Hep fotograf hep makine içimiz dısımız bunlar oldu peki kaçımız birbirimizi tanıyoruz birazda kendimizden bahsetmeye ne dersiniz mademki fikir benden cıktı önceligide ben yapayım
Yasin ORUC 08.08.1982 Bursa dogumluyum üniversiteyi Afyon Kocatepede okudum Makina meslegim tasarımcıyım (otomotiv, makina, mimari) su anda Renault ta calışıyorum ayrıca diksiyon ve konusma dersleri veriyorum özel zevklerim arasında 14yıllık radio programcısıyım 9yıl kadar dj lik yaptım disco ve partilerde profesyonel snowborad cıyım amatör otomobil yarıscısıyım malum fotograf ve bi kaç xtrem sporuyla ugrasıyorum sanırım yeterli bu kadar
Not : offtopik gibi sacma muhabbetlere girilmesin lütfen ikigünde işin biseyini cıkarmayalım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi global_playboys -- 22 Nisan 2008; 22:12:15 >
13.06.1983 dogumluyum. Rusum, ama Kirgizistanda buyudum.SSCB sagolsun. Bogazici Unv Kimya 4.te okuyorum. Basketbol, kayak Pro olarak yaptim.Mouse ile tanisinca bilgisayar oyunlara daldim, PHP ile ugrasmayi seviyorum. www.Fragla.Com sahibiyim. Fotografcilik 2006ten beri cok sardi.
Kilo çizelgesi:1.Tur->Mart:29/102,3->30/99,3->31/98,5_Nisan:02/98,3->03/97,2->4/96,7->07/95,7->08/95,3->10/95,1->12/94,9->13/94,4->14/94,2->15/93,9->16/93,1->17/92,9->18/92,7->20/92,3->22/92,1->26/91,7->27/90,5->28/90,3->30/90,2_Mayıs:02/89,4->05/88,5_Temmuz:25/88,0->26/87,3_Ağustos:01/87,2->02/86,9->03/86,5->04/85,9->05/85,6->06/85,1_Eylül:12/84,5
03.30.1990 yılında Afyonkarahisar'da doğdum.Asker bi ailenin kızı olduğum için doğum yerim memleketim değil,nereli olduğum biraz karmaşık,aşağıdaki linkte yazıyor.Şu an Anadolu Öğretmen Lisesi son sınıf öğrencisiyim ve dil bölümünden İngilizce Öğretmenliğine girmek istiyorum üni. oalrak onunla uğraşıyorum.
Kara kalem çizimler yapıyorum,dalıcılık,avcılık,atıcılık,telekinezi vs. ile uğraşıyorum.Çok geziyorum,çok görüyorum,çok çekiyorum,çok öğreniyorum. 1 yıldır fotoğraf çekiyorum,dört aydır fotoşopluyorum.Makinem Canon A530,saygılar.
(Sizden farkım olmadığı için foto koyuyorum.Kızım diye hemen yanlış anlaşılmasın.digital foto bölümüne güveniyorum.)
Kutay Kösem, 02.12.1988 Ankara doğumluyum. Başkent üniversitesi, Turizm ve otelcilik bölümü 2. sınıf öğrencisiyim. Bir buçuk sene lisanslı basketbol oynadım, 3 yıldır skateboardingle ilgileniyorum, Fotoğrafçılıkta yeni sayılırım, ilk makinemi alalı üç buçuk ay oldu. Şu an canon 400D kullanıyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sokak_papagani -- 15 Ağustos 2008; 13:44:57 >
23.12.1985 diyarbakır doğumluyum şuan dicle üniversitesi ziyagökalp eğitim fakültesi fizik öğretmenliği 3. sınıf öğrencisiyim yaklaşık 4 aydır fotoğrafçılığa merak salmışım bu aralar photoshopada merak saldım ama daha yolun başındayım umarım en yakın zamanda bu konuda kendimi geliştiririm bu hayatta en çok nefret ettiğim şey sigaradır..............
Arkadaslar yukarıdada belirttigim gibi burasını offtopikle karıstırmayalım ve lütfen gereksiz mesajlar gönderip konumuzu dagıtmayalım gönderilen bazı mesajlar siliniyor bunları ben sildiriyorum nedenini acıklamama gerek yoktur herhalde lütfen biraz daha dikkatli olalım kişisel mesajlarınızı özel mesaj bölümünü kullanarak iletebilirsiniz.
03.02.1986 İstanbul doğumluyum, soyadını merak edenler; babam Fin, o yüzden ben de melezim ve çiftvatandaşım Kadir Has Üniversitesi amerikan kültürü ve edebiyatı bölümü son sınıf öğrencisiyim. Fotoğrafla 5-6 yıldır ilgiliyim fakat 3-4 yıldır tamamen içindeyim. Sualtı, su üstü çalışıyorum 2* CMAS dalıcıyım fakat asıl alanım skin dalıştır. 12 yıldır da gitar çalıyorum, elektro, bas, 12'lik akustik vs vs mevcut.
