Şimdi Ara

SAMSUNG 22'' 223BW kullananlar memmun mu? (Yok mu, bu mönitörü kullanan?)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu monitör hakkında ne dersiniz? Genel olarak nette kullanacağım. En fazla bir de tv kartı alıp zaman zaman tv izlerim.

Bir de samsungun aynı modeller içinde değişik paneller kullandığından forumlarda bahsediliyor. Bu model içende bu durum söz konusu olabilir mi?

Tabi benim gönlüm 226 CW modeli ama 223BW ile arasında 120 ytl gibi bir fark var. Buna değer mi?

Yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burçak -- 14 Nisan 2008; 0:28:42 >

• Genel olarak nette kullanacaksan alınabilecek bir monitör ne de olsa samsung kalitesi var işin içinde ama düşünürsen sana 206bw yi öneririm tam anlamıyla bu monitörlerden üstün bir monitör... 20 inch ama 22 lerin geneline kafa tutar
  • 206BW ile fiyatı aynı sayılır.

Birde bu monitörün 226BW'den farkı sadece tepkime süresi mi, başka farklarda var mıdır?
  • sanırım bu modelde DVI yok en önemli eksisi ama kesin bir bilgim yok bakmadım çünkü özelliklerine ama gerçekten sana 206bw tavsiye ederim
  • ürün 5 ms we 21.6 boyunda oldunu unutmamak lazım.
  • arkadaşlar bende bu ürünü almayı düşünüyorum ama bazı yerler 22 bazı yerler 21.6 dio 21.6 heralde dimi?
  • Üründe dvi var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG 49SJ800V kullanan var mı?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Evet üründe dvi var. 21.6 inç, bunun görüntü kalitesi açısından iyi olduğunu söylüyorlar. Normal 22 inçler 282 nokta aralığına sahipken bu monitör için 275 nokta aralığı söz konusu sanırım.

Netsiparişte fiyatlar uygun geldi bana 440 civarı. Hepsiburada yapılan yorumlar genelde olumlu. Ancak bu montörle ilgili güzel bir inceleme yazısı bulamadım.

Kallanan arkadaşlar görüşlerini paylaşırsa sevinirim. (işin ilginci Türkiyenin belkide en yoğun olan donanım forumuna bu monitörle ilgili yorum gelmemesi beni şaşırttı.)
  • Monitörü kullanıyorum ben memnunum inceleme yazısı var forumda.
  • 22" lere göre nokta aralığı düşük olduğundan görüntü daha net şahsen 5 aya yakındır kullanıyorum gayet memnunum..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ckm

Üründe dvi var.

demek ki ben yanlış biliyormuşum
  • Arkadaşlar bir aksilik olmazsa (kartın limiti kritik gibi) alamayı düşünüyorum.

Bir sorum daha olacak;

Analog bağlantıyla dvi bağlantı arasında çok fark oluyor mu?

Bu arada benim anakartın (msı 690G) hdmi çıkışı var. Bunun için sanırım hdmi-dvi kablo almam gerekiyor.
    Nasıl bir şey önerirsiniz?

Hepsiburadu şu var:
    TTAF HDMI-DVI DUAL LINK KABLO (24K ALTIN KAPLAMA) 2MT 95047
    30 ytl civarı.

Birde altın kaplama olarak philipler var 50 ytl civarı. TTAF ucuz ama kalite nasıl bilemiyorum.

Görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
  • eğer ekran kartı onboard olarak kullanacaksan alman lzm sanırım ama harici ekran kartın varsa gerek yok hdmi kabloya..
  • Arkadaslar bu monitörde HDCP desteği kesin olarak var mı? Daha da önemlisi PS3'te kullanılıp memnun olanların yorumlarını okumak isterim.Ayrıca samsung'un bazı modellerinde oldugu gibi bi vınlama sesi var mı? Teşekkürler.
  • Bir soruda ben ekleyeyim: Benim anakatta (msi 690G) hdmi çıkışı var. hdmi-dvi dönüştürücü kullanmak görüntü kaybına yol açar mı?

Yoksa şu altın kaplamalı hdmi-dvi kablo mu almak gerekiyor.

quote:

Orjinalden alıntı: psychomantis

Arkadaslar bu monitörde HDCP desteği kesin olarak var mı? Daha da önemlisi PS3'te kullanılıp memnun olanların yorumlarını okumak isterim.Ayrıca samsung'un bazı modellerinde oldugu gibi bi vınlama sesi var mı? Teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: burçak

Bir soruda ben ekleyeyim: Benim anakatta (msi 690G) hdmi çıkışı var. hdmi-dvi dönüştürücü kullanmak görüntü kaybına yol açar mı?

Yoksa şu altın kaplamalı hdmi-dvi kablo mu almak gerekiyor.

quote:

Orjinalden alıntı: psychomantis

Arkadaslar bu monitörde HDCP desteği kesin olarak var mı? Daha da önemlisi PS3'te kullanılıp memnun olanların yorumlarını okumak isterim.Ayrıca samsung'un bazı modellerinde oldugu gibi bi vınlama sesi var mı? Teşekkürler.

Şimdi ben kendimin bi sorusuna ve senin soruna cevap vereyim.
    1-Monitör HDCP destekliyormuş. Gittigidiyordaki ürün tanıtımında gördüm isteyen ordan bakabilir.
    2-Dostum sanırım sen pc yi hdmi girişli bi aygıta baglamak istiyosun. Bana sorarsan herhangi bir kalite kaybın olmaz istersen dvi to hdmi dönüştürücü kullan istersen dvi to hdmi kablo kullan fark eden birşey olmayacaktır. Yalnız düşündüğün bu monitöre hdmi baglantı yapmaksa o mümkün değil çünkü bu monitörde hdmi giriş yok. Sadece DVI ve D-Sub var.

• psychomantis verdiğin bilgiler için teşekkür ederim.

Benim anakartta onboard ekran kartının hdmi ve vga çıkışı var. Ben hdmi çışından hdmi-dvi dönüştürücü (eğer görüntü kaybı olmazsa) yada hdmi-dvi kablolar var. Onlardan alıp bağlamak istiyorum.

Tabi dönüştücü ekonomik bir çözüm olur benim için. Merak ettiğim bu durumda görüntü kaybının olup olmamasıdır.
  • Ben bu konuda kesin birşey söylemek istemiyorum. Prensipte kesinlikle görüntü kaybı olmamalı, ama seni de yanlıs bilgilendirmek istemem. Bunu dönüştürücü kullanan arkadaslar cevaplarsa daha yararlı olur.
  • arkadaşlar bu monitör 22 mi 21.6 mı bütün türk siteleri ve samsungun alman ve italyan siteleri 22 diyor fakat samsung ingiltere ve bazı yerler 21.6 diyor?
  • Kesinlikle 21.6", birkaç haftadır kullanıyorum ve çok memnunum. Aradaki fark yaklaşık 1 cm yapar.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.