuşaktır ve eğer dağınık bi saç modelin yoksa mess up bi işine yaramaz.
benim bildiğim osis i Eczacıbaşı getiriyor internet adreside mecidiyeköy gözüküyor ama gittiğin berbere söylersen sana getirtir malzemecisinde vardır mutlaka ama sakın fahiş fiyatlar ödemeyin en fazla vericeğiniz fiyat 28 ytl olsun.
Arkadaslar o kadar yorum arasından sadece bir kısı WAX yazmıs!Wax mukemmel bı sac sekıllendırıcıdır.Genelde kullanıyorum ve hepınıze de tavsıye ederım ne sac dokuyor ne de gece yıkama gerektırmıyo.Bıraz nemlı veya kuruyken saca ıstedıgınız seklı verıyo.Okul bu yıl bıttıgı ıcın okulda joleye kızıyolardı ben de wax kullanıyodum mudur yardımcısı senın sacında ne var dıyıp gelıp saclarımı elledıgınde yumusak oldugu ıcın agzını acamıyodu sıze de tawsıyem kı eger paraya kıyarım alırım dıyosanız Wella nın 30ytl lık wax ı dır.5-10-15-25 gıbı cok cesıtlı markalarda cesıtlı secenekler var! Uyarı:Dax(duks mudur nedır artık)degıl bu arkadaslar Wax!Dax sacları yaglandırıyo ve yatmadan once yıkamanız gerekıyo!!!Hatta ozel sampuanını almanız da gerekıyo
Fön sonrası doğal görünüm, sanki saçınızda şekillendirici yokmuş havası veren mum tarzı stick tamamen doğal organik, yatarken yıkamayada gerek yok. Çok hafif hoş bi kokusu var. Rahatsız edici değil.
Not: Parlak ve güçlü katı bi şekillendirici değildir.
mess up cok pahalı. daxın matını alabilirsinz. Ya da piyasada bir çok muadli var. mat waxların cogunu kullandım. hemen hemen hepsi aynı şleve sahip.
Mess up kullanmadım bilmiyorum. DAX hiç tavsiye etmem. Saçınızdan çıkmaz, kriz geçirirsiniz. Waxlar arasında kalite farkı kesinlikle var. Goldwell in ürünleri bariz kaliteli, benim gözlemim...
dostum sana öncelikle şunu öneririn iyi bir saç şekli yapmak istiyosan 1-becerikli olucan 2-saçını%90 iyi fönlüyecen 3-geriye kalan%10'uda işçilik :D:D ne kadar iyi fön çekersen o kadar iyi şekil çıkar ortaya bunu untma gelelim kullanıcağın ürünlere;saçın yumuşaksa grı dax kullan yok saçım sık sert çok diyosan mavi dax saçın ince telliyse wax ve wax için en önemlisi sen şekle önem werdiğin için sana mat wax gider söylediklerimi yap ve gör
3-4 yıldır osis stick up kullanıyorum, mukemmel urun:D
ben almaya basladıgımda 12 ytl idi sanrm sımdı 33 civarında:D
sacınızı ürünü sürmeden yarm saat once yıkayıp fon lersenız ıstedıgınız seklı verebılırsınızz,
ben mess up kullanacagım bir surede o yazın daha iyi oluyor:D kışın stick up yazın mess up :p ama bunlar kısa saca tabııkı, birde 3 ay cıvarı gider merak etmeyın pahalı durduguna bakmayın 3 aya bolersenız dandık jole parasına denk gelir:D
sacınızı ürünü sürmeden yarm saat once yıkayıp fon lersenız ıstedıgınız seklı verebılırsınızz,
ben mess up kullanacagım bir surede o yazın daha iyi oluyor:D kışın stick up yazın mess up :p ama bunlar kısa saca tabııkı, birde 3 ay cıvarı gider merak etmeyın pahalı durduguna bakmayın 3 aya bolersenız dandık jole parasına denk gelir:D
İkisinin arasında ne fark var ki biri yaz biri kış?
3-4 yıldır osis stick up kullanıyorum, mukemmel urun:D
ben almaya basladıgımda 12 ytl idi sanrm sımdı 33 civarında:D
İkisinin arasında ne fark var ki biri yaz biri kış?
fark şu ki stick up daha tutucu , yani birazda ıslak gosterıyor, ama joleyle alakası yok ıslaklıgın yanii... mess up ise daha narin yapıda yani ryzgarda filan biraz uzunsa sacınız bozulabılıyor, ama mess up tavsiye ederim sacınız kıvırcık yada aşırı dalgalı degilse
fark şu ki stick up daha tutucu , yani birazda ıslak gosterıyor, ama joleyle alakası yok ıslaklıgın yanii... mess up ise daha narin yapıda yani ryzgarda filan biraz uzunsa sacınız bozulabılıyor, ama mess up tavsiye ederim sacınız kıvırcık yada aşırı dalgalı degilse
Benim saçlar dalgalı fönle düzleşiyor. Normalde bu ürünü http://www.ecemstore.co...talog/product&pid=12179 kullanıyorum tamamen organik doğal bi görünüm veriyor.Diyorumki bide şu mess up u deneyeyim , bu şekillendiricilerin testeri olsa süper olacak normalde denemeye kalksak Goldwelin beğendiğim ürünleri var 3 tane alsam 100 tl
evet fiyat uygun ben daha gecen gun 34 den aldımm:D
bundan sonra burdan alayım bari, yolluyorlar dimi?
