Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: W810i Superior™ Turbo EQ Patch R4EA031 & R4DB005 ULTRA WALKMAN

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Sony Ericsson >> Cevap: W810i Superior™ Turbo EQ Patch R4EA031 & R4DB005 ULTRA WALKMAN Sayfa: <<   < önceki  1 2 3 [4] 5   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Phileo Sophia

27 Mayıs 2008; 15:54:35 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: Sla_Hkn

abi bi de megabass'ı bırak normal modda bile bas çok fazla bu akustikten kaynaklanıyo mesela ben THV6-orochi mix kullanıroum basslar kulağa hoş geliyo megabassta ne biliym bunda cuzur cuzur bi de ses çok olunca

cuzur cuzur değil gümbür gümbür diyelim. maksimum tiz modunda düşük bas ile dinleyebilirsin. 031 versiyonda bu ikili gibi bas vereni yoktur.

Phileo Sophia

27 Mayıs 2008; 16:01:46 

W810i SUPERIOR™ EXTREME ACOUSTIC & EQ PATCH R4EA031 versiyonda dinlerken sanki 005 versiyon sanarsınız. baslar ben burdayım diyor. sla_hakan sen anlaşılan tiz seven birisisin sana ultra tizli bir eq patch yapayım. baslar seni rahatsız ediyor gibi

Sla_Hkn

27 Mayıs 2008; 16:29:39 

quote:

Orjinalden alıntı: Phileo Sophia

W810i SUPERIOR™ EXTREME ACOUSTIC & EQ PATCH R4EA031 versiyonda dinlerken sanki 005 versiyon sanarsınız. baslar ben burdayım diyor. sla_hakan sen anlaşılan tiz seven birisisin sana ultra tizli bir eq patch yapayım. baslar seni rahatsız ediyor gibi

hayır hayır tam aksine baslara bayılırm ben ama dediğim gibi kulak tırmalıyo nedeni son sesi açmam olsa gerek kulaklıkta bu arada bana bi EQ patch yapıcaktın hani

leventsez

27 Mayıs 2008; 17:00:54 

quote:

konuyla alakasız olacak ama bir soru soracagım şimdi ben 005 lı olan surumu yukledım baska fırmware lerı de denemek ıstıyorum

onlar ıcın olan maın ve fs dosyalarını ındırsem ama custom (tpa) dosyası olarak aynı dosyayı kullanabılırmıyım cunku ındırdıgım yerlerde daha eskı surumlerın bu dosyasını koymamıslar tpa dosyası tum fırmware ler ıcın aynımıdır yoksa her fırmware e ozel mıdır

R4CE012 yı denemek ıstıyorum da maın ve fs dosyaları var tpa dosyası nı bulamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leventsez -- 27 Mayıs 2008; 17:02:06 >

Phileo Sophia

27 Mayıs 2008; 20:01:52 

quote:

Orjinalden alıntı: leventsez

quote:

W810i SUPERIOR� EXTREME ACOUSTIC & EQ PATCH R4EA031 versiyonda dinlerken sanki 005 versiyon sanarsınız. baslar ben burdayım diyor. sla_hakan sen anlaşılan tiz seven birisisin sana ultra tizli bir eq patch yapayım. baslar seni rahatsız ediyor gibi

konuyla alakasız olacak ama bir soru soracagım şimdi ben 005 lı olan surumu yukledım baska fırmware lerı de denemek ıstıyorum

onlar ıcın olan maın ve fs dosyalarını ındırsem ama custom (tpa) dosyası olarak aynı dosyayı kullanabılırmıyım cunku ındırdıgım yerlerde daha eskı surumlerın bu dosyasını koymamıslar tpa dosyası tum fırmware ler ıcın aynımıdır yoksa her fırmware e ozel mıdır

R4CE012 yı denemek ıstıyorum da maın ve fs dosyaları var tpa dosyası nı bulamadım

R4CE012 versiyonu hiç tutulmayan bir versiyondu. tpa dosyaları her versiyona uyuyor galiba.

