ben de 1200mhz ddr2 destekli anakartla 800mhz veritech kullanmayı düşünüyorum.
demek ki yüksek mhz almaya değmez...zaten çok fiyat farkı var
İntel Çift Hipotalamuslu Beyin D945@4080MHz // Gigabyte EP35 DS3 Sinir sistemi // AOpen İskelet // LG 17'' LCD gözler // Microsoft Parmaklar // Veritech800 2GB Single @960MHz // LC Power 550W SuperSilenT
Yahu Toms'daki yazı yıkıcı oldu. Ben 1000 mhz yapayım diye taklalar atmıştım, demek sistemimin asıl hızlanmasını Fsb yi 300 e almamdan yaşamışım (mı) biraz araştırayım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pillout -- 14 Nisan 2008; 16:51:42 >
Kullanacağınız yazılımın ram kullanmasına bağlı olarak çok yüksek performans artışıda olabiliyor, hiç etkisi olmayadabiliyor :) Mesela winrar bayağı performans farkı yaşıyor, photoshopta büyük dosyaların açılması farketmezken işlemler hızlanıyor (işlemci iyi ise tabi)
Sistem en zayıf halkası kadar kuvvetli neticede; Mesela photoshopta dosyanın açılması HDD ve RAM'la bağlantılı olduğundan ve HDD yawaş olduğundan dosya açılması ram hızıyla pek bağlantılı değil. Ama filitreleme ve renk oyunları vs RAM + işlemci ile alakalı olduğundan işlemci kuvvetli ise ram, ram kuvvetli ise işlemci tarafından takılıyor.
kimdiki senin öldürdüğün, acizliğine hayat mı verdin yoksa zaten güçlü gölgenin altında hep hakimmiydi sana kazançlı bir yolmudur birileri ile yaşayabilmek özledinmi yoksa tek başına ölme zevkini iplerini bıraktığın kollar yorulmaz mı sandın parçalanırken çektiğin acıdan hafifmi geldi,masumluğa kelepçeli gözlerinin sahtekarlığı. çığlık atmak bu kadar mı zor?
oc yap yeten benim 675 mhz lik corsair xms2 leri oc ile 675 den 1160 geldi dahada gider deişmene deymez
GÜLMEK İÇİN MUTLU OLMAYI BEKLEME BELKİDE MUTLULUK GÜLÜMSEMENLE GELECEK