arkadaşım hangisini alırsan al,çünkü ikisininde veri aktarma hızları aynı: kingston sadece ömür boyu garanti veriyor. bazı yerlerde bu 5 yıl deniyor. ama sana tavsiyem veri yazma hızı yüksek bir flash almandır. uzun zaman alması açısından,büyük dosya kaydederken bu süre bazen sıkıcı olabiliyor.tercih senin
kingston un çok yavaş oldugunu biliyorum tavsiye etmem.bende dünden beri toshibayı araştırıyodum ama okadar güzel gelmedi bana, sanyo almayı düşünüyorum.
sanırım aynı soruları bende soruyorum yani ben ve benim durumumda olan arkadaşlar için kullanan veya detaylı araştırma yapmış arkadaşlar bilgilerini paylaşıra sevinirim. bende 4 gb bi flash almayı düşünüyorum. ama readyboost nedir onu da bilmemekle birlikte okuma yazma hızları ne kadar önemli veya fiyatta ne kadar esneklik yaptırabilir. yani yükseke performans için kesenin ağzını açmak mantıklı mı öğrenmek istediklerim bunlar.
arkadaşımda toshiba var ve şöyle bi kıyaslama yapıyım benim harici hdd ye 20 snyde attığım veriyi flash disk e 2 dkka da atıyorum... hdtach ile yaptığım testte yazma hızı 13mb/sn çıktı..