Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Philips Xenium 9@9z İZLENİMLER!

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Diğer Markalar ve Konular >> Philips Xenium 9@9z İZLENİMLER! Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Anadolu

13 Nisan 2008; 0:28:19 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

İkinci hat için aldığım bu telefonun bir kaç haftadır stoklara girmesini bekliyordum ve hafta içi hizlial.com'dan 93 YTL'ye siparişi verdim. Yaklaşım 3-4 gündür kullanıyorum ve pakatten çıkan batarya daha yeni tükendi. Ben de telefonu şarj ederken fikirlerimi yazayım istedim. Belki bir kaç kişiye de benim faydam dokunur.

- Telefonu ilk paketten çıkardığımda şaşırdım. Çünkü bu kadar küçük ve kibar bir alet beklemiyordum açıkçası. Fotoğraflarda daha büyük görünüyor. Fakat çok küçük ve kibar bir alet. Biraz kalın olmuş ama yine de hoş görünüyor.
- Tuşların kullanımı çok rahat, mesaj yazarken zorlanmıyorsunuz. Bir nokia rahatlığı yok fakat mesaj yazmaya bir kaç denemeden sonra alışıyorsunuz bu cihazda da. Ama ben bazen bastığım tuşun harfini ekranda göremiyorum. Belki benim beceriksizliğimdir. Cihazı mesajlaşmak için aldım. Deli gibi mesaj atarım ben. Ve T9 rahatlığını da bu telefonda keşfettim. Şimdi neden daha önce T9 kullanmadım diyorum. :)
- Menüler yavaş sayılmaz ama hızlı da değil. Seri bir şekilde telefonda gezinemiyorsunuz. Fakat sizi öldürecek kadar yavaş da değil. Ben yavaş telefonlara gıcık olurum ama bu telefonda bir rahatsızlık duymuyorum. En azından şimdilik. Mesajı yazdıktan sonra gönderme aşamasına geçince sanki biraz daha ağırlaşıyor cihaz. Ya da bana öyle geldi.
- Ekran kalitesi güzel. 9@9f'nin ekranını hiç sevmemiştim. O nedenle de almadım o cihazı ve bunu bekledim. Kendi sınıfındaki telefonlara göre ekran rengi ve kalitesi oldukça güzel bence.
- Telefon sesi kötü bence. Keşke daha iyi olsaydı. Zil sesleri berbat. Hiç güzel melodi yok. İçlerinden kötünün iyisini seçmeye çalışıyorsunuz. İki tane sms sesinden birini mesajlar için birini çağrılar için yaptım. Öyle kullanıyorum. USB kablo bulursam yeni sesler atacağım içine.
- Gerçi hafıza küçün ama bişeyler uydurmak lazım.
- Radyosu fena değil fakat sesi fazla geldi bana. İyice kıssam bile uyurken dinleyince çok yüksek geliyor. Dış mekanda dinlerken normal olabilir ama yatakta kafa ağrıtıyor. Keşke daha sessiz dinlenebilseydi. Yüksek sesle müzik dinlemesini sevmeyenler için problem olabilir. Frenkanslar arasında * ve # ile ilerleyebiliyorsunuz. 20 tane istasyonu hafızasına alıyor.
- Şarjını henüz deneme fırsatım olmadı ama 2 hafta dayanırsa bana çok iyi. Çünkü ben telefonu çok kullanırım ve çok mesaj atarım. Standby 1 ay fakat kullanıma göre dşeceğini varsayarsak 10-15 gün işimi görür.

Bundan 1 ay önce KG275 aldım ve 1 hafta kullanıp sattım telefonu hemen. Çok kibar bir telefondu fakat mesaj yazmak yollamak ölümdü. şarjı da 2 gün gidiyordu. bu cihaz ona göre çok daha iyi. 90 ytl de bu sınıf için çok bir fiyat olmasa gerek.

objektif birşeyler yazmaya çalıştım. umarım fikir vermiştir.

sungur 13

13 Nisan 2008; 19:08:33 

ben daha önce philips 568 modelini kullanmıştım onunda şarjı fena değildi ama beni bazı yönleri ile deli ederdi:
1.şebeke sinyali çok kötüydü.yani hiç şebeke ful çekmediği gibi görüşmelerde hep bir cızırtı vardı.
2.malzeme kalitesi.arka kapak emanet duruyordu cihazda genelde cebimdeyken çıkardı.
3.ekran kalitesi.65k idi ama nokianın 65ksı ile benimkinin arasında dağlar kadar fark vardı.bu nedenle kamerası süs olarak duruyordu.Yani cihaz sadece ''kamerası'' vardı.gerisi koca bir hiç.Ve elimden çıkartmaya uğraştıysamda bunu başaramadım ve mecburen yeni bir telefon almak zorunda kaldım.Normalde telefonum varken başka bir cihaz almayı hiç sevmem ama philips beni mecbur etmişti yeni bir cihaz satın almaya..

