Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: BIRAZDA KENDIMIZI TANITALIM

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dijital Fotoğraf Makineleri ve Video Kameralar >> Dijital Fotoğraf/Baskı >> Cevap: BIRAZDA KENDIMIZI TANITALIM Sayfa: <<   < önceki  1 [2]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
sepulturgay

24 Temmuz 2008; 15:59:11 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

turgay kartal 84 mersin doğumluyum 5 sene önce İST. marmara üni. t.e.f. bilgisayar ve kontrol öğretmenliği(ing) bölümünü kazandım...bu yıl biten 4. sınıf ve bendik sadece ama okul bitmedi hala... ekim 2004den beri bu siteye üyeyim önceleri donanım parçalarına vardı ilgim şuan ise butun elektroniğe var tabi fotoğrafçılıkta bundan nasibini aldı... birtek ilgim yazılıma yok onada olsaydı zaten şuan okulumu bitirmiş öğretmen bile olmuştum

3 yıldır fotoğrafçılık ile ilgiliyim, yaklaşık 1 yıldır SLR kullanıcısıyım ekipmanlarım nikon D40 +18-55+55-200VR
genelde yaz donemleri mersinde oluyorum...

fotoğraftaki şahsiyet biraz ben oluyorum

ademyagiz

24 Temmuz 2008; 17:44:34 

Adem Yağız;

27.09.1979 Düzce doğumluyum. 12 yaşıma kadar köyde yaşadım. 1991 senesinde Gebze - Kocaeli'ne taşındığımızdan beri orada yaşıyorum. Marmara üniversitesi Elektrik öğretmenliği mezunuyum (2004). Ümraniye'de bir elektrik firmasında proje sorumlusuyum.

ekipmanlarım;

Nikon D40x; 18-55mm;55-200mm ve 105mm micro

akşama fotoğraf eklerim:)

Nikon D40x+18-55mm+55-200mm VR+Nikkor AF-S VR 105mm micro
http://www.flickr.com/photos/24712431@N03/
ev;Gebze/Kocaeli
iş; Ümraniye/DES sanayi sitesi
TwEeN

24 Temmuz 2008; 18:53:47 

Gökhan Şahin

1983 Karabük doğumluyum ve halen Karabük'te yaşıyorum.

15 yaşından beri bilgisayarlarla uğraşıyorum Karabük Casper PC bayinde deyim
Boş vakitlerimi Model araçlarla uğraşırım.Balığa giderim.
Fotoğrafa merakım 4 önce başladı arkadaşlarımın makineleri alıp kullanıyorudum.
ilk HP635 ile başladım sonra Kodak Z740 şimdide D70 aldım onu kullanıyorum.
Ekipman olarakta 18-70 kit lens- Sigma 70-300 Apo Dg macro-50 mm f/1.8 nikon var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TwEeN -- 25 Temmuz 2008; 10:23:03 >

Eğitim Şart!!!
Nikon D70 18-70mm Kit/SIGMA 70-300 mm F-4-5.6 APO DG Makro/Nikon 50mm f/1.8/Lowepro Off RoaD/
Satılık Z740 çanta+1gb sd +şarjlı 4 pil + şarj cihazı
graphtec

24 Temmuz 2008; 19:04:58 

Adım serkan Gedik, 29.06.1975 tarihinde Sivas'da doğmuşum

Nilüfer Hatun Ortaokulu, Tercüman lisesi derken Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Doktorluğu bölümünü bitirdim. Ne doktorluğu demeyin 6 senede bitince kendimle dalga geçiyorum.

İlk başlarda internet yüzünden olan bilgisayara merakım, evlendikten sonra internetten uzak kalmam nedeniyle söndü, daha sonra 1.3 Mp’lik Fujifilm onun ardından Canon A620 ile dijital fotoğrafçılık merakımı başlatmış oldum. Uzun incelemerim sayesinde ve Antüqe’in fotoğraflarını görünce Fuji 6500fd almaya karar vermiştim. Ama benim kırılma noktam 1 sene kadar önce National Geographic interaktif fotoğrafçılık eğitim Cd’leri oldu. O cd leri 1 gecede tümünü bitirdim ve ertesi gün DSLR almaya karar verdim. O sırada USA’da olan arkadaşıma Canon 400D siparişi verdim ve olaya girmiş oldum.

Şu an ekipman olarak gripli Canon 40D makineye ve 85mm F1.8 ile 18-55 IS lenslere sahibim. Hedefim aynı makineyle beraber 85mm f1.8 , 24-105 f4 L IS , 70-200 f4 L IS lenslere ve 580EX II flasha sahip olmak.

