merhaba arkadaşlar yaklaşık 1 haftadır tv kartı araştırıyorum. Tam bir tv kartında karar kılmıştım ( gigabyte in pci analog+dijitaldi) siparişide vermiştim ama ürünün türkiyeye yollanması durdurulmuş ve hepsiburada.com da ürünün satışı kaldırıldığı için o ürünü alamadım. şimdi sizin yardımınıza ihtiyacım var
1. monitörümle uyumlu olması lazım 22" samsung 2232bw Widescreen monitör var. ekran kartı önemlimi pek bilmiyorum ama ati hd3870 var. 2. analog+dijital olmalı 3. ısınma sorunu olmamalı çok uzun süre açık kalıyor makina çünkü (5-6 gün kapanmadığı zamanlar oluyor) 4. çok pahalı olmasın max 150ytl filan düşünüyorum. 5. pci olması daha iyi olur gibi geliyo usb ye nazaran.
ben 1 kaç tane buldum ama yinede sizlerinde yardımına ihtiyacım var.
Yardım edemeyecem belki ama yardım alabilirim sanırım Avermedia nın kartlarında hem analog hemde dvb özelliğidemi var. Yani istersek anten kablosunu takıp istediğimizde uydu kablosunu takarak uyduya geçebilirmiyiz. Kısaca melez bir kart mı? Arkadaşımın kartı çalışmıyor eski fly98 analog. Ona yeni bir kart alacaktık, eğer çift özellikli kartlardan varsa onlardan alırız, böylece ileride çanak taktırıp dijitalede geçebilir.
DVB S uydu yayınları için, DVB T ise karasal dijital yayınlar içindir.Uydu destekli tv kartı istiyorsanız seçeceginiz kart DVB S özellikli olmalı.Alacağınız kartın vista destekli omasına özen göstermenizi öneririm.
DVB S uydu yayınları için, DVB T ise karasal dijital yayınlar içindir.Uydu destekli tv kartı istiyorsanız seçeceginiz kart DVB S özellikli olmalı.Alacağınız kartın vista destekli omasına özen göstermenizi öneririm.
bana kimse vista kullandıramaz xp forever :) ilk alacağım kart sadece vista uyumluymus xp desteklemiyormus dolayısyla o yüzden vaz geçtim. benim için xp yi desteklesin yeter bista önemli değil benim için vista kullanmayı hiç düşünmüyorum.
arkadaşım önce wide screen den bahsedeyim skystar3 ün ve diğerlerinin 16:9 yada 16:10 özellikleri var ama 16:9 izleyebilmen için yayınında 16:9 yapılması lazım buda hotbirddeki kanallarda var turksatta varsada dikkatimi çekmedi. aver silikon tunerlidir, ss2 2.8 hiç kullanma şansım olmadı yerinde olsam ss3 alırdım
Yardım edemeyecem belki ama yardım alabilirim sanırım Avermedia nın kartlarında hem analog hemde dvb özelliğidemi var. Yani istersek anten kablosunu takıp istediğimizde uydu kablosunu takarak uyduya geçebilirmiyiz. Kısaca melez bir kart mı? Arkadaşımın kartı çalışmıyor eski fly98 analog. Ona yeni bir kart alacaktık, eğer çift özellikli kartlardan varsa onlardan alırız, böylece ileride çanak taktırıp dijitalede geçebilir.
doğrudur melez bir kart hatta hem digital(dvb-s),hem analog hemde digital karasal(dvb-t) yayınları alan tv kartlarıda var.
doğrudur melez bir kart hatta hem digital(dvb-s),hem analog hemde digital karasal(dvb-t) yayınları alan tv kartlarıda var.
Evet bu iyiymiş, arkadaşım boyle bişeyi beyenecek ama tek sorun ona fly markasını nasıl kabul ettirecem. Çünkü 1 hafta önce fly 98 kartı, formattan sonra ses alamamaya başladı. tam 1 haftadır bu kartın driverini aradaı hatta üreticisiyle mailleşti. Ama sonuç yok karttan ses alamıyor. Onun gibi bu sorundan müzdarip olan çok kişi oldugunu goruncede yeni kart alamaya karar verdi ama fly markasına sayıp sögen arakdaşa gelde bu kartı aldır.
Evet bu iyiymiş, arkadaşım boyle bişeyi beyenecek ama tek sorun ona fly markasını nasıl kabul ettirecem. Çünkü 1 hafta önce fly 98 kartı, formattan sonra ses alamamaya başladı. tam 1 haftadır bu kartın driverini aradaı hatta üreticisiyle mailleşti. Ama sonuç yok karttan ses alamıyor. Onun gibi bu sorundan müzdarip olan çok kişi oldugunu goruncede yeni kart alamaya karar verdi ama fly markasına sayıp sögen arakdaşa gelde bu kartı aldır.
bu kartın kullanıcı yorumlarını okursanız ve öyle karar verirseniz deha iyi olur. çünkü silikon tunerli bir kart digital yayınlarda sorun yaşayabilirsiniz. en güzeli kullanıcı yorumlarıyla hareket etmek
. sırada verdiğin kart bende var. Avermedia yani. Biyerde xp ile çalışmıyor gibi bişi yazmışlar :) Xp ilede Vista ilede çalışıyor. 20 inç samsung 206 bw ile birlikte kullanıyorum. Widescreeni destekliyor. Avertv 6 ile diğer programlara gerek kalmadan rahatlıkla kullanabilirsin. Aver tv 6 nın tek eksiği şifreli yayınları çözmek için eklentisi yok. Prog dvb vs programlara plugin yükleyerek çözebilirsin. Aver tv 6 ile uzaktan kumanda kurulumuna gerek kalmadan kumandanı rahatlıkla kullanabilirsin. Kumanda ile pcyide kontrol edebiliyorsun mause gibi :d Avertv dışında programlarla kumandayı kullanamıyorsun sanırım. ben karttn memnunum. Skystar 2 de kullandım 2005 te ama aver tv ona göre çok rahat bir kart :) maşallah