Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
bazı kanallarla ilgili problem yaşıyorum yardım eder misiniz?

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Uydu Teknolojileri ve Dijital Yayın >> Uydu Haberleri, Güncel Frekanslar >> bazı kanallarla ilgili problem yaşıyorum yardım eder misiniz? Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
!antidote!

14 Nisan 2008; 19:48:58 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

arkadalşlar yaklaşık 3 senedir kuydu kullanıyorum yalnız son 1 senedir bir çok kanalda problem yaşamaya başladım türksatta uydusundan uydum alıcım bazı kanalları almıyor
problemin çanak antenden kaynaklanmadığına eminim şöyle problemi biraz özetleyeyim:
kanalların çoğunda problem yok yalnız kanal 1 ve atv türkiyenin yayınlarını doğru olarak girsem bile bu kanalları anlık görüyor ancak sinyalin çok düşük olmasından dolayı listeye ekleyemiyor uydum sansui free-tv SC-6000 model bir uydu aklıcı kullanıyorum acaba güncelleştirme yapsam yararlı olur mu? Bir fikrinizi alkmak istedim yada prolem neyden kaynaklanıyor? Biraz yarımcı olursanız sevinirim
Saygılar...

leon_21

Sisteme Gözat

14 Nisan 2008; 19:56:08 

eğer sinyal düşükse programla hal olacak bi sorun değil belki fiziksel olarak canak sapma olabilir .ince bir ayar yapmanız gerekebilir

( Sadece yalanlar )
!antidote!

14 Nisan 2008; 20:55:19 

quote:

Orjinalden alıntı: leon_21

eğer sinyal düşükse programla hal olacak bi sorun değil belki fiziksel olarak canak sapma olabilir .ince bir ayar yapmanız gerekebilir

dostum çanakla bayağı uğraştık ama pek bi sonuç alamadık neyse artık güncelleme de olmazsa ya bahçeye kurcağız çanağı yada bilmiom yeni bi çanak falan alırız :(

bodrumlu2

14 Nisan 2008; 21:40:30 

Cihazınıza ait son yazılımı yükleyin.www.depo.shows.it adresini bir incelemenizi öneririm.Son yazılımı yükledikten sonra http://www.lyngsat.com/turk42.html linkindeki kanalları tek tek manuel olarak girip arama yaptırınız..

Nothing lasts forever
Even cold november rain
!antidote!

14 Nisan 2008; 21:53:25 

quote:

Orjinalden alıntı: bodrumlu2

Cihazınıza ait son yazılımı yükleyin.www.depo.shows.it adresini bir incelemenizi öneririm.Son yazılımı yükledikten sonra http://www.lyngsat.com/turk42.html linkindeki kanalları tek tek manuel olarak girip arama yaptırınız..

teşekkürler deneyeceğim

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Uydu Teknolojileri ve Dijital Yayın >> Uydu Haberleri, Güncel Frekanslar >> bazı kanallarla ilgili problem yaşıyorum yardım eder misiniz? Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Point of View GTX260 ve GTX280
En hızlıyı 2 ile çarptık!
GeCUBE X-Turbo Dual HD3870 X2
GeCUBE X-Turbo Dual HD3870 X2 ekran kartı video incelemesi: ATI yine yeniden üst seviye bir ekran kartıyla sahnede

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar