valla senin equilizer ayarlarının bass modundan daha iyi olanını bilmiyorum. ama benim kulaklık sennheiser cx300b de tizler sesi biraz açınca çok metalikleşiyor ve cazırdıyor. megabassı ayar yapmaya izin vermediği için sevmiyorum.
o yüzden bi tane de benim zevkime göre yapabilir misin? megabass 10-10-10-10-10 normal: işte buraya senin megabass ayarından (sesi kısıkken tizler hoş oluyor ama çok açacağım zamanlarda metalikleşme olmasın diye tizi kısmama izin versin) maksimum tiz: buraya da 20-20-20-20-20 olabiliyorsa: burda zevkime göre equilizer ayarı yapabilmek için ses ve bas modlarında ise mümkünse ilk değer hep 20 olsun gerisi senin zevkine kalmış
valla böyle birşey düşündüm, hani mantıklı gibi geliyor bana ama yapabilirsen süper olur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neshter35 -- 10 Haziran 2008; 23:15:14 >
bana şöyle sesin çok fazla yüksek olmasına gerek yok ama kaliteli olacak fazla bass da gerekli değil rock dinleyicisiyim. acousticimi buldum galiba tvh v7. ama patchi bulamadım ne önerirsiniz?
number onev2 eq patch ve tvh v7 ikilisi son 2 sese gelmeden mega bass ta bass belirgin ama son 2 sese geldiğinde bass falan kalmıyo ortada bütün sesler eşitleniyo. ses ve tiz karışımı bişey yapsan olurmu öyle bişey lazımda bana? kalite çok iyi olsun ses fazla yüksek olmasına gerek yok..
benim son verdiğim eq patch ve acousticte son seste ve en kısık seste hiçbir hışırdama ve cızırtı olmuyor. sizde oluyorsa dinlediğiniz müziğin desibeli 89 un üzerindedir. 89 desibelin üzerindeki mesela 100 desibellik bir müzik son seste patlama yapar acousticle alakalı değil şarkılarınızı tek tıklamayla 89 deibele yanı en uygun seviyeye getirmenizi öneririm. benim bilgisayardaki şarkıların hepsini yaklaşık 2 saatte tek tıklamayla 89 desibele getirdim şuan bütün şarkılar çok daha temiz ses veriyor.
20-20-20-20-20 şeklindeki eq ayarı hiç dinlenebilir olmaz istersen yapayım ama çok kötü olur. kaliteli ses istiyorsan 2. ve 3. çubukları fazla açmamalısın. şuan evde değilim eve geçince tyardımcı olurum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phileo Sophia -- 13 Haziran 2008; 14:47:33 >
aa cevap gelmiş, yaşasın benim şarkılar harddiskte değil. (video kamerayı dvd kayıt yapandan aldığımdan beri harddiskime videolar hükmeder oldu) tek tıklama ile halledemem bu yüzden (mp3 gainer ı kastediyorsun sanırım). bu daha çok benim kulak zevkimle ilişkili olabilir ama tizlerde sennheiser cx300 kulaklığın metalik ses verdiği de bir gerçek; en azından benim kulağımdayken
20-20-20-20-20 i zaten rutin kullanmak için değil, kulaklığıma ve zevkime göre ayar yapabilmek için istiyorum. bazı şarkılarda özellikle solo çalınan yerleri kulaktan çıkarmam gerektiğinde orta sesleri-mid sesleri arttırmam gerekiyor mesela. bazı şarkılar güzel ama tizi hiç yok çok kalitesiz çekim. bazılarında bas hiç yok vb gibi problemlerde bilgisayara gerek kalmadan full ayarlanabilir bi equilizer bandı vermiş oluyorsun bu ayarlarla.
son eq patchi kurdum bir haftadır onunla güzel geçiniyoruz. yine de önerdiğim tipte bi eq patch yapabilirsen çok süper olur. sevinirim. cevapladığın için teşekkürler. hışıldama filan yok ama sesi çok açınca benim kulakta yine tizlerde bi metalikleşme oluşuyor. tekrar eline sağlık herşey için teşekkürler.
bu arada se dan c905-8mp bi telefon duyurusu yapılmış (dışardayım dediğin için haber vereyim istedim ) "çıtayı yükselten ürünler her zaman dikkatimi çekmiştir"
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neshter35 -- 17 Haziran 2008; 23:54:08 >
aa cevap gelmiş, yaşasın benim şarkılar harddiskte değil. (video kamerayı dvd kayıt yapandan aldığımdan beri harddiskime videolar hükmeder oldu) tek tıklama ile halledemem bu yüzden (mp3 gainer ı kastediyorsun sanırım). bu daha çok benim kulak zevkimle ilişkili olabilir ama tizlerde sennheiser cx300 kulaklığın metalik ses verdiği de bir gerçek; en azından benim kulağımdayken
20-20-20-20-20 i zaten rutin kullanmak için değil, kulaklığıma ve zevkime göre ayar yapabilmek için istiyorum. bazı şarkılarda özellikle solo çalınan yerleri kulaktan çıkarmam gerektiğinde orta sesleri-mid sesleri arttırmam gerekiyor mesela. bazı şarkılar güzel ama tizi hiç yok çok kalitesiz çekim. bazılarında bas hiç yok vb gibi problemlerde bilgisayara gerek kalmadan full ayarlanabilir bi equilizer bandı vermiş oluyorsun bu ayarlarla.
son eq patchi kurdum bir haftadır onunla güzel geçiniyoruz. yine de önerdiğim tipte bi eq patch yapabilirsen çok süper olur. sevinirim. cevapladığın için teşekkürler. hışıldama filan yok ama sesi çok açınca benim kulakta yine tizlerde bi metalikleşme oluşuyor. tekrar eline sağlık herşey için teşekkürler.
bu arada se dan c905-8mp bi telefon duyurusu yapılmış (dışardayım dediğin için haber vereyim istedim ) "çıtayı yükselten ürünler her zaman dikkatimi çekmiştir"
en kısa zamanda yaparım eq patch isteğini şuanda evde değilim.