arkadaşlar elimde büyük küçük ledli ledsiz 12V 250V (abarttım galiba:D) fanlar var fakat şimdii gelelim konuya bu fanların ideal düzeni nasıl olmalı fanlar içerimi dışarımı atmalı havayı öndeki fan içeri alıp arkadaki ve yandaki dışarı atmalı falan filan herkes başka şeyler söylüyor Birisi Resim çizerek anlatabilirmi veya açıklayarak 3-4 fan takacam inş :D:D:D:D hem diğer arkadaşlarada yardımcı olmuş olursunuz.
Yandakiler içeri <<<<<<<<<<<<<<< (İçeriye soğuk en azından temiz hava lazım) Üsttekiler dışarı >>>>>>>>>>>>>>>>> (Kasa içi sıcaklık artar ve dışarı atılması gerekir) Öndeki içeri <<<<<<<<<<<<<<<<<<< (Aynı Şekilde içeri temiz&soğuk hava için.) Arkadakiler(egzoz)[adı üzerinde] dışarı>> (bunlarda içeride sıcak hava kalmasın diye dışarı)
Elimden geldiğince düzenli yazmaya çalıştım..DiabloXT 'de aynı görüşte ise problem yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shinyworld -- 15 Nisan 2008; 16:28:26 >
------ Sistem ------ Windows Xp Professıonal Servise Pack 2 -- DualCore Intel Pentium D 925 3.00 Ghz -- Samsung 160 GB SATA -- Power Quotient (1 GB DDR2-667 DDR2 SDRAM) -- MotherBoard= Gigabyte VM900M -- VGA= ATI Radeon X550 (512 MB) -- ASUS "17 inc LCD(SPLENDID Technology) -- Hp Photosmart C4280 Multifunction -- SpeedCom+(4 ethernet 1 usb port)Modem -- Creative SBS 330 -- Shiny 1.3 mp Webcam --
Orjinalden alıntı: shinyworld Yandakiler içeri <<<<<<<<<<<<<<< (İçeriye soğuk en azından temiz hava lazım) Üsttekiler dışarı >>>>>>>>>>>>>>>>> (Kasa içi sıcaklık artar ve dışarı atılması gerekir) Öndeki içeri <<<<<<<<<<<<<<<<<<< (Aynı Şekilde içeri temiz&soğuk hava için.) Arkadakiler(egzoz)[adı üzerinde] dışarı>> (bunlarda içeride sıcak hava kalmasın diye dışarı)
DiabloXT de seninle aynı görüşte...
AMD AthlonXP 2500+ @ 4200+ [1833MHz @ 2723Mhz @2502Mhz Günlük] 1M=37sn El Yapımı PWM - NB - SB Soğutma Abit AN7-XT Eheim 2000lt/h 35W Pompa EA El Yapımı Bakır Soğutma Bloğu 15x30 Bakır Radyatör Aopen 800~2400rpm 12cm Rad. Fan 2x512MB Patriot XBLK 2-2-1-1 @ 400MHz NzXT Guardian Gümüş MSI X1950Pro AGP @ 575/1375 Tagan 2-Force II 800W Revoltec Kırmızı CCFL 2x30cm Revoltec Mavi CCFL 2x10cm TT Mavi 12cm Fan 3x T&T 8cm Siyah Fan Sunbeam 8cm Fan Seagate 250GB Sata2 16MB Seagate 500GB PATA 16MB Philips SNA-6500 Kablosuz Modem LG Flatron F700B 17"Ümit Özyürek DC12V Oto Ampli Besleme Sistemleri İçin PM Atınız! [15A~120A] / Arızalı PSU'larınız alınır... :)
Orjinalden alıntı: shinyworld Yandakiler içeri <<<<<<<<<<<<<<< (İçeriye soğuk en azından temiz hava lazım) Üsttekiler dışarı >>>>>>>>>>>>>>>>> (Kasa içi sıcaklık artar ve dışarı atılması gerekir) Öndeki içeri <<<<<<<<<<<<<<<<<<< (Aynı Şekilde içeri temiz&soğuk hava için.) Arkadakiler(egzoz)[adı üzerinde] dışarı>> (bunlarda içeride sıcak hava kalmasın diye dışarı)
ToffieBoi de Hem DiabloXT hemnde shinyworld le ayni goruste
kasanın üstünü spiral yardımı ile kesip oraya 12lik bir fan taktım arkayada taktım bitane bide ön ve yanlara dediğin gibi taktım harbidende soğuma var 8 derece düştü işlemcimin ısısı... (bu konuşmalar hayal ürünüdür )
ToffieBoi de Hem DiabloXT hemnde shinyworld le ayni goruste