benim kasa 390 watt cooler master cm-690 acaba ilerde bir sorun çıkarmı ekran kartı aşırı derecede bir oyunda güç yetersizliğinden bilgisayarı resetletebilirmi ne yapmamı önerirsiniz siz? PSU yu 500watlamı değiştiriyim 390 watt ile pc şuanda iyi çalışıyor ama ileri derecede grafik gerektiren programlarda pc kapanırmı bilmiyorum??bide benim mainboard Gİgabyte X48 yani enerji tasarruflu onun faydası olurmu??
ekran kartı hd3870 ise cm 390w muhtemelen yeter. yine de değiştirmeniz en mantıklısı olacaktır. 500-550W 120-130Ytl ye almak varken sistemi riske atmaya gerek yok.
quote:
Orjinalden alıntı: EX38
benim kasa 390 watt cooler master cm-690 acaba ilerde bir sorun çıkarmı ekran kartı aşırı derecede bir oyunda güç yetersizliğinden bilgisayarı resetletebilirmi ne yapmamı önerirsiniz siz? PSU yu 500watlamı değiştiriyim 390 watt ile pc şuanda iyi çalışıyor ama ileri derecede grafik gerektiren programlarda pc kapanırmı bilmiyorum??bide benim mainboard Gİgabyte X48 yani enerji tasarruflu onun faydası olurmu??
arkadaşlar bnde bu karttan var ama oyun oynadıgım zaman sesi çok çıkıyo nasıl düsürebilirim bunu
Kart ısındığı için kendini soğutmak amaçlı fanının hızını yükseltiyor otomatik olarak...Böyle olmasa yazda geldi bu sıcak havalarda problem yaşarsın kartla...Oynarken biraz fazla açarsın oyunun sesini olur biter...