Ev sinema sistemi alacağım forumu inceledim ancak kesin bir karar veremedim bu anfi ler vs konusunda yeterince bilgim olmadığı içinde kafam iyice karıştı 1000-1500 ytl arası bütçem var 5.1 hoparlör lü bir set arıyorum ayrıca anfili mi yoksa toplam setlerden mi almalıyım bu fiyata anfili ve 5.1 hoparlörlü bir set tavsiye edebilir misiniz filmlerde herşeyi duymak istiyorum ...
1500 ytl ye avr+1 çift front +1 center alabilirsin dostum.zamanlada sub,rear ilave edip kaliteli bir sistem kurarsın . ben şahsen paket sistem olayını pek tutmuyorum .ama bir çok faktör etkiliyor insanları.(oda akustiği,fiyat durumları,ilgi alaka merak olayı vs..
O zaman direkt media markta gidiyorsu, yamaha 6030 + wharfedale crystal 30 5 li hoparlor seti+ power cub plus sub'ı inceleyip dinliyorsun. beğenirsen de 1199 YTL ye alırsın. 6030 modeli ise 361'in aynısıymış.. diğer paket sistemlere göre daha iyi bence..
quote:
Orjinalden alıntı: sklerenkima
yok bana 5.1 lazım ayrıca pek anlamadığım için direk şunu şunu alabilirsin gibi öneriler daha iyi olucaktır cvp verdiğiniz için teşekkürler ...
cvp için teşekkürler neredeki media markt da dinleyebilirim bunu ist avrupada atstoria dakinde varmıdır ? birde toplam kaç watt veriyor bu sistem bana yetelri gelirmi dediğim gibi film seslerini en ince ayrıntısına kadar bu fiyata aralığında verebilicek bir set arıyorum ...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sklerenkima -- 14 Nisan 2008; 13:50:28 >
o fiyata ancak bu kadarını alırsın media markt ümraniye tarafından. avrupa yakasında var mı bilmiyorum.
fiyatına göre gücününde yeterli olduğunu düşünüyorum. sen yine de önce bir bak, incele, dinle sonra karar verirsin. belki hoşuna gitmez..
Media markt daki 5.1 hoparlor anfi parasını düşersek yaklaşık 700 YTL. Wharfedale Diamond 9.6 sadece front bu fiyatın üzerinde.. 5.1 toplarsan yaklaşık 1700-1800'u bulur diye tahmin ediyorum. toppop sayfasına bakabilirsin..
alacağın anfiye göre hoparlorunu seç. 9.6 lar için en az yamaha 661 veya ayarında anfi öneriyorlar ki bunların fiyatıda 1000 YTL üzeri.
quote:
Orjinalden alıntı: sklerenkima
Wharfedale Diamond 9.6 çok övülüyor bu bütçemi aşarmı önerdiğinizden dhaa mı iyi daha mı kötü ?