arkadaşlar benim airties rt102 kablolu modemim var.internette sörf ve chat yaparken hiçbir sorun yaşamıyorum ancak download yaptığım zamanlar dosyanın indirilen yüzdesi kaç olursa olsun ör;%20,bazen %60,bazen %98 yani hiç belli olmuyor bu durum tam dosya indirme bitmek üzereykende olabiliyor aniden download duruyor ve devam etmiyor.genellikle ****de bu olduğunda yarım kalan downloada devam edemiyorum ve malesef tekrar baştan indirmem gerekiyor, oda denememde şansıma inerse.bunun sebebini bir turlu bulamadım.ethernet ile bağlanıyorum yardımlarınızı bekliyorum.
donma sebebi internet explorer üzerindeki regedit ayarlarından kaynaklanabilir. Fakat öncelikle airties siteri üzerinde firemware update yap.güncel versiyonu yukledıkten sonra ....windows update sitesinde bilgisayarın son çıkan kök sertifikaları yukle problemın kalmayacak...
coldfiire cevap için teşekkürler ancak kök sertifika derken ne kasteddin acaba ve birde rt 102 modem için firmware bulamadım internet sitesinde sadece rt103 ve rt111 için var.ne yapmalıyım.
arkadaşlar modem için airties in web sayfasından firmwire bulup güncelleştirdim ancak sorunum halen devam etmekte.ttnet adsl hattımı kontrol etti ve sinyal seviyesinin çok iyi olduğunu söylüyor ne yapmalıyım bu aşamada?
arkadaşlar benim airties rt102 kablolu modemim var.internette sörf ve chat yaparken hiçbir sorun yaşamıyorum ancak download yaptığım zamanlar dosyanın indirilen yüzdesi kaç olursa olsun ör;%20,bazen %60,bazen %98 yani hiç belli olmuyor bu durum tam dosya indirme bitmek üzereykende olabiliyor aniden download duruyor ve devam etmiyor.genellikle ****de bu olduğunda yarım kalan downloada devam edemiyorum ve malesef tekrar baştan indirmem gerekiyor, oda denememde şansıma inerse.bunun sebebini bir turlu bulamadım.ethernet ile bağlanıyorum yardımlarınızı bekliyorum.
ayarlardan baktım emin olmak için ip adresimde dns adresi kullanmıyorum.acaba ne yapmalıyım harici bir ethernet kartı alıp onunla denemek fayda edermi?yani sorunum anakartımın ethernetinden olabilirmi? anakart=gigabyte p35ds3r
Donanımdan önce sorunun Windowsta olup olmadığını öğren.Viruste neden olabilir.En basit örneği: Bende buna benzer birşey yaşamıştım.Fakat benim download yarıda kalıyordu ve bilgisayarım reset atıyordu.Kesin birşey söyleyemem,ama bir format atıp öyle dene istersen.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ßy Spécops. -- 6 Mayıs 2008; 23:52:13 >
bence de flash get programini indir oyle dene. o programda dosyayi daha hizli bi sekilde indirmektedir. ben bu programi kurmustum cok iyi bir programdir.
bana da oluordu bi zamanlar ama şuan yok ve aynı modem aynı sistem aynı yazılımı kullanmaktayım.sunuculardanda kaynaklanabilir dicem ama seninki baya bi uzun süreç.belkide tetikleyen bi virüs olabilir
Donanımdan önce sorunun Windowsta olup olmadığını öğren.Viruste neden olabilir.En basit örneği: Bende buna benzer birşey yaşamıştım.Fakat benim download yarıda kalıyordu ve bilgisayarım reset atıyordu.Kesin birşey söyleyemem,ama bir format atıp öyle dene istersen.
teşekkür ederim yorumlarınıza ancak 2 işletim sistemi kullanmaktayım vista ve xp de de aynı sorun olmakta.ayrıca tum flashget,getright gibi managerlerde bir işe yaramadı.yardım ve yorumlarınızı bekliyorum bulalım su problemi.