bende asus 180dr laptop var, vistalı bennim kurdugum oyuna arkadaslarım girebiliyor, ama başkasının kurdugu oyunu goremiyorum ,güvenlik duvarı ve vürus programları kapalı bir görüşü olan varmı? wireless bozuk olabilirmi? yada kapatamadıgım bir program?
örn hilf life da benim dısımdaki 6 arkadaşın girdigi oyuna bn giremedim. benim kurdugum oyuna girebildiler.. aynı sey medal of honar da da oluyor. we quake ve cossacs...
sorun nerde<?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tark3 -- 4 Mayıs 2008; 16:57:46 >
kardeşim ben de bu olaydan muzdariptim. benim bilgisayar 54 mbitle bağlanırken diğer arkadaşlar 11 mbitle bağlanıyordu. yani mbit farkından meydana geliyordu, bağlantı problemi yaşıyordum. bağlantımı 11 mbitle yapınca sorunsuz bağlanmaya başladım. denemeni tavsiye ederim.
merhaba. xp'den bahsediyorum. kablosuz ağ bağlantısı özelliklerinden genel sekmesinde sizin kablosuz ağ bağdaştıcısını göreceksiniz. yanında yapılandır düğmesine tıklayın. açılan pencerede gelişmiş sekmesinde özellik kısmında kablosuz ağ bağdaştıcısının çeşitli özelliklerini göreceksiniz. ancak bunlar ağ bağdaştırıcısına göre değişmektedir. buradan seçenekleri takip edin. 802.11g modunu seçin. kolay gelsin.
cihan öncelikle teşekkur ederim ilgilendiğin için ,
benim sorunum oyunu görememe sendeki sorun bu muydu
dediğin gibi ayarı yaptım , sacma olcak ama dediğin ayarı yaptıkdan sonra başka bir arkadasın kurdugu half life crossfire gördü, girdim biraz oynadık , cıktık, sonra bidaha görmedi, sonra ben kurdum arklar girdi oyunuma bu seferde kasmakdan oynayamadılar ,bir anlam veremedim , caresizim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tark3 -- 5 Mayıs 2008; 23:49:58 >
baştaki resimde manual diagnostics tool da ping testindeki hata(failed) (altında nedenlerini solemis ing. oldugundan alamadım) dan yola cıkılsa bir sonuca ulasabilirmiyiz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tark3 -- 5 Mayıs 2008; 23:58:13 >
yaptığın şey ta kendisi. o ayarlardan yaptım ben de. bende bi daha kopma olmamıştı. sorunsuz bağlantı kurabilmiştim. bağlantıyı engelleyen başka programlar çalışıyor olabilir. yazmışsınız ama ben aklıma gelenleri saymaya çalışacağım. güvenlik duvarını kapatın. ağı şifresiz yapın. bağlantıyı kurarken antivirüs programları açık olmasın. ıp adreslerini kendiniz verin. çalışma grubuyla alakası yok ama gene de aynı yapın. wireless channeller aynı olsun. ad hoc channeller de aynı olsun. ping testiyle ilgili bişe söyleyemeyeğim, anlamıyorum çünkü. aklıma gelenler bunlar. keşke daha yardımcı olabilsem