meslea ben bir konu aççam dsf bakırköyde buluşuyoz konusu mesela bunu x e söylicem o bana bir kod vercek mesela u646 ben işte topice yazcam arkadaşlar dsf olarak bakırköyde buluşuyoruz diyorum sonunada kod:u646 yazcam o x kişiside bunu onaylayan mesaj atcak oraya u646 onaylandı gibi mesela ilk sayfadaki ilk topice onaylanan konu kodlarını her daim editleyerek yazabilirsin dostum anlatabildimmi
edit: u646 dan sonra birde onaylanma tarihi yazmamız lazım mesela ilk sayfada onaylanan mesajlar olayı şöyle
onaylanan mesajlar
u646(17.04.08) h847(23.05.08)
gibi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emure -- 17 Nisan 2008; 22:19:49 >
meslea ben bir konu aççam dsf bakırköyde buluşuyoz konusu mesela bunu x e söylicem o bana bir kod vercek mesela u646 ben işte topice yazcam arkadaşlar dsf olarak bakırköyde buluşuyoruz diyorum sonunada kod:u646 yazcam o x kişiside bunu onaylayan mesaj atcak oraya u646 onaylandı gibi mesela ilk sayfadaki ilk topice onaylanan konu kodlarını her daim editleyerek yazabilirsin dostum anlatabildimmi
edit: u646 dan sonra birde onaylanma tarihi yazmamız lazım mesela ilk sayfada onaylanan mesajlar olayı şöyle
onaylanan mesajlar
u646(17.04.08) h847(23.05.08)
gibi
valla ne diyim aklımı okumuşsun
en yakın zamanda öyle bi uygulama başlatıcaz şu anda 1 işim var o yüzden yazamıyorm ama yazıcam en kısa zamanda
Dark is the sunlight, we cast the right together Dark is the sunlight, or i'm blind forever Dark is the sunlight, we spent the light together Dark is the sunlight, or i'm blind forever Pentagram...
Türkçede cümleler büyük harfle başlar, nokta ile biter.Bi, diil, ii, gelio, gelcem, ole Türkçe değildir; Bir, değil, iyi, geliyor, geleceğim, öyle denir. Türkçede q, w, x harfleri yoktur dolayısıyla we denmez ve denir. Soru ekleri kelimeden ayrı yazılır: Oldumu denmez oldu mu? denir. Dahi anlamındaki de ayrı yazılır. Bende denmez ben de denir. Yani "de" ekini cümleden attığınızda anlam bozulmuyorsa o zaman ayrı yazmanız gerekir. Ayrıca mesajlarınızdaki vurgular da ifadelerinizle hayat bulur, parmağınızın bir tuşa basılı kalmasıyla değil. Seviyoooommmmm yaaaaaaaaaaa denilmez, gerçekten çok seviyorum denir. Klavyeniz İnglizce ayarlı değilse i, o, s, g, u, c harfleri ı, ö, ş, ğ, ü, ç yerine kullanılmaz. pasha tarzındaki yazımlar Türkçeyi yozlaştırmaktan başka bir şeye yaramaz.
Arkadaşlar bizim burda bi çocuk var bana dayılanıyo dedim bana bulaşma arkamda örgüt var dedim ne örgütü dedi Dh Special Forces dedim inanmadı galiba gösterilim mi buna bizim nasıl bir örgüt olduğumuzu
Arkadaşlar bizim burda bi çocuk var bana dayılanıyo dedim bana bulaşma arkamda örgüt var dedim ne örgütü dedi Dh Special Forces dedim inanmadı galiba gösterilim mi buna bizim nasıl bir örgüt olduğumuzu
Üst düzey örgüt yöneticilerine gitmiştir. ....Hemen arkadaşlar konuya el atsın