Phileo Sophia

27 Mayıs 2008; 20:05:41 

quote:

Orjinalden alıntı: Sla_Hkn

quote:

hayır hayır tam aksine baslara bayılırm ben ama dediğim gibi kulak tırmalıyo nedeni son sesi açmam olsa gerek kulaklıkta bu arada bana bi EQ patch yapıcaktın hani

evinde 5+1 varsa onunda son sesini açınca seste biraz tırmalama olur. ayrıca sonseste en fazla kaç saniye tahammül edebiliyorsun? verdiğim acoustic zaten yüksek sesli bir acoustic sondan 2 kademe düşükte bile çok yüksek ses veriyor son sese getiripte cızırtı var diyemezsin. ayrıca bukadar yüksek ses veripte hissing olmayan başka acoustic yoktur.

leventsez

27 Mayıs 2008; 20:09:52 

quote:

R4CE012 versiyonu hiç tutulmayan bir versiyondu. tpa dosyaları her versiyona uyuyor galiba.

benım telefonun servıse gıtmeden onceki surumu cok guzel kalıtede ses verıyordu tam ıstedıgım ayardı servıslık olunca 031 lı surumle gondermıslerdı ben de kısık sesınden hoslanmadım ancak 005 ın de mega bası cok abartılıymıs kulaklıkta hos olmayan sesler verıyor bas sevıyesıne bazı ayarlar yapıp o ılk sesı yakaladım aslında ama ılk versıyonu bulmak ıstıyorum muhtemelen R4CE012 ıdı hatırlamıyorum o nedenle ıstıyorum aslında

Phileo Sophia

27 Mayıs 2008; 20:11:25 

quote:

Orjinalden alıntı: leventsez

quote:

benım telefonun servıse gıtmeden onceki surumu cok guzel kalıtede ses verıyordu tam ıstedıgım ayardı servıslık olunca 031 lı surumle gondermıslerdı ben de kısık sesınden hoslanmadım ancak 005 ın de mega bası cok abartılıymıs kulaklıkta hos olmayan sesler verıyor bas sevıyesıne bazı ayarlar yapıp o ılk sesı yakaladım aslında ama ılk versıyonu bulmak ıstıyorum muhtemelen R4CE012 ıdı hatırlamıyorum o nedenle ıstıyorum aslında

ses istiyorsan 005 en iyisi kabul ediliyor. eq patch + acoustic ile dahada iyi yapabilirsin.

St Batuhan

Sisteme Gözat

27 Mayıs 2008; 20:40:00 

quote:

Ben burdayım demiyor daha dogrusu burdayımın tamamını duymadan ben kesiyorum yahu ne bu bum bum olayı 2 li hoparlöre taktım 6. kademede tutuyorum megabass da titresim asırı derecede net gözüküyor bir ileri bir geri ses biraz kötülesiyor hoparlör yüzünden bass modu ise idare eder saolsun hoparlörler kaldırmıyor bakalım servistede test edicem yarın tebrik ederim

Phileo Sophia

27 Mayıs 2008; 20:43:30 

quote:

Orjinalden alıntı: St Batuhan

quote:

Ben burdayım demiyor daha dogrusu burdayımın tamamını duymadan ben kesiyorum yahu ne bu bum bum olayı 2 li hoparlöre taktım 6. kademede tutuyorum megabass da titresim asırı derecede net gözüküyor bir ileri bir geri ses biraz kötülesiyor hoparlör yüzünden bass modu ise idare eder saolsun hoparlörler kaldırmıyor bakalım servistede test edicem yarın tebrik ederim

005 li sürümü aratmayacak şekilde oldu.

neshter35

28 Mayıs 2008; 20:33:31 

Eline sağlık, iki tavsiye bi de sorum olacak
tavsiye 1: hocam tüm dosyaların toplamı 300kb i geçmiyo hepsini rar-zipleyip öyle koysan ya rapide kedileri saymaktan yakında satanist olacam
tavsiye 2: bi de ben açıklamalardan en süperior olanı hangisi anlayamadım ama deep bass olanı deneyecem mutlaka en sevdiğim şeydir

soru 1: w810i de wma dosyalarını çaldıramıyorum bununla ilgili bir bilgi var mı arattım bulamadım, ya da nasıl aratmalıyım, bunun için başlık açmayım dedim. zaten yeterince kalabalık forum.

neyse bu kadar kardeş, eline sağlık tekrar deep bass ı görünce bile coştum, du bakam hele bi yükleyim izlenimlerimi yazarım

Sla_Hkn

28 Mayıs 2008; 20:47:11