- LightScribe diske yazma ozelliği olan. - Hız 20 X DVD+R - dahili DVD-RW ihtiyacım var.
Blueray dusunmuyorum. Onun dısında tavsiye edeceginiz koruma yazma farkı ozellıklerde model biliyormusunuz önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar yardımcı olursanız sevınırım teşekkurler.
Piyasada su hade
ASUS AS-DRW-2014L1T 20X SATA LIGHTSCRIBE 45ytl
LG H20NB 20X SATA 45YTL
SAMSUNG SH-S203B 20X SATA # LightScribe 35 YTL SAMSUNG SH-S203N 20X SATA # LightScribe SAMSUNG SH-S202N 20X ± DOUBLE LAYER LIGHTSCRIBE DVD YAZICI 50ytl
Nec AD-7203S-0B 20X8X20XDvdRw 12XRam LF SATA SIYAH 44 YTL Sony NEC Optiarc AD-7190S 20X DVD±R DVD Burner Black SATA Sony NEC Optiarc AD-7191S 20X DVD±R DVD Burner Black SATA
HP DVD1070i SATA 20X DVD±R LightScribe
LGlerde SecurDisc denen bir ozelik var. SecurDisc özelliği verilerinizi şifrelemeyi, dijital imza koymayı ve medyaya verilerinizi birden fazla kopyalayarak medya zarar gördüğünde verilere zarar riskini minimuma indireceğini iddia eden bir özellik. detaylarv securedisk detay acılkama
NEC yazıcılarda da Multiread denilen bir ozellik var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R635X -- 13 Nisan 2008; 19:56:58 >
Asus dvs rw güzel bir ürün bendede var. Samsung un bazı dvd leri çekmediğini duymuştum tam bilmiyorum ama cd seçiyor olabilir. Birde Lg var Lg ününü optik okuyucularla duyurdu onunda ürünleri gayet kaliteli.
LightScribe Support Yes Form Factor 5.25" Panel Color Black
Configuration
Load Type Tray Interface SATA
Software
Operating Systems Supported Windows XP/NT/2000/VISTA Software Contents Nero (trial version)
Features Features Multi Function: (X MULTI+LightScribe)
Over-Speed Burning
FlextraLink Buffer Underrun Errors Prevention Technology FlextraSpeed Optimal Writing Speed Adjustment Technology Auto Vibration Reducing System (AVRS)
Packaging
Package Contents DRW-2014L1T User Manual Replaceable White Front Panel (Kutu içinde Siyah panelle geliyor isterseniz kasanıza uygun kutudan cıkan beyaz pannelle değiştirebiliyorsunuz)
Not: Kutudan sata kablosu cıkmıyor. Onun için eger sipariş ediyorsanız yanında 1 ytlye bir adette sata kablosu almayı unutmayın. Birde arkadaşlar siyah kapağı siyahtan cok laciverte daha yakın siyah kasada sırıtıyor.
ben de lg aldım 20x ama double layer özelliği var mı yok mu emin değilim...
LG GH-20NS10
bunda double layer var mı arkadaşlar...LG nin aptal sitesinde bilgi bulamadım
-Compatible with all DVD/CD formats
bu double layer desteklediği anlamına gelir mi
İntel Çift Hipotalamuslu Beyin D945@4080MHz // Gigabyte EP35 DS3 Sinir sistemi // AOpen İskelet // LG 17'' LCD gözler // Microsoft Parmaklar // Veritech800 2GB Single @960MHz // LC Power 550W SuperSilenT
isim marka aramıorsan senelerce kulanıcam diyorsan lite-on al
Bilgisayarımda Sony ismini taşıyan ama Lite-On üretimi olan bir DVD yazıcı vardı servise yollayıp değiştirtene kadar neler çektirdi bana. Sorun üstüne sorun çıkardı. Yazdığı DVD bir kaç gün çalışıyordu sonra çöpe. En sonunda servise yolladım değiştirdiler yerine Sony-Nec Optiarch verdiler çok şükür şimdi sorunsuz DVD yazıyorum.