Bu akşam hep beraber toplaştık ve az bir miktar ln2 ile qx9770'e bi göz atalım dedik. Anakartı modlayacak vaktim yoktu o yüzden 1.83v max civarı verebildi işlemciye, artı coldboot yönünden çok kötü idi,az miktar olan ln2 nin çoğu bu yüzden boşa gitti :( .... Sonunda bu voltajda fazla çıkamasakta max bench alınabilir hızda skor fena değildi..
special thanks to emreerol's brother..
CPU:Core2 Duo QX9770ES C0(C741D503) @1.83v M/B:ASUS Maximus Formula (stock) CPU cooling: Cpu LN2 Blok rev 4.1 LN2 / Coldboot@-73c, Coldbug@-140c NB cooling: AMD A64 stock cooling heatsink SB cooling:stock Mem:Geil PC2-8500 C4 2*512MB VGA: MSI 3870X2 HDD:Seagate 80GB(IDE) PSU: Gigabyte Odin 850w OS:Windows Server 2003 Enterprise
CPU Multiplier:x14 FSB:375MHz @boot CPU/Memory:4:5 ,4-4-3-3-4 PCIExpress:100MHz PCI Clock:33.33Mhz Vcore:1.83V reel,1.85v bios set Vdimm:2.75V(Actual)
Mevcut 1M dünya rekoru 07.437sec@6.12GHZ ile no_name'e ait .
quote:
Orjinalden alıntı: PROFPS
LN2 ne acaba?
LN2 = Liquid nitrogen , N2(liquid) yani sıvı azot −196 °C kaynama noktasına sahiptir, bu noktanın üstündeki sıcaklıklarda çevresinden kaynamak için gerekli ısıyı alır
Güzel Bir cumartesi akşamı idi hava hafif puslu ortalık sakindi kimsecikler yoktu başladık maximus formula board'da QX9770'i kurcalamaya..Elimizde çok az miktarda LN2 vardıı..memet abi saolsun yarısından çoğunu bitirdi cold bug ve bilimum aksaklıklara rağmen çok iyi skorlar aldıkk..ilk defa LN2 ile uğraşan biri olarak çok eğlendiğimi itiraf etmeliyim:)) Memet abi ve Recep saolsun bana çok şey öğrettiler:)) Ln2 cimri ve yerinde kullanmam neticesinde biraz daha kurcalamaya vaktimiz oldu hele hele gecenin saat 12 sinde bir adamın gelip beni tanıdınızmı diye sorması ve hiçbirimizin adama cevap vermemesi adamın gitmesi ayrı bi olaydı:)) sonuçta biz çok eğlendik..Kendi açımdanda çok şey öğrendim.yeni skorlarla yakında tekrar karşınızdayızz.....Hey&AbsoluteZero&Tosunermc&Emreerol
Ya kusura bakmayın arkadaşlar işim çıktı LN2 alamadım
Zaten ya milletin işi olur toplanamayız, ya toplanırız düzgün işlemci olmaz, ya düzgün işlemci olur anakart olmaz, ya anakart olur düzgün ramler olmaz, yada herşey olur gıdım LN2'imiz olur test için.. Düzgün bir bench almak kısmet olmaz
Ya kusura bakmayın arkadaşlar işim çıktı LN2 alamadım
Zaten ya milletin işi olur toplanamayız, ya toplanırız düzgün işlemci olmaz, ya düzgün işlemci olur anakart olmaz, ya anakart olur düzgün ramler olmaz, yada herşey olur gıdım LN2'imiz olur test için.. Düzgün bir bench almak kısmet olmaz
Valla kanka abim dedi bende gelcem diye dedim hadi sende gel:))tabi sıkıldı biraz sonrasında ama biz ona ulvi bir görev verdik kameranımız cevat kelle :) sıvı azotta 2 bira soğutmak vardıı ahh ahh
quote:
Orjinalden alıntı: StrangerXT
tebrikler
iyi muhabbet dönmüştür orada, da yasin abinin ne işi vardı , sıkılmadı mı
emre yatacak yerin yok, adamın bi hafta sonu tatili vardı, onu da heba etmişsin
bide bunun sd kartı mı var diye soran recep mi? video da çok güzel olmuş, emre öyle bir kaldırmışsınki içeceksin zannettim