Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
download yaparken donuyor

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Network, İnternet ve Güvenlik >> Internet >> download yaparken donuyor Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
mkozluca

15 Nisan 2008; 10:19:27 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

arkadaşlar benim airties rt102 kablolu modemim var.internette sörf ve chat yaparken hiçbir sorun yaşamıyorum ancak download yaptığım zamanlar dosyanın indirilen yüzdesi kaç olursa olsun ör;%20,bazen %60,bazen %98 yani hiç belli olmuyor bu durum tam dosya indirme bitmek üzereykende olabiliyor aniden download duruyor ve devam etmiyor.genellikle ****de bu olduğunda yarım kalan downloada devam edemiyorum ve malesef tekrar baştan indirmem gerekiyor, oda denememde şansıma inerse.bunun sebebini bir turlu bulamadım.ethernet ile bağlanıyorum yardımlarınızı bekliyorum.

mkozluca

17 Nisan 2008; 17:01:45 

yokmu hiç bir yardım..

coldfiire

17 Nisan 2008; 17:48:02 

donma sebebi internet explorer üzerindeki regedit ayarlarından kaynaklanabilir.
Fakat öncelikle airties siteri üzerinde firemware update yap.güncel versiyonu yukledıkten sonra ....windows update sitesinde bilgisayarın son çıkan kök sertifikaları yukle problemın kalmayacak...

mkozluca

17 Nisan 2008; 19:43:13 

coldfiire cevap için teşekkürler ancak kök sertifika derken ne kasteddin acaba ve birde rt 102 modem için firmware bulamadım internet sitesinde sadece rt103 ve rt111 için var.ne yapmalıyım.

pamirmeric

17 Nisan 2008; 19:45:41 

modemin sitesinden yukaridaki arkadasımızın dediği gibi modemin guncel firmware 'ini yuklemenizi oneririm. US robotics modemim download sirasinda % 99 da duruyordu. firmware guncellemesinden sonra problem kalmadi. firmware guncellerken elektrigin gitmeyeceginden emin olun, varsa kesintisiz guc kaynagina baglayin modeminizi. guncellerken elektrik giderse modemin bozuldugu soyleniyor.

mkozluca

22 Nisan 2008; 13:05:55 

arkadaşlar modem için airties in web sayfasından firmwire bulup güncelleştirdim ancak sorunum halen devam etmekte.ttnet adsl hattımı kontrol etti ve sinyal seviyesinin çok iyi olduğunu söylüyor ne yapmalıyım bu aşamada?

Eh®imeN

Sisteme Gözat

22 Nisan 2008; 13:09:18 

Eski bilgisayarımdada aynı sorun vardı ama sorun modemde deil anakarttaydı.

Tabi sadece download işleminde donmuyordu.

Rapid-Share Bilgilendirme - Ana Konu - Philips 500 GB Taşınabilir HDD İncelemem
Avatar : The Last Airbender Fan Club - DH Creative EP360 Kullananlar Kulubü

Toshiba A200 1AE - Core2 Duo 1.73 Ghz || 2 GB RAM || Geforce FX Go 7300 256 MB Yerleşik TC 512 MB || 160 GB Sata HDD # Philips 500 GB External HDD #
Creative EP630 - Nokia 5310 Xpress Music
flawless_cracker

22 Nisan 2008; 19:14:12 

quote:

Orjinalden alıntı: mkozluca

arkadaşlar benim airties rt102 kablolu modemim var.internette sörf ve chat yaparken hiçbir sorun yaşamıyorum ancak download yaptığım zamanlar dosyanın indirilen yüzdesi kaç olursa olsun ör;%20,bazen %60,bazen %98 yani hiç belli olmuyor bu durum tam dosya indirme bitmek üzereykende olabiliyor aniden download duruyor ve devam etmiyor.genellikle ****de bu olduğunda yarım kalan downloada devam edemiyorum ve malesef tekrar baştan indirmem gerekiyor, oda denememde şansıma inerse.bunun sebebini bir turlu bulamadım.ethernet ile bağlanıyorum yardımlarınızı bekliyorum.

