Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
D600 Ses sorunu (yardım)

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Samsung >> D600 Ses sorunu (yardım) Sayfa: [1]
Mesaj Fotoğraf Galerisi

Ekleyen : kakamuku
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
kakamuku

13 Nisan 2008; 19:55:18 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Ya arkadaslar D600 kullanıyorum ve su ses yukseltme isini kurcalarken ses seviyeleri bozuldu.Sesi 0 a getirdigimde en yuksek ses cıkıyo.Sesi kısıyorum kısıyorum 0 a geldiginde tamamen susması gerekirken en yuksek sese cıkıyo.Bunu nasıl eski haline donderebilirim? Lutfen yardımcı olun.

viper17

14 Nisan 2008; 22:33:17 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: kakamuku

Ya arkadaslar D600 kullanıyorum ve su ses yukseltme isini kurcalarken ses seviyeleri bozuldu.Sesi 0 a getirdigimde en yuksek ses cıkıyo.Sesi kısıyorum kısıyorum 0 a geldiginde tamamen susması gerekirken en yuksek sese cıkıyo.Bunu nasıl eski haline donderebilirim? Lutfen yardımcı olun.

Format atmanız gerekir, *2767*3855# telefondan sadece ve sadece telefon hafızasındaki isimler siliniyor başka hiçbir şey silinmiyor tüm ayarlar ses yükseltme gibi gizli ayarlar sıfırlanıyor.

İntel Q6600 * Asus P5Q * Veritech 2*2 Gb Ddr2 800 * Palit 1 Gb 8800Gt * 2x Western Digital 160 Gb Sata2 8 Mb Cache (Raid 0) * LG Dvd-Rw Sata * Samsung 2232Bw * CoolerMaster RC-690 * Fps BlueStorm II 500 Watt Psu * Philips SBC HP250 * A4 Tech X7 750BF * X7 G700
Samsung U600 Black * Hp Pavilion 6640et
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Samsung >> D600 Ses sorunu (yardım) Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Alone in the Dark 5 video
Nivyorku karanlık güçlerin elinden kurtardığın hızlı bir maceraya hazır mısın?
High Power 560W
High Powerın modüler ve güç göstergeli güç kaynağı

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir