Kampanyaya katılmak için ilk olarak adınızı soyadınızı yazıp 6666’ya göndermeniz ve onay mesajını aldıktan sonra kontör yüklemenizi yapmanız gerekmektedir. Bedava kontörlerinizi kayıt olduktan sonraki yüklemelerinizde kazanırsınız. Bedava kontörleriniz hesabınıza yüklendiğinde size kısa mesajla bilgilendirme yapılacaktır.
1. Nar mevsimi 17 Nisan’da bitiyor. 2. nar mevsimi 18 Nisan’da başlıyor. 18 Nisan’dan itibaren 50 kontör karşılığı haftalık tam 250 kontör bedava!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilalalkan -- 14 Nisan 2008; 22:55:06 >
100 yükleyenler için de avantajlı gibi görünse de, 250 kontör 1 haftada bitirilmesi gerektiğinden, süre kısıtlaması gelmiş. Turkcell yine Kampanyalarıyla yakaladığı ivmeyi aşağıya mı çekiyor yoksa bu onun işareti mi :S
diğer operatörlerin baskısı sonucu telekominikasyon kurumu iptal edilmesini istemiş olabilir mi?
yoksa bu kararı kendisi mi aldı.
müşteri hizmetlerini arayan olursa bi sorup cevabını yazsın lütfen
Ücretsiz MMS ve SMS ler hattımda tanımlı olmasına karşın online işlem merkezinde ilk faturam çıkana kadar görünüyordu şuanda yoklar vs. vs.. gibi birçok detaydan mağdurum. Biraz daha böyle sürerse artık patlıcam ya müşteri hizmetlerine yada sikayetvar.com a yazıcam.
bu kampanya bitmemiş olsaydı bir kaç gün daha bekleyecektim.ama mecburen şimdi hem hepsi 1 kntr hemde nar kampanyasına üye oldum.Ama bedeva smslerden oldum:(
PC:İşletim:WİNDOWS XP PRO Pentium4 2400MHZ Anakart:AsusP4S8X-MX DVD Rw:LG GSA H55N Monitör:LG L222W Ses:Realtek ALC655 Samsung SP0411N 40GB ,ekran kartı: Sis 651_561FXCanon A550(7,1mp),Praktica Digicam 3Mp(digital 6MP)
bu kampanya bitmemiş olsaydı bir kaç gün daha bekleyecektim.ama mecburen şimdi hem hepsi 1 kntr hemde nar kampanyasına üye oldum.Ama bedeva smslerden oldum:(
aynen yaa sms siz bi halta yaramiyo turkcell zaten alıştık 2-3 aydır heryöne 500 smsye
Her türlü özel mesaj ve postalarınız için"PM" ya da "E-Mail"atabilirsiniz.
Birgün sende anlarsın... Zorlanmadan girdiğin bi kalbe acı çektirerek çıktığın zaman, Alınan Nefese son verir gibi umursamadığın an, Ve gün gelir sevdiğin zaman, sende anlarsın..!