Orbit download manager kullan rapid share'den indirme desteğide war sorunun %90 çözülecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flawless_cracker -- 22 Nisan 2008; 19:13:48 >

mkozluca

29 Nisan 2008; 17:12:12 

arkadaşlar orbit download manager i kullandım rapidden desteği var indiriyor ancak sorunum düzelmedi.hala devam etmekte downloadlarım yarım kalmakta.

flawless_cracker

29 Nisan 2008; 18:34:50 

ip adresinde dns kullanmadığına eminmisin

mkozluca

30 Nisan 2008; 15:24:59 

ayarlardan baktım emin olmak için ip adresimde dns adresi kullanmıyorum.acaba ne yapmalıyım harici bir ethernet kartı alıp onunla denemek fayda edermi?yani sorunum anakartımın ethernetinden olabilirmi?
anakart=gigabyte p35ds3r

mkozluca

6 Mayıs 2008; 16:27:03 

arkadaşlar acaba her sorunun çözümü varda bunu bilen yok mu?sorunum devam etmektedir.yokmu bir bilen

ßy Spécops.

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

6 Mayıs 2008; 23:52:47 

Donanımdan önce sorunun Windowsta olup olmadığını öğren.Viruste neden olabilir.En basit örneği:
Bende buna benzer birşey yaşamıştım.Fakat benim download yarıda kalıyordu ve bilgisayarım
reset atıyordu.Kesin birşey söyleyemem,ama bir format atıp öyle dene istersen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ßy Spécops. -- 6 Mayıs 2008; 23:52:13 >

by cenki

7 Mayıs 2008; 0:17:54 

bence de flash get programini indir oyle dene. o programda dosyayi daha hizli bi sekilde indirmektedir. ben bu programi kurmustum cok iyi bir programdir.

cenki
B_A_R_I_S

7 Mayıs 2008; 2:35:50 

bana da oluordu bi zamanlar ama şuan yok ve aynı modem aynı sistem aynı yazılımı kullanmaktayım.sunuculardanda kaynaklanabilir dicem ama seninki baya bi uzun süreç.belkide tetikleyen bi virüs olabilir

MSI P35 Diamond ICH9R DDR3 KATI KAPASİTÖR ANAKART- Q6600 QUAD CORE 2.4Ghz 8MB CACHE 1066FSB 65NM- ZOTAC 8800GTS GDDR3 512MB 256BIT EKRAN KARTI- OCZ 2 X 2GB 1333Mhz DDR3 GOLD EDITION Ram - SEAGATE 750GB 32MB SATA2 7200RPM HARDDİSK- SAMSUNG 22" GENİŞ EKRAN 226BW DVI MONİTÖR-LOGİTECH X-540 HOPARLÖR
etec

7 Mayıs 2008; 2:57:56 

ilgincccccc

mkozluca

8 Mayıs 2008; 11:42:54 

quote:

Orjinalden alıntı: ßy Spécops.

Donanımdan önce sorunun Windowsta olup olmadığını öğren.Viruste neden olabilir.En basit örneği:
Bende buna benzer birşey yaşamıştım.Fakat benim download yarıda kalıyordu ve bilgisayarım
reset atıyordu.Kesin birşey söyleyemem,ama bir format atıp öyle dene istersen.

teşekkür ederim yorumlarınıza ancak 2 işletim sistemi kullanmaktayım vista ve xp de de aynı sorun olmakta.ayrıca tum flashget,getright gibi managerlerde bir işe yaramadı.yardım ve yorumlarınızı bekliyorum bulalım su problemi.

aksoy93

Sisteme Gözat

8 Mayıs 2008; 12:59:30 

Aynı şey bendede oluyo.Flashgetle indirirken donuyo ve hepsini iptal ediyor.Başlatıyorum tekrar ama yine yine lütfen bi çözüm yolu

BASTIĞINIZ PARMAK KURAL DIŞIDIR| | Parmak basanların halini görmek için tıklayın
mkozluca