Çalışma şartlarımın zorluğu yüzünden çok fotoğraf çekemiyorum aslında ama yerli yabancı her türlü bilgiyi takip edip okumaya çalışıyorum. Donanımhaber , Fotokritik sitelerinde graphtec nickname’i ile üyeyim ve devamlı takip ediyorum. www.dpreview.com , www.photozone.de , http://digital-photography-school.com/ , www.fredmiranda.com sitelerini takip ediyorum.

Özellikle bu forumdaki muhabbetten çok memnunum ama site yönetiminin fotoğrafçılık konusuna üvey evlat muamelesi yapması beni üzüyor.

(DAHA ÖNCE YAZDIĞIM MESAJI EDİTLERKEN UÇURDUM 2. KEZ YAZIYORUM)

Ekteki dosya (1)

Canon 40D * 85mm f/1.8 L USM
teknosel

24 Temmuz 2008; 19:07:01 

Selamlar, ben forumda yeniyim

Adım Selçuk Yavuz 1984 İstanbul doğumluyum, ama aslen Karabük'lüyüm

Marmara Üniv. Teknik Eğitim Fakültesi, Tasarım ve konst. öğr.'liğinden bu yaz mezun oldum.

fotoğrafçılıkla 3 senedir ilgiliyim, sony s600 ve zenit 122 var elimde:)

http://sosyalmunzevi.fotokritik.com/ burada çektiğim fotoğraflar var:)

Edit: foto koydum

be cool'a teşekkürler bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknosel -- 24 Temmuz 2008; 20:54:33 >

umtbjk

24 Temmuz 2008; 19:12:42 

slm ben Umut BARIŞ.1980 üsküdar doğumluyum.23 yıldır izmir/pınarbaşında ikamet ediyorum.liseyi açıköğretimden bitirdim.ama üniversite okumayı çok isterdim.zemin kaplamaları üzerine çalışıyorum.fotoğrafçılığa merakım2-3 yıldır başladı.6 aydırda slr kullanıyorum.nikon d40+18-55 + tamron 70-300 tripod çanta vs.şu anda cihazları çözme aşamasındayım.forumdan bilenler bilir garip sorular sorarım.ama iyi fotoğraf çekmek isterim.şimdilik bu kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umtbjk -- 24 Temmuz 2008; 19:12:03 >

nikon d40
nikkor 18-55 / tamron 70-300 /filtre miltre çanta falan filan vs.
izmir/pınarbaşı
real pagan

24 Temmuz 2008; 21:42:34 

adım gürkan güleken ... 1970 Nürnberg'de ( o zamanlar batı almanya diye geçerdi) doğdum... hep izmir'de okudum, Atatürk Lisesi ve en son 9Eylül Tıp Fk (1994 mezuniyet)... daha sonra 10yıl zonguldak ereğli, 1yıl hakkari çukurca ve kalan zamanda da (2004 den beri) Lüleburgaz.....
aslen beykozluyum... 1982 den beri fotograf çekerem (arada ara verildi), gitar çalmaya uğraşıyorum ... evliyim ve 1 çocuğum var
Ekipman: nikond40 kit- sigma 55-200 hsm - sakar 28-70 makro af
minolta dynax 505is kit
zenit 12xp
yashica 5000 lynx
samsung a400
pentax s40
praktica luxmedia 5008

Ufaltılmış ön izleme resmi

Ekteki dosya (1)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi real pagan -- 24 Temmuz 2008; 21:46:25 >

şimdilik makro...ama büyüyünce NÜ çekecem
http://fotokritik.com/kullanici/appendix/portfolyo
http://digimax.blogcu.com/
http://www.zanart.org/profil.php?kullanicino=391
Trakya Ateşi "LÜLEBURGAZ"
sepulturgay

24 Temmuz 2008; 22:43:51 

aramızda bir doktor mu var yoksa ben yanlış mı okudum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sepulturgay -- 24 Temmuz 2008; 22:43:03 >

real pagan

24 Temmuz 2008; 22:46:54 

quote:

Orjinalden alıntı: sepulturgay

aramızda bir doktor mu var yoksa ben yanlış mı okudum

benim olduğum yerde çok vardı
konuyu dağıtmayalım
konuyu dağıtmayalım

şimdilik makro...ama büyüyünce NÜ çekecem
http://fotokritik.com/kullanici/appendix/portfolyo
http://digimax.blogcu.com/
http://www.zanart.org/profil.php?kullanicino=391
Trakya Ateşi "LÜLEBURGAZ"
reekan

24 Temmuz 2008; 23:06:16 

24.12.1988de dogmusum. süleyman demirel üniversitesi turizm otel işl. okumaktayım başarılı olamadıgımız için bu sene tekrar baska bir yere gidecegim
4senedir fotografla ilgiliyim samsung a402, olympus az1(bozuldu),nikon l6, canon a520 den sonra d40 aldım. kit lens+70-300 tamron+50mm 1.8+canon fd50mm var. ayrıca makro tüpü sunpak flaş ve filtreler mevcut
hobilerim: bol bol film izlemek fotograf cekmek ve öğlene kadar uyumak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reekan -- 24 Temmuz 2008; 23:25:34 >

forum.donanımhaber fotoğrafçıları
!!!Chinogolog!!!

