Vatan bilgisayardan toshiba ep30 aldım.Sonrada update için dosyayı indirdim cd ye yazım ama 4/4 yazarken elektrik gitti şimdi alet açılmıyor ne yapmam lazım lütfen yardım edin çok moralim bozuldu
senin cihazın içindeki anakartta sökülebilir (yani lehimsiz soket bacaklı) türden bir flash rom yok bu yüzden ana kartın onarım geçirmesi gerekiyor basit bir işlem (tabii özel vakumlu ve hassas ısı kontrollü havya gerektirir) dir.
ama TOSHIBA servisi buna nasıl davranır göreceğiz ve bu olay tüm hepimize bir referans olacak..
TOSHIBA 32WL68P, SAMSUNG BD-P1400 BLU-RAY PLAYER, TECHNICS SA-DX940, PANASONIC DVD-S52HDMI, CREA CR-U1000 HD UYDU ALICI, PANASONIC NV-GS27, PHILIPS DVDR-3300H, PANASONIC PT-AX200U, SONY Play station2, VIEWSONIC VG2230WM, VIEWSONIC VX2835WM, LOGITECH HARMONY 525 UNIVERSAL REMOTE, PACKARD BELL MB65 HDMI NOTEBOOK, TOSHIBA HD-A35 HD-DVD PLAYER
eğer cihazı kapalıyken yani sadece kırmızı power led yanarkan open/close tuşuna basarak açabiliyorsan bir şans olabilir. Bu durumda içindeki cd yi alabilirsin, bu arada içeride kalan güncelleme cd si değil mi ?
TOSHIBA 32WL68P, SAMSUNG BD-P1400 BLU-RAY PLAYER, TECHNICS SA-DX940, PANASONIC DVD-S52HDMI, CREA CR-U1000 HD UYDU ALICI, PANASONIC NV-GS27, PHILIPS DVDR-3300H, PANASONIC PT-AX200U, SONY Play station2, VIEWSONIC VG2230WM, VIEWSONIC VX2835WM, LOGITECH HARMONY 525 UNIVERSAL REMOTE, PACKARD BELL MB65 HDMI NOTEBOOK, TOSHIBA HD-A35 HD-DVD PLAYER
sağolsun babam elektronik mühendisi olduğundan küçüklükten beri elim bu işlere yatkındır.İçerdeki güncelleme cd sinin aldım yarın aldığım yere götürecem.Cevaplarını sizede iletecem herşey için sağolun
Toshiba ep30 icin update mi cıktı arkadaslar? Birkac hafta once bende bu cihazı aldım vatandan, firmware güncellemesi yaparsak ne gibi artıları olacak?
Toshiba ep30 icin update mi cıktı arkadaslar? Birkac hafta once bende bu cihazı aldım vatandan, firmware güncellemesi yaparsak ne gibi artıları olacak?
ELbette Cd den okumak zor değil ama malum birde düşük hızlı entegrelere yazmak var işin ucunda. Ben saatler derken mübalağa ettim ama 20 dakika da az değil..