Bildirim
PARK SENSÖRÜ BURAYA TAKILIRMI??
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Sensörlerin bakış açılarıyla alakalı bir durum olduğu için tahminim takılamaz ama herşey sanayideki ustanın becerisine kalmış, o açıyı ayarlayabilir -
Hocam ne yapsam acaba oraya takılmassa almicam, internetten getirtecem. Birde ekranını ön tarafa koymak istiyorum, aracın arkasından ön göğsüne kadar tesisatmı çekecekler, bütün döşemeyi kaldıracaklar öylemi acaba -
ASLINDA TAKILMASI GEREKEN YERLER, SENİN İŞARETLEDİĞİN YERLER... AYRICA DÖŞEMELERİ KALDIRMAYA GEREK YOK. KAPI FİTİLLERİNİ YERİNDEN ÇIKARARAK KABLOLARI YERLEŞTİRİLEBİLİR... -
hocam zaten küçük araba boşver ne sensörü ya -
quote:
Orjinalden alıntı: ZeroTimer
hocam zaten küçük araba boşver ne sensörü ya
-
ya ön göğüste ışıklı aksesuarlar çok hoşuma gidiyor, bu kapı fitilllerinin çıkarılıp takılması sorun çıkarmazmıki ilerde, yapıştırmalı bi malzeme sanırım?? -
Bide kablosuz olanlar çıktı şimdi birde onlara bak derim çok oynamak istemiyorsan araçla , ayrıca sensörler senin işaretlediğin yere takılıyor diğer arkadaşın de söylediği gibi ama her takan da takamıyor . Yani devrik bir zcümle oldu ama şöyle özetliyeyim arkadaşım sıfır bir araç aldı ona serviste taktılar nasıl taktılar bilmiyorum alakasız açılardan ötüyor gereksiz hassas. Yağmur damlası çamura ötüyor , devasa çöp tenekesini görmüyor. Dikkatli olmak gerek .. -
ne göstergesi? göstergeyi ne yapacaksın? arabayı park ederken öne değil arkaya ya da en azından aynalara bakacaksın. bir de göstergeye bakayım dersen hapı yutarsın. en iyisi sesle uyarı. yıllardır sesli park sensörleri kullanırım. boş ver göstergeyi. illa ki ışıklar yansın sönsün istiyorsan başka bir şey taktır. -
takılır hocam
gösterdiğin yerle tampon arasında zaten açı farkı yok
olsa olsa 10°-20° açı farkı olur
o sensörler en az 120° derecelik açı ile ses dalgaları gönderiyor.
kayda değer kaybın olmaz -
bence hiç gerek yok sensöre falan bu arabada zaten hb ve arkası düz gibi camla kendin ayarlayabilirsinde
gerek yok bence -
sensör değilde kamera fln daha hoş olur madem konsolda janjanlı bişeyler görmek istiyosun aslında benimde en beğendiğim şey geri vitese takınca kendiliğinden aşağı dönen sağ aynalar, çok kullanışlı olduğunu düşünüorum ama malesef yok
-
Ayıptır sorması ama o arabadada sensör pek fazla gerek olmasa gerek
kafanı geri çevirince zaten arka cama dayanıyo insanın kafası birebir geri kamera gibi oluyo -
Eğer kaliteli bi sensörse oraya çok ii olur -
dostum takılır oraya ya . ztn aracın en uc noktasına takılır sensor . benım gordugum kadarıylada en uc noktada orası ( resimden ) . bence almadan once bı ustaya goster garanti olsun işin -
quote:
Orjinalden alıntı: AykuT KosvA
bence hiç gerek yok sensöre falan bu arabada zaten hb ve arkası düz gibi camla kendin ayarlayabilirsinde
gerek yok bence
+1 -
quote:
hocam zaten küçük araba boşver ne sensörü ya
aynen katılıyorum -
park ederken zorlandığımdan değilde, farz edin bi yere dikey park ediyoruz, kaldırıma kalan uzaklığı göremiyorum ama asıl sebep ön göğüste ışıklı bişiler istiyorum :) -
seninki pek ihtiyaçtan değil zevkten anlaşılacağı üzere, -
quote:
Orjinalden alıntı: Untouch
park ederken zorlandığımdan değilde, farz edin bi yere dikey park ediyoruz, kaldırıma kalan uzaklığı göremiyorum ama asıl sebep ön göğüste ışıklı bişiler istiyorum :)
ön gögüslüğe süs amacıylada ışıklı birşeyler taktırabilirsin bir oto elektrikçisiyle görüş boşver park sensörünü.
Benzer içerikler
- nissan qashqai black edition yorumlar
- alkolün etkisi ne zaman geçer
- egea otomatik şanzıman tipi
- araç vantilatör tavsiye
- en az yakan suv araçlar 2025
- aurus araba
- c3 aircross elektrikli
- honda hornet 750 fiyat
- byd seal 160 kw
- 2026 clio
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X