26 Temmuz 2008; 4:55:22 

Sinan Danacı 13.10.1989.. İzmirliyim, İzmir aşığıyım.. Aydın, Adnan Menderes Üniversitesi, Yenipazar Meslek Yüksekokulu Sigortacılık İ.Ö 2.sınıf öğrensiyim.. Hayran gönüllüyümdür.. 2000 yılında bilgisayarla tanışmamla birlikte hayatım Allak bullak oldu dedim ya hayran gönüllüyümdür diye.. ne gördüysem heves sardım.. hele ki DH ömrümü yedi desem yeridir.. Cep Tel. bölümüne girdim gittim tel. aldım.. ikinci el e girdim, evdeki tüm eşyaları satmaya kalktım , o da olmadı araba bölümüne girdim ehliyet aldım.. şimdi de Fotoğraf bölümündeyim gidip Canon Eos 40D + tamron 17-50 aldım..

hobilerim mi : bilgisayar, yüzmek, bisiklet sürmek, araba kullanmak, fotoğrafçılık, ney üfleme (bunu da yapamazsın dediler diye inat edip yaptım ), imkanların el verdiği kadar gezip dolaşmak vs vs işte..

dünden bugüne ben

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi !!!Chinogolog!!! -- 19 Ağustos 2008; 1:56:03 >

|Canon EOS 40D| + |Tamron AF 17-50mm f/2.8 XR Di II LD Aspherical [IF]| + |Lowepro Slingshot 200AW|
bugiboy

26 Temmuz 2008; 15:03:11 

buğra günay

17.01.1980 - izmirde doğdum ve o tarihden beri de bu şehirde yaşamaktayım.
deü de jeoloji mühendisliği okudum şuanda mesleğimi yapmıyorum. bankalara hizmet veren bir firmanın ege bölge müdürlüğünde çalışıyorum.

kız arkadaşımın fotoğraf merakı sayesinde "şooooranın fotoğrafı da tam çekmelik" diyerek saçma bir giriş yaptım VE şuanda imzamda ki aletleri kullanmaya çalışarak durumu kurtarmayı deniyorum.

:|: Canon EOS 400D :|: Sigma 17-70mm F/2.8-4.5 Macro :|: Canon EF 50mm 1.8 II :|:
dgnzcn

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

27 Temmuz 2008; 13:14:05 

Ben Doğan.
1970 yılında doğdum ve doğma büyüme İzmir'liyim.
Namık kemal lisesini bitirdim.
Ege üniversitesi bilgisayar müh. kazandım, ileriki yıllarda reklamcılılık işine girdim. Şimdilerde kendime ait reklam işleri yapan bir firmam var.

Nikon Coolpix L3, D80 derken şimdi d300 ile devam ediyorum. fotoğraf çekmek gerçekten keyif verici bir uğraş. bulaşan kurtulamıyor kolay kolay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dgnzcn -- 27 Temmuz 2008; 13:15:57 >

NIKON D300 | MB-D10 Grip | Nikkor 24-85 mm | Nikkor 60 mm | Nikkor 105 mm vr | Nikkor 70-300 mm vr | Sigma 10-20 mm
SB-800 Speedlight | Lowepro 200 AW | Computrekker AW | Sandisk Extreme III 4gb | Manfrotto 785B Tripod
jackabbo

28 Temmuz 2008; 12:04:18 

Ben de Alper.
1987 Balıkesir Doğumluyum. Eskişehir Anadolu Üni. İktisadi ve İdari Bilimler Çalışma Eko. ve End. İlişkileri 3. sınıftayım.

Bir sene oldu fotoğraf uğraşıyla ilgilenmem. Bir yaz günü sıkıntıdan kaptım babamın makinasını, saatlerce gezip çekim yaptım. Sonrası ise malum, bir senedir makinam olmadan bakkala gitmem.

Şu an için Olympus Sp550-uz kullanıyorum, Olympus. Bu kışa doğru SLR'e geçiş yapacağım inşallah. Güzel insanlar tanıdım burada, birçok fikir edindim sayelerinde, birçok şey öğrendim.

Ayrıca fotoşop, flash, illustrator(yeni başladım) üzerine epey çalışıyorum.

Foto$oP deLisi
sepulturgay

5 Ağustos 2008; 14:34:20 

yukarı...

Carmelo_Anthony

8 Ağustos 2008; 13:20:29 

Up

Konuyu güncel tutmaya çalışıyorz üst konu olana kadar

(^^Ozy ÇAĞLAR ı Seviyor ^^)

Ne oldum delisi olma Kaçan Yorgun Ölür