Panasonic 37PV7F plazma + PT150 ev sinema sistemi satın aldım. sistemin kalitesi plazmaya göre biraz düşük kalabilir belki ama bu iki cihazı gözönüne alarak aşağıdaki konularda yardımınızı rica ediyorum
1. dsmart için hangi marka cihazı tavsiye edersiniz ( goldmaster / next / botech ) 2. cihazdan en yüksek verimi alabilmek için hangi bağlantı kablosunu kullanmalıyım ( profigold / monster m serisi / belkin )
arkadaşım ben ücretli platform tavsiye etmiyorum,ama illa alacam dersen bu markaların hepsinin donanım kalitesi ve kullanılan malzeme aynıdır.yanlızca marka degişiktir.
Panasonic 37PV7F plazma + PT150 ev sinema sistemi satın aldım. sistemin kalitesi plazmaya göre biraz düşük kalabilir belki ama bu iki cihazı gözönüne alarak aşağıdaki konularda yardımınızı rica ediyorum
1. dsmart için hangi marka cihazı tavsiye edersiniz ( goldmaster / next / botech ) 2. cihazdan en yüksek verimi alabilmek için hangi bağlantı kablosunu kullanmalıyım ( profigold / monster m serisi / belkin )
yardımlarınız için şimdiden teş. ederim...
Bu tip bir donanıma sahipseniz kesinlikle digitürk plus alın derim.. receiver'ı biraz pahallı ama görüntü kalitesi plazma Tv'ler de çok Süper.. bazı kanallar HD yayın yapıyor zamanlar bunlar artacak...
HD yayın için neden digiturk alınmalı onu anlamadım. Digiturk dışındanda birçok markada HD yayın destekli receiver bulunmakta. Ayrıca şu anda izlenebilecek HD yayın yapan kaç kanal var?
dsmart alcaksan ilk çıkan receiverları al (siyah standart kutu) her markada aynı firmalar sadece kendi logolarını koyup satıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrsilver -- 14 Nisan 2008; 13:40:17 >
teorik olarak başka bir hd li cihazla dijitürk ün modül ve kartıyla seyretmen mümkün ama hd li cihaz satma adına böyle bir uygulama içerine girmişler..
Bu tip bir donanıma sahipseniz kesinlikle digitürk plus alın derim.. receiver'ı biraz pahallı ama görüntü kalitesi plazma Tv'ler de çok Süper.. bazı kanallar HD yayın yapıyor zamanlar bunlar artacak...
Görüntü kalitesinin güzel olduğunu söyleyen nadir kişiler arasındasınız..
neye göre süper görüntüsü .. normal dijital cihazlara MPEG-2 li mi yoksa MPEG-4,H.264 desteği olan cihazlara göremi kıyaslama yapıyorsun..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ertugrulgazi -- 14 Nisan 2008; 18:24:24 >
neye göre süper görüntüsü .. normal dijital cihazlara MPEG-2 li mi yoksa MPEG-4,H.264 desteği olan cihazlara göremi kıyaslama yapıyorsun..
Evet bende neye göre kıyasladığınızı merak ediyorum doğrusu..
benim de uydu maceram bu aralar sık sık reklamı yapılan vestel lcd ile başladı, 1 ay olmamıştır, beko var bende, bütün dsmart alıcıları ne yazık ki esnek değil, dandik yazacaktım ama acıdım:) hepsi temel görevi olan kanalları gösterme işini yapıyor ama şifreleri çözemiyor, analog kablolu yayından bin kat daha iyi, ekranda karıncalanmalar görünmüyor, alıcıların bir diğer kazmalıkları hd yayınlara uyumlu değiller, biraz daha para vereyim hd li olsun diyorsun ama sistem sana izin vermiyor, hd çıkınca tekrar para verip hd ready lcd lerimiz için tekrar alıcı alacağız galiba, böyle yine zarar edeceğiz:) bekoyu seçtim çünkü 479 ytl (?) /10 yerine bayiye 12 taksit yaptırttım, çanakları (2 çanak aldım) çok kaliteli, yıllarca paslanmıyor, şifreliler için armut piş ağzıma düş diyorsan atlanta fun box tavsiye ederim, uydudan satıcı firma çözüyor, görmemişin 2 receiver'ı olmuş almış birini öteki odaya koymuş dermişim:) bende yanyana duruyorlar, ne olur ne olmaz atlanta hep kapalı duruyor, sadece ben açıyorum :) ama keşke dsmart almasaymışım atlantayla idare ederdim, kişisel kullanımım için yeterliymiş...
HD yayın için neden digiturk alınmalı onu anlamadım. Digiturk dışındanda birçok markada HD yayın destekli receiver bulunmakta. Ayrıca şu anda izlenebilecek HD yayın yapan kaç kanal var?
dsmart alcaksan ilk çıkan receiverları al (siyah standart kutu) her markada aynı firmalar sadece kendi logolarını koyup satıyor.
geçenlerde bi dsmart "bölge bayisi"ne girdim. bütün cihazların iç yapısının aynı olduğunu, sadece dış görünümlerinin ve marka logolarının değiştiğini söyledi. ve botech tavsiye etti. işin doğrusu, aldığım ses sisteminin kasası gümüş renk olduğundan ben de botech veya next düşünüyorum. standart siyah kutulu model dvd'nin üzerinde çok sırıtır bence. ayrıca, "hitokiri7274" botech'in kanal geçişlerinin daha hızlı olduğunu söylemiş. bu kullanım açısından önemli bir detay