yollarlarsa buraya yazarmısın kargo fiyatını ve kac gunde geldigini,
testerı yok ama herhangibi erkek kuaforunde shwarskoph satan (ismi yanlıs yazmısmdr kesın ) bi kuaforde gidip 3-4 ytl den surdureblrsn kafana:D
haberlerini beklıyorum
birde sacın cok dalgalıysa zor şekil alabılırr, bir kuaforde denesen iyi olur aslnda, nerde yasıyorsun ank.da yasıyorsan parisli cemil veya ali gür kuafor de deneyebılırsın ;)
neyse bana verdıklerı fiyat orda yazan asıl liste fiyatı, benım aldıgım tum kuaforler o liste fiyatından satıyorlar, listeyi bende gordum eczacıbasının kendı listesi, kargo ne kadar ona gore bende netten alırım yaw, hic olmazssa ewe kadar gelir :D
iyi gunler...
Ürünü satan kuaför bana uzak birde denedinmi almamazlık olmaz kendimce, o yüzden netten daha pratik o fiyata kargo dahil.Az çok ürün bana uyar gibime geliyor saçlar seyrekleşti saçımda ağırlık oluşturmayacak hafif şekillendiriciler kullanmam lazımki kellikler açığa çıkmasın.
Daks , Waks , değişik kremler , jöle , köpük , sprey ,7/24 hepsini kullandım şuanda okula gitmedne önce daks az birşey + üstüne kabarmasın diye az biraz jöle sonra spreyliyorum öle gidiyorum kazık gibi oluyor ama bir şey kullanmış gibi pek belli olmuyor
Yazık saçlarına bu kadar kimyasal madde içeren şekillendiriciler sürme, sonra ah vah dersin ama giden geri gelmez. Benimde saçlarımın arasına tarak girmezdi eee biz ne yaptık ne bulduysak saçımıza sürdük şimdide saçlarımı sayıyorum acaba ne kadar eksiliyorlar diye
arkadaslar ben 3 senedir mat gösteren sekillendiriciler kullanıyorum.. neredeyse hepsini denedim... kuaförümden alıyorum sekillendiricileri.. suan kullandıgım sekillendirici sekillendiriciler arasında en iyisi olanı.. 1 sene boyunca mess up kullandım.. sacı besledigini söylediler.. özel killerden yapılıyormus.. mess uptan cok memnun kaldım sacımda bir döküme göremedim.. yanlız diger kulllandıgım ürünlerde gözle görülür bir sekilde dökülme oldu.. bu kullandıgım sekillendirici sacı mükemmel sekle sokuyor ne rüzgar tesir ediyor nede su.. ama sacımı döktügünü farkettigimden dolayı daha yarısına gelmedne atıyorum.. yarın gidip mess up alıcam.. en besleyicisi mess up sacıda güzel tutuyor ;)
yaha zamanında mantis die bir saç şekillendiricisi kullandım çooook memnun kaldım ama piyasadan kalktıı ürün 2 şirketin anlaşmasıyla üretiliomuş anlaşma fes edilmiş tabe üründe kalktı ben mantisden cok memnundum ürünü akat kozmetik üretiyodu sanırım bu osis 1 2 gün gectikden sonra bile saçdan cıkarılmadısa suyla yine sekillendirebiliomu bide osis nasıl kokuyor bnm mantis ürünüm hindistan cevizi kokuyordu çok youn bir şekilde? cevabınızı bekliıorum bende osis ürününü almayı düşünüom !..
Saç yıkanır ardından fön ile kurutulur , daha sonra istediğiniz bir şekil düzleştirici veya tarak + fön makinesi ile elde eldilir , daha sonra güçlü bir saç spreyi ile aynı matlıkta fakat dayanıklı bir saç elde edilir .... Çok basit diyorsan mat görünüm özellikli vax var onu dene derim . ( saçlarının uzun olması şartı ile )
evt ya banda bişi sürülmeiş gibigösteren şaç şekilendirici lazım doğuştan inek yalamış gibi kalkan yer var cok kötüduruor yanlara doğru onları düzeltmek birde sacımın önleri uzadıgında kıvrılıyor düzeltmek için ama hiç bişi sürülmemiş gibi göstercek tavsiye varmı başka şekillendiricilerden
Arkadaşlar mess up uzun ve dağınık sağlar içindir tutuculuğu zayıftır.Ve de Saçta ciddi derecede yapışma yapar.buda gum özelliğinden kaynaklanıyor.Stick up ise Saça dik ve parlak bir model verir mess up ile tam zıt bir üründür.Fakat ben ikisinide kullanmış birisi olarak Osis+Design Mix Ultra Mat öneririm..
benim saç bir türlü kalkmıyo. fön çekiyorum wax sürüyorum birazda sprey sıkıyorum ama bir süre sonra saçım iniyor.saçım ortanın biraz üzerinde uzun. osis kullansam saçık dik kalır mı ?
Sacina fon cekerken yakmamaya ozen goster.Sacta kiriklar meydana gelirse bidahaki trasa kadar umudunu kes sactan.Buyuk ihtimalle yakiyosundur saci.Banyoda sampuandan sonra mutlala sac kremi kullan.Sacin nemini dengeler ve kolay sekillenmesini saqlar.