arkadaşlar yaklaşık 3 hafta önce nişanlıma lg marka bir ceptelefonu aldım.( teknosa dan 90 ytl ye LG KG270 ) ilginçlik ise şu : bu lg marka tel çalınca bunu sessize alma özelliği var , hani olurya diğer telefonlarda tel çalarken sessize basarsın telefonun sesi kesilir fakat karşı taraf seni aramaya devam eder . işte bizim telefonda sesize basınca telefona bişeyler oluyo karşı tarafın sesini duyabiliyorsun , karşı taraf ise telefon çalıyor gözüküyor yani bişeyden habersiz ne konuşursa bize sesi geliyor . karşı taraf telefonu kapattığnda ise bizim telefonda 1 cevapsız arama gözüküyor . şimdi değerli ustalara bir soru sorayım bu telefonun özelliğimi hatasımı ( telefonda başka hiçbir bozukluk yok)
şimdiden teşekkür ederim beni bu konuda bilgilendirebilcek kimseye
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzhan78 -- 14 Nisan 2008; 15:38:22 >
Sular yukselince, baliklar karincalari yer.. Sular cekilince de karincalar baliklari yer... Kimse bugunku ustunlugune ve gucune guvenmemelidir.... Cunku kimin kimi yiyecegine.. "SUYUN AKISI" karar verir....
ben telefon özellğinin olduğundan kesin emin olsam 1 tane daha alcam . konuşma olayını beleşe getircem , fakat tek sıkıntı aradığın kişi tel açmayınca belli süre sonra aramayı bırakıyo. işin yoksa dakikada bir ara
Sular yukselince, baliklar karincalari yer.. Sular cekilince de karincalar baliklari yer... Kimse bugunku ustunlugune ve gucune guvenmemelidir.... Cunku kimin kimi yiyecegine.. "SUYUN AKISI" karar verir....
Aramayı bırakmasa bile 60 saniye sonra otomatik olarak kapanıyor zaten. Başka bir telefonda deneyin tabi etrafınızda bulmanız zor aynı cihazdan ama. Başka yolu yok gözüküyor.
bu model telefon kullanan arkadaş varmı peki buralarda
Symbian telefonlara program yüklenerek bu özellik sağlanıyor.Lg'de böyle bir özellik var mı bilmiyorum
bu program anladığım kadarıyla telefonu açıyo fakat karşı tarafa açılmamış gibi çevir sesi gönderiyodur , bu işlemin sonundada karşı tarafın kontürü gidiyo olması gerek , yanlışsam düzelt lütfen .
Bozuk joystickli telefon satmamışsın, garanti dışı telefonları bile garantiliymiş gibi hızlı ve bedava yapma gafletinde bulunmuşsun,orjinal aksesuarları 70-100YTL'ye satmak dururken yanında hediye etmişsin, hatta orjinal aksesuarlarını,15-25 ytl ye piyasaya sürmüşsün, senin markanı alanları %70 zarar ettirmemişsin, greyin kaçağın olmadığı için devlete hep tam vergi kazandırmışsınSENDEN SUÇLUSU YOKTUR EY RAKS. ELVEDA TÜRKİYE, HADİ BAKALIM KIRGİZİSTAN OŞ KENTİ.YAZAMAZSAM ÖZÜR DİLERİM
Küçük bir isyanla başladı benim Beşiktaşlılığım.Çünkü hep sarı kazanırdı,laciverti ya da kırmızısı ortak olurdu sevinçlerine.Ben hiç siyahı görmedim çocukluğumda.Çevrem "seni gel fenerli yapalım" ya da "seni cimbomlu yapalım" diyenler ile doluydu.1982 yılında başladı bu feryat figan,sadece benim değil milyonların davasıymış meğerse...
arkadaşım kg270 den bende de var .aynı şeyler bende de oluyor fakat sadece avea ve vodafone de oluyor . galiba bi tür özellik ama özellik olarak koysalar bile kataloğunda falan yazar. ama süper bişey olduğu kesin ....
akifcik peki senin telefonda konuşurken karşı tarafa yankılanma gibi bir ses de gidiyormu. ben pek emin olamadım ama sanırım öylebir bozuklukta mevcut benim telefonda
arıza hocam o ya yazılım hatası bence. çünkü gizlilik bildirimine aykırı özellik üretemez üreticiler. Yani o senin telefonu açtığını görmeden onun konuşmalarını duyman suç kapsamına girer , doğal olarak bu tarz bir özellik olamaz. 2. olarakta karşı tarafın kontöründe bence düşüş oluyordur. Servise gitmeni tavsiye ederim şiddetle.