şimdi:
yukarıda sıraladığım 3 beğenmediğim yan bu telefonda da halen problem olarak sürmekte midir?
yani şebeke çekim gücü(bence bir iletişim cihazının bunu gayet iyi başarması gerekir eğer bu sorunluysa o cihaza boşuna masraf yapuılmış demektir)malzeme ve ekran kalitesi nasıldır? mümkünse resimlerinide koyarsanız çok sevinirim

Anadolu

14 Nisan 2008; 0:50:51 

1. hiç şebeke problemi yaşamadım. gayet normal.
2. arka kapağın kendi kendine çıkması mümkünn değil. malzeme kalitesi de hoşuma gitti. 100 lira üzeri bir çok nokiadan daha iyi bence.
3. ekran çok iyi olmasa da ki olması beklenemez bence güzel. 9@9fden çok daha iyi olduğunu söyleyebilirim.

derkin

14 Nisan 2008; 4:03:27 

Yaw bende lg 370(kapaklı olan 99 lira) bu philips arasında kaldım.Şimdilik araştırmadayım tavsiyen nedir acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi derkin -- 14 Nisan 2008; 4:07:41 >

Anadolu

14 Nisan 2008; 10:58:44 

ben telefonu şarj süresi için aldım. sıkıldım artık telefonu 2 güne bir şarja takmaktan. bence önceliğini belirle sonra karar ver. şarj diyorsan bu bence.

derkin

14 Nisan 2008; 15:07:56 

radyo diyorsam?Radyonun ses yüksekliği..iyi çekimi?
quote:

Orjinalden alıntı: Anadolu

ben telefonu şarj süresi için aldım. sıkıldım artık telefonu 2 güne bir şarja takmaktan. bence önceliğini belirle sonra karar ver. şarj diyorsan bu bence.

sugarboy

14 Nisan 2008; 15:34:03 

philipsi şarj olayı dışında tercih etmem asla... philips menüleri kadar gıcık tel yok ve ekran çözünürlüğü düşük falan ıyy

Kara gözlerinden bir damla yaş düşünce...
hey

14 Nisan 2008; 16:28:49 

Anadolu hayrlı olsun , ben bir kez usb kablo ile denedim ama pc görmedi nedense teli belki daha sonra denerim yine, haklısın zil sesi çok az ve kötünün iisini seçmek gerekiyor

Anadolu

14 Nisan 2008; 21:48:56 

usd kabloyu nerden bldun? görmedi mi yani telefonu?

lmg

14 Nisan 2008; 23:26:22 

rehberde isim kaydederken 7 harfden fazlasını kaydetmiyor...

anlamsız eksik tarafları var bir kaç tane.. bugün aldım, yarın büyük bir ihtimalle iade edeceğim....

mymobile

15 Nisan 2008; 12:18:14 

Bence düşmesi lazım. Bu model pahalı. Çünkü 70-80 Liraya alanında tanınmış makineler var.
Alanında tanınmamış ürün. Batarya için 20 ytl fark olmaz.
Bence 75-85 ytl olmalı ki, onu alacağıma bunun şarjı daha iyi bunu alayım denilmeli.

Bozuk joystickli telefon satmamışsın, garanti dışı telefonları bile garantiliymiş gibi hızlı ve bedava yapma gafletinde bulunmuşsun,orjinal aksesuarları 70-100YTL'ye satmak dururken yanında hediye etmişsin, hatta orjinal aksesuarlarını,15-25 ytl ye piyasaya sürmüşsün, senin markanı alanları %70 zarar ettirmemişsin, greyin kaçağın olmadığı için devlete hep tam vergi kazandırmışsınSENDEN SUÇLUSU YOKTUR EY RAKS.

ELVEDA TÜRKİYE, HADİ BAKALIM KIRGİZİSTAN OŞ KENTİ.YAZAMAZSAM ÖZÜR DİLERİM
erdem97

15 Nisan 2008; 15:30:12 

phılips en gıcık olduğum marka menüsü iğrenç zil sesi kötü benim hem arkadaşımda var hemde hocamda
bende almak istemem phılıps kadar kötü marka qörm€d:m:

incele

18 Mayıs 2008; 10:53:05