Kasamı alalı 3 ay oldu ama anca vakit bulabildik kasa önce iç tarafı parlak siyaha boyandı ve daha sonra ac ryan kablo sarma seti ile kablolar sarıldı toplandı ac ryan psu mod kiti vardı ama onunla uğraşılamadı aşağıda psu modding yapan arkadaşı tebrik ederim.Kasada şuanda adet ac ryan uv yeşil fan var adette üst kısımda nanoxia uv fan vardır.Fan kontrol olarak aerocool coolwatch ve muskeeter vardır.cpu soğutmamız thermalright ultra extreme soğutucumuz vardır.üzerinde silverstone fm 122 fan vardı ama sadece 3 gün dayanabildim sesine ve çıkartarak ac ryan taktım kasanın ayrıntılı tüm resimlerini aşağıda bulabilirsiniz...
Bu arada kasa boyama işlemini yapan @woxed seçkin arkadaşımıza teşekkürler...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ankara1234 -- 19 Nisan 2008; 23:21:21 >
Gerçekten çok şık bir görüntüsü var. Bu mod olaylarına merak saldım son zamanlarda, bir gün masa üstü makına alırsam ufak tefek modlamaya başlarım. Sonuçu insanı gerçekten mutlu eden bir uğraş
Sanki fanlar ışıklı gibi ama anlayamadım ama hayranım armora arkadaşım sen öldürecen beni koyulurmu şimdi bu kadar güzel bir kasa foruma bende alıcam armor para denkleyemedim yaaaaa allah kahretsin çok güzel ellerine koluna gözüne sağlık
Sanki fanlar ışıklı gibi ama anlayamadım ama hayranım armora arkadaşım sen öldürecen beni koyulurmu şimdi bu kadar güzel bir kasa foruma bende alıcam armor para denkleyemedim yaaaaa allah kahretsin çok güzel ellerine koluna gözüne sağlık
Umarım sende alırsın arkadaşım bu arada fanlar hem uv özellikli hem yeşil ledli ledler kapatılabiliyor...
Umarım sende alırsın arkadaşım bu arada fanlar hem uv özellikli hem yeşil ledli ledler kapatılabiliyor...
Tamam hemşo nereden buldun ankaranınn neresinden aldın o fanları mavi olanı varmı ?