Kısaca şu Eski ekran kartım var diye üzülenler için (mesela ben) bir çalışma yaptım ve dış kaplamasını değiştirdim 8800 gt yi andıran bir görüntüye kavuştu.İşlevi değil ama en azından dış görüntüsü tatmin edici Arkadaşlara fikir olsun diye paylaşmak istedim yapım aşamasını çekemedim ama fazla bir yapım aşamasıda yok zaten..
Resimler biraz bulanık çıkmış flaşı açamadım çünkü parlıyor....
Kaplama soğutmayı pek etkilemiyor Belki 1-2 derece daha fazla ısınıyordur.
Resimde görülen kaplamada Kullanılanlan malzemeler herkesin bulabileceği şeyler zaten..Birazda Olsa fikir vermiştir sanırım Herkese kolan gelsin....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EAedp -- 13 Nisan 2008; 14:33:05 >
hocam cok hos olmus ya.bende de eski ekran kartı var digerlerinin yanında cok eziliyordu garibim.. aslında bir de sticker yapıp yapıstırsan 8800 ler ayarında bısey gibi gozukur.. valla ilham verdi bu calısman.. tesekkur edıyorum.
Asus P5K-E Wi-Fi edition-Core2duo E6400 2.13@ 3.42 (Gunluk) AC Freezer Pro 7-250 GB 7200 RPM HDD-2X1024 mb DDR2 667mhz Kingston RAM+Revoltec Ram Freezer Copper Editionx2-Asus EAX1300PRO 256 MB DDR2 Grafik Kartı-Aopen H700A
Ya arkadaşlar mesajı yanlışlıkla yazdım kusura bakmayın .çok hoş olmuş bence modun vazgeçilmez parçası ekran kartı ne kadar büyük durursa o kadar güzel gösteriyor kasayı eline sağlık
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emmoo14 -- 13 Nisan 2008; 17:15:19 >
hocam cok hos olmus ya.bende de eski ekran kartı var digerlerinin yanında cok eziliyordu garibim.. aslında bir de sticker yapıp yapıstırsan 8800 ler ayarında bısey gibi gozukur.. valla ilham verdi bu calısman.. tesekkur edıyorum.
Rica ederim ...Bende düşündüm sticker işini evde aradım taradım bişe bulamadım ileride bulursan yapıştırırım hemen
quote:
kim dedi sana git gri kasa al diye
Burayı çözemedim kasamım gri felan değil zaten
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EAedp -- 13 Nisan 2008; 15:15:36 >