(Foto da dünki mitingten, kan ter içindeyim kusura bakmayın )
Belki beni tanıyan çıkar buradan.Adım Alper 1981 Ankara Doğumluyum.Öğrenimlerimi Yükseliş Koleji,Evrensel kolej,Kalaba Lisesi ve Aöf Üni.İşletme 4.sınıf uzatmalı :) olarak son noktayı koyuyorum.(Belki okullardan tanıdık çıkar) Macromedia Sertifikalı(Macromedia Bileşenleri)Web Tasarımcısı olarak iş yürütmekteyim. Hobilerimden bir tanesidir fotoğraf çekmek.Atıcılık, Model Maket,Rc Modeller,Board Game ve Otomobil Merakı ve modifiyesi,uçurtma,bisiklet ile uğraş veriyorum.1994'de ilk pc'im 286dx ile pc manyağı olup devam etmekteyim pc sektörüne. Çok dijital fotoğraf makinem oldu,fotoğrafa 1995'de rus malı foto.makinayı kırarak başladım çekimlere .Kompaktları saymak istemiyorum.Casiosundan kodaka kompaktlarla birlikte hayatı çekmeye devam ettim.2002'den beri Slr ile haşır neşirim.Kullandığım favori makinam A100 ve çok sayıda lens.Diğer kullandığım gövdeler : Nikon d70-80-200 Canon 350d-400d.
Donanım Haber dijital bölümünü ilk sahiplerindenim şöyle arşivlere bakılacak olunursa Mertkanla başladık bu işe burada.Paylaşımlar derken mertkanın sessiz kayboluşu dijitalde soğukluk yarattı bende.Dh'de paylaşımları bıraktım. O günden bu yana ara ara girip bakınıyorum. www.dijitalslr.com ve net'in sahibiyim.Türkiye'de güzel bir platform açmıştım destek göremeyince ve vaktim olmayınca şimdi alan adlarını satılığa çıkardım artık fotoğraf konularına elveda diyorum.(google arama motorunda birincidir)
Şuan otomobil sektöründe Fiat Bravo Türkiye sitesiyle uğraş veriyorum. Ve bir çok tasarımlarla adımı web sektörüne kazıyorum
Benlik bu kadar.Daha yazayım mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baracuda -- 13 Nisan 2008; 18:27:57 >
Deniz BOZDOĞAN --- 30.11.1984 --- Adana doğumluyum.. İstanbul Teknik Üniversitesi, Makina Mühendisliği 4. sınıf öğrencisiyim (hazirana mezun oluyorum artık ), bu yuzden de 3 boyutlu çizim programlarıyla hasır nesir oluyorum bol bol.. yaklasık 1.5 yıldır fotoğrafla ugrasıyorum öncelikle arkadaslardan otlanarak basladıgım bu yolculuk aralıkta F90x alıp ve onu ocakta satıp D70s almam ile su ana kadar geldi insallah işe basladıgımda da d300 alıp uzunca bir süre onu kurcalayacagım.. Sürekli okuyorum bu konuda hani ne bulsam okuyorum o derece ve ögrendikce de ne kadar geniş bir konu oldugunu anlıyorum.. 5 yasından beri yuzme, 93 ten beri masa tenisi ve 96 dan bu yana da voleybol oynuyorum.. ama spor olayı bunlarla sınırlı değil her sporu da zaman buldukca yapmaya calısıyorum(bir nevi tutku diyebiliriz..). bunlardan baska japonca ve robotik alanlarıyla ugrasıyorum. geriye de zaman kalmıyor zaten
Adım oKaN, 18.03.1989 Doğumluyum.İşletme 1. sınıfta okumaktayım.Hobilerim arasında gezmek, dolaşmak ve basketbol oynamak var.son zamanlarda da fotografçılıkla ilgilenmeye başladım.
Ömer ÖZKAN 15. 09.1982 doğumluyum. Muğla Üniversitesi mezunuyum. Turizö sektörü içersinde aktif olarak çalışıyorum. Hobilerim donanımhaber, spor yapmak, gezmek, fotoğraf çekmek, kendi sektörümde orta düzeyde yöneticiyim.Gezmeyi çok severim. İyi derecede ingilizce, başlangıç düzeyinde almanca biliyorum.Çok iyi derecede internete ve bilgisayara hakimim. Bugün Canon S5 aralarak fotoğraftaki düzeyimi daha ileri götürme düşüncesindeyim. Saygılar
-I- DELL INSPIRON 6400 Intel Core2 Duo 1.83 667 Mhz FSB 2 Mb KINGSTON 2048 Mb DDR-2 667 Mhz 120 Gb Sata 256 MB ATI M-Radeon X1400 15,4'' Truelife WXGA 8 XDVD-RW (+/-) 10/100 Ethernet Entegre 56K modem Wireless802,11b/g,/ Bluetoot / -I- 750 GB SEAGATE SATA 2 16 Mb -I- Logitech X540 -I- CANON S5 -I- -ı|ı| İkinci El Bölümü Tıkla |ı|ı-
1986 Kadıköy doğumluyum. 2 Yıllık Kocaeli Üniversitesi Bilgisayar programlama bölümü
ardından bir şirketin bilgi işlem departmanında çalışıyorum.
Fotoğraf makinam Canon Eos400d + 18/55 kit lens.
Henüz 1 ay kadar önce aldım. Yavaş yavaş öğrenmeye çalışıyorum.
3 yıl web tasarım alanında çalıştım ve eğitim verdim.
4 Yıldır Photoshop programı kullanmaktayım.