ARKADAŞLAR DONANIMHABER GİZLİ ÖRGÜTÜMÜZÜN İLK ADIMLARINI DONANIMHABER FORUMLARINDA ATMAKTAN GURUR DUYUYORUM.... (gizli ama internetteyiz )
Bu örgütü geride kalanlara,düşenlere,dayak yiyenlere,yemek üzere olanlara,yiyip birdaha yiyenlere yardım , destek ,tavsiye ve öneri için kuruyorum.....
Tabiki baskın,operasyon tarzı işlerimizde olacaktır...
-DSF HAKKINDA KONU AÇMAK İÇİN YETKİLİ KİŞİ OLAN ' alpello ' YA veya ' S.T.A.L.K.E.R.' a MESAJIN ATILACAĞI BİLDİRİLİP PM İLE ONAY MESAJI BEKLENMELİDİR.....
-DSF HAKKINDA İZİNSİZ AÇILAN KONULAR VE TARTIŞMAYA SEBEP OLAN KONULAR ADMİNLERE ŞİKAYET EDİLİR.... DSF KURUMUNDAN ÜYELİĞİ ALINIR...
-DSF TAMAMEN EĞLENCE AMAÇLI OLUP KÜFÜR GİBİ ŞEYLERE KARŞIDIR.....MESAJLARINDA KÜFÜR VE TARTIŞMA İÇERİĞİ GÖRÜLÜRSE DSF den
ATILIR,ADMİNLERE ŞİKAYET EDİLİR
-DSF KURUCUSU ; alpello
-DSF YÖNETİCİSİ: alpello , S.T.A.L.K.E.R
-DSF YÖNETİCİLERİ ; mesajların içeriğini kontrol eder,üyeleri değerlendirir,çeşitli aktiviteleri düzenler
-DSF KURUCUSU; her eylemden önce pm ile ulaşılmalıdır... haberdar edilmelidir....(KONU AÇMADAN ÖNCE ULAŞMANIZ GEREK) Adminlerle sorun
yaşamamak için üyeleri ve yapılan şeyleri kontrol eder....(PM İLE ULAŞABİLİRSİNİZ....)
İngilizcem kötüdür ne olduğunu tam olarak bilmediğim şeylere üye olamam kusura bakmayın .
"Türkiye Cumhuriyetinin, özellikle bugünkü gençliğine ve yetişmekte olan çocuklarına hitap ediyorum: Batı senden, Türk'ten çok geriydi. Manada, fikirde, tarihte bu böyleydi. Eğer bugün batı teknikte bir üstünlük gösteriyorsa, ey Türk Çocuğu, o kabahat da senin değil, senden öncekilerin affedilmez ihmalinin bir sonucudur. Şunu da söyleyeyim ki, çok zekisin! .. Bu belli. Fakat zekânı unut! .. Daima çalışkan ol..." Mustafa Kemal ATATÜRK
istirhabat verim imperia online da 6000 puanlı adam buldum ezik kalmış nerdeyse asker yok. bence bir kale kuşatması ile tamamen yok olur. hiç askeri yok :)
Uefa Kupası(2000) - Super Kupa (2000) - Tekerlekli Sandalye Kıtalararası Şampiyon (2008) - Tekerlekli Sandalye Şampiyonlar Ligi Şampiyon (2008) - Eurocup Bayanlar Basketbol Şampiyon (2009) - Tekerlekli Sandalye Şampiyonlar Ligi Şampiyon (2009) - Tekerlekli Sandalye Kıtalararası Şampiyon (2009)
"Asla aptallarla tartışmayın. Sizi önce kendi seviyelerine çeker, sonra da tecrübeyle sizi alt ederler."
When a men lies he murders some part of the world These are the pale deaths which men miscall their lives All this i cannot bear to witness any longer Cannot the kingdom of salvation take me home!
[center][link=http://forum.donanimhaber.com/m_22596848/tm.htm]
DH Special Forces
[image]http://img76.imageshack.us/img76/1379/dsfea1.gif[/image][/link][/center]
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S.T.A.L.K.E.R -- 15 Nisan 2008; 21:01:05 >
SUPERNATURAL Az yedim çok içtim.hala içiyorum.alkolü kendime yakıştırdım.her türlü uyuşturucadan tattım.bağımlılıktan nefret ettim.gitmemi, terk etmemi engeller diye.ne bir maddeye ne bir insana bağlandım.sırf bunu kendime kanıtlamak için eroin kullandım,aşık oldum.ikisini de arkama bakmadan bırakıp gittim.geçmişe tükürüp geleceği çiğnedim.dünyayı bir oyuncağa çevirdim.ayak basmadığım yer kalmadı. kalan varsa, onları da amuda kalkar geçerim