Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: 6500Slide İncelemesi (van_hoijdonk tarafından)

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Nokia >> Cevap: 6500Slide İncelemesi (van_hoijdonk tarafından) Sayfa: <<   < önceki  1 2 [3] 4   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
van_hoijdonk

18 Nisan 2008; 19:04:30 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: staroftheskies

sebep?

Ben zaten sürekli telefon değiştiririm. Öyle 2 sene telefon kullanacak adam değilim. Dolayısıyla satmak için bir sebep olması gerekmiyor.

N73 ile ses foto karşılaştırmasına gelecek olursak.

Hoparlör sesi n73'ten daha iyi. Dediğim gibi kulaklık içinden gelen aşırı derece de dandik bir şey. Hiç takmasanız daha iyi nerdeyse. Fotolar zaten yukarı da mevcut. Başka bir karşılaştırmaya gerek var mı?

bilykid

18 Nisan 2008; 19:49:30 

quote:

Orjinalden alıntı: van_hoijdonk

quote:

sebep?

Hoparlör sesi n73'ten daha iyi. Dediğim gibi kulaklık içinden gelen aşırı derece de dandik bir şey. Hiç takmasanız daha iyi nerdeyse. Fotolar zaten yukarı da mevcut. Başka bir karşılaştırmaya gerek var mı?

Teşekkürler yorumların için.

Ne kadar zengin ve müreffeh olursa olsun, bağımsızlıktan mahrum bir millet, medenî insanlık karşısında uşak olmak mevkiinden yüksek bir muameleye liyakat kazanamaz
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
staroftheskies

18 Nisan 2008; 20:34:41 

özellik olarak aklım n95 8 gb ta olmakla beraber boyutları ve şıklığı nedeniyle 6500 s almaya karar verdim. bu telefona program yüklenebiliyor mu? örneğin messenger?

arastgeldi

18 Nisan 2008; 22:45:05 

kapak aktif mi acaba .yani kızağı kapatarak görüşmeyi sonlandırabiliyor muyuz?

__ThE DoCtOr__
van_hoijdonk

18 Nisan 2008; 23:00:37 

quote:

Orjinalden alıntı: arastgeldi

kapak aktif mi acaba .yani kızağı kapatarak görüşmeyi sonlandırabiliyor muyuz?

Evet kapatılabiliyor ve arama geldiğinde açılabiliyor.

..Knight..

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

19 Nisan 2008; 0:15:45 

quote:

özellik olarak aklım n95 8 gb ta olmakla beraber boyutları ve şıklığı nedeniyle 6500 s almaya karar verdim. bu telefona program yüklenebiliyor mu? örneğin messenger?

Telefona jar uzantılı java uygulamaları yüklenebilir. Mig33 ve eBuddy gibi başarılı MSN yazılımları bulunuyor.

Pentax K100D D-SLR / Tamron AF SP 28-75mm f/2.8 XR Di LD Aspherical IF Macro / 67 mm B+W UV NC filtre / Pentax SMC DA 18-55 mm f/3.5-5.6 AL / 52 mm Hama UV filtre / Pentax AF-360FGZ TTL Flaş / 2 GB SanDisk Extreme III SD kart / Lowepro Nova II AW / Samsung Digimax S500
sungur 13

19 Nisan 2008; 16:54:45 

cevaplarınız için teşekkür ederim van hoidonk

__VaSsiLi__

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

20 Nisan 2008; 17:59:24 

Slm Van_Hoijdonk hoş geldin ben aslında seni 6233 topiğinden tanıyorum...O topiği sen açmıssın..Bende geçen sene o topic den etkilenip 6233 aldım şuan halen kullanıyorum...Bu sene yazın 6500 slıde almayı düşünüyorum Temmuzun başlarında..siyah renk o zaman KVK olarak gelirmi Türkiyeye.Telefonu yazın grey mi alsam diyorum fiyatıda uygun oluyo garantide bi problem çıkarmı acaba?Ve senin tahminine göre telefonunu Temmuz aylarında Grey ve Kvk fiyatı nolur?...teşekkürler..

The JoKer

__VaSsiLi__

21 Nisan 2008; 17:45:20 

Arkadaşlar nereye gittniz yav,gözlerim yollarda sizi bekliyorum..

The JoKer

van_hoijdonk

21 Nisan 2008; 18:34:15 

Hoşbulduk.
Telefonun yaza fiyatı hiç belli olmaz kur böyleyken yarın nolacak o bile meçhul.

Bu arada isteyen arkadaş varsa kılıf almıştım telefona. Genç işi ama bu telefon içine geçiyor sadece çakmaktan paradan vs çizilmesini önlüyor. Deri kılıf 10 liraya verebilirim. Ben telefonu sattım da.

Şuan motorola v8 kullanıyorum.

y.G

21 Nisan 2008; 19:46:01 

quote:

Foto konusunda N73'ün gerisinde kaldığını mı söylemek istedin? Yoksa ben mi öyle anlamak istedim?

Hayat | Bir varmış, bir yokmuş.

C`p_A630
van_hoijdonk

21 Nisan 2008; 19:53:17 

quote:

Orjinalden alıntı: y.G

quote:

Foto konusunda N73'ün gerisinde kaldığını mı söylemek istedin? Yoksa ben mi öyle anlamak istedim?

Siz öyle anlamak istemişsiniz. Kendiniz bakabilirsiniz manