Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: Angels OnLine Rehber | Download yaparken oynayabileceksiniz! |

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Oyun] >> Çok kişili online RPG Oyunları >> Diğer oyunlar >> Cevap: Angels OnLine Rehber | Download yaparken oynayabileceksiniz! | Sayfa: <<   < önceki  1 [2]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
fir3blad3

17 Nisan 2008; 21:20:33 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

@turkish rap
Ağaç keserken, maden kazarken düşük bi ihtimalle düşüyorlar. 110 tane log birikti yanlızca 2 tane worm pupa düştü. Sabretmen lazım

Anime takası yapılır, satılır ilgilenenler öms atsın..
Haplo

17 Nisan 2008; 22:44:09 

@turkish rap
PM'den de söylediğim gibi odun keserken düşüyor ama sen armorcusun. senin lumber özelliğin yok. ama ben sana verebilirim buluşursak. Oyun içindeki nickim Orla
"Orla <boşluk bırakıp mesajını yazarsan pm atmış olursun"

@MysticaLAndreamS
ESC'ye basıp Cupidden doğabilirsin. Yada yakınlarda Totem varsa Totem'ine git doğ.

Birde Kağı tamamda su yapımını falan demişin. Su yapımı ne Maden suyumu

Harabelerden dört dünya yaratıldı. Bizim için ve menschler için dünyalar: Gök, Ateş, Taş, Su. Her dünyayı bir diğerine dört Kapı bağlar: Arianus'u Pryan'a, Abarrach'a, Chelestra'ya. Düşmanlarımız için bir ıslahevi yapıldı: Labirent. Labirent diğer dünyalara Beşinci Kapı ile bağlanır: Nexus. Altıncı Kapı ortadadır, giriş sağlar: Vorteks. Ve her şey Yedinci Kapı aracılığı ile yapıldı.
Son, başlangıçtı...

Haplo

17 Nisan 2008; 22:46:26 

Sanırım daha önce Weapon Craftman'ın Shield yapabildiğini söylemişim. Nerde söylemişim bulamadım ama öyle hatırlıyorum. Doğru değilmiş arkadaşlar. Weapon Craftman sadece Silah yapabiliyor. Shield Armor sınıfına giriyormuş o yüzden Armor Craftman Shield yapımını üstlenmiş. Biraz saçma olmuş ama neyse

Harabelerden dört dünya yaratıldı. Bizim için ve menschler için dünyalar: Gök, Ateş, Taş, Su. Her dünyayı bir diğerine dört Kapı bağlar: Arianus'u Pryan'a, Abarrach'a, Chelestra'ya. Düşmanlarımız için bir ıslahevi yapıldı: Labirent. Labirent diğer dünyalara Beşinci Kapı ile bağlanır: Nexus. Altıncı Kapı ortadadır, giriş sağlar: Vorteks. Ve her şey Yedinci Kapı aracılığı ile yapıldı.
Son, başlangıçtı...

-_GHoST-_-MaCHiNe_-

18 Nisan 2008; 7:07:54 

Haplo ben geçici simdi Warrior +Priest kasıom rahat olsun diye ama 15 olup aurora ya geçince sadece priest kullanacam beğendim öle ezik bi sınıf değil hem vuruş gücü var hem heal filan ama güçlü canavarlarda sıkıo biraz ka çvur kaç vur :D bana yardım edermsn?

IMZANIZ KURAL İÇİDİR | | Uymamanız gereken imza kurallarını okumamak icin tıklamayınız.
Haplo

18 Nisan 2008; 7:50:05 

Hybrid karakterler asıllarından daha yavaş diye biliyorum. Yani Casting time uzun sürebilir. Yinede denemiş olursun. Daha öncede dediğim gibi kesilcek birşeylerde Quest'lerde yardım edebilirim. Ama bende yalnız level kasıyorum. Hatta party ile kasmayı bırakın Pet'i bile kullanmayın bence. Sadece görevlerde, görevi çobuk tamamlamak için kullanıyorum. Diğer zamanlarda kullanmıyorum. 170 exp gelen şeyden pet saldırırsa 70 exp geliyor çünkü. Birde party kurduğunuz zaman 50 expe falan düşüyor bu sayı. Sizede öyle yapmanızı öneririm.

Son, başlangıçtı...

-_GHoST-_-MaCHiNe_-

18 Nisan 2008; 18:22:51 

deli oldum hacı ya warrior da skill vurmak için ille kaçmak gerekio :D skill işi çok tuhaf craftmanle bile daha kolay oluo kasmak sence hangi charla daha iyi kasarız? bana summoner yada priest ana char için güzel geldi ama bi fikrini alam dedim

IMZANIZ KURAL İÇİDİR | | Uymamanız gereken imza kurallarını okumamak icin tıklamayınız.
Haplo

18 Nisan 2008; 20:14:39 

quote:

Orjinalden alıntı: -_GHoST-_-MaCHiNe_-

deli oldum hacı ya warrior da skill vurmak için ille kaçmak gerekio :D skill işi çok tuhaf craftmanle bile daha kolay oluo kasmak sence hangi charla daha iyi kasarız? bana summoner yada priest ana char için güzel geldi ama bi fikrini alam dedim

Evet Craftman ile level kasmak hepsinden daha kolay. Benim Weaponcum beni geçmek üzere. Hemde ben bu adama hiç vakit harcamıyorum. Üstü doluyor gidip boşaltıyorum, varsa kağıtları expe çeviriyorum geri dönüp kazmaya bırakıyorum. Quest yapma derdi yok.

Bu arada Warrior ile niye kaçıyorsun onu anlamadım. Ben sürekli basıyorum F1F1F1F1F1. Bazen kötü yazılım mı kullanıyorsunuz gibilerinden bir uyarı penceresi çıkıyor. Pencerede 10 dakikadan geriye doğru sayan bir sayaç var. Birde Güvenlik kodu. Güvenlik kodunu doğru şekilde girerseniz bilgisayar başında olduğunuz anlaşılıyor. Ve devam ediyorsunuz. 10 dakika içinde kodu giremezseniz veya 3 defa yanlış girerseniz Jail'e (Hapis) gönderiyor. Daha önce gitmedim nasıl bir yer bilmiyorum. Sizede gitmenizi tavsiye etmem Ultima hapisanesine benzemez, eğlenesiniz.

Son, başlangıçtı...

Haplo

18 Nisan 2008; 21:16:33 

Yeni Skillerimi (Yetenek, Beceri) veya Spellerimi (Büyü) nereden açtırabilirim?

Skiller ve Speller kendiliğinden açılmıyor. Alabildiğiniz seviyeye geldiğinizde gidip almanız gerek. Bu seviye Amor Craftman için Armor, Weapon Craftman için Weapon, Chef için Cook, Warrior için Axe, Spearman için Spear, Swordman için Sword, Priest için Life, Magician için Earth, Wizard için Chaosdur. Tailor, Protector ve Summoner'i hatırlamıyorum. Ama anlamışsınızdır.

Şimdi gelelim nerelerden satın alabileceğimize.

Angel Lyceum'da;
Priest, Magician, Wizard, Summoner sınıfları Magic Seller'den.
Warrior, Protector, Spearman, Swordman sınıfları Scroll Seller'den.
Weapon ve Armor Craftman Ironsmith'den.
Chef C.Plan Seller'den satın alabilir. (Tailor ile Techinician'ı bilmiyorum sanırım onlarda C.Plan Seller olabilir.)

Aurora'da;(Diğer şehirlerde oynamadım. Onları bilmiyorum)
Warrior Axe Expert'den
Spearman Spear Expert'den
Swordman Sword Expert'den
Archer Bow Expert'den
Priest Life Mage'den
Magician Earth Mage'den
Summoner Wraith Mage'den
Wizard Chaos Mage'den
Weapon Craftman W. Plan Seller'den
Armor Craftman A. Recipe Seller'den
Technician C. Plan Seller'den.
Chef F. Plan Seller'den
Tailor D. Plan Seller'den

Son, başlangıçtı...

MysticaLAndreamS

18 Nisan 2008; 21:19:25 

aga oyundaysan giriyim pm atarım sana ¿

Popmundo : Thomas Richardson
-_GHoST-_-MaCHiNe_-

19 Nisan 2008; 3:49:18 

beyler staff basmak için Weapon Crafter ımıza gerekli skilli nasıl alacaz sinir oldum

Haplo

19 Nisan 2008; 12:04:25 

quote:

Orjinalden alıntı: -_GHoST-_-MaCHiNe_-

beyler staff basmak için Weapon Crafter ımıza gerekli skilli nasıl alacaz sinir oldum

Staff'ı Technician basıyor. (diye söylediler)

Son, başlangıçtı...

CashRulez

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

20 Nisan 2008; 11:07:53 

Oyunda yardım bekliyorum şu an 6 levelim CashRulez@istanbul.com mail adresim. 3.serverdayım lyceum galiba tam bilmiyorum

AMD Athlon(tm) 64 processor 3000+|ATI Radeon hd 4870|NVIDIA nForce3 250|LG Supermulti DVDRAM|Gigabyte Motherboard|Kingston 2 GB DDR2 Ram|512 MB Video Card|120 GB (S)ATA HDD|Aztech U208 Usb Modem|Creative SBS A300 Speaker|A4 Tech Op-50D|WhiteTech Keyboard|Hyundai Monitor|

AZK-[1]
RealNember

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

23 Nisan 2008; 10:35:57 

ben hanielde angels online haniel 1 de 13 lwl summonerım 13 lwl erath elf perim var ben ne yapabilirim yardımcı lursanız sevinirim petime nasıl skill alcam bu lwlde ne kesiiim? vs açıklayabilirseniz sevimnirim

RealNember

Farkımı Farkedemediysen Artık Fark Etsende Fark Etmez..

Haplo

23 Nisan 2008; 23:08:22 

quote:

Orjinalden alıntı: xshadowx

ben hanielde angels online haniel 1 de 13 lwl summonerım 13 lwl erath elf perim var ben ne yapabilirim yardımcı lursanız sevinirim petime nasıl skill alcam bu lwlde ne kesiiim? vs açıklayabilirseniz sevimnirim

Pet'e skill alınmıyor. Level 15 olunca kabuğundan çıkacak ve yeni skill gelecek. Bir dahaki skill 35 de geliyor sanırım. Onun için başka işler uyguluyorsun. Pahalı işler.

Son, başlangıçtı...

burak_166

24 Nisan 2008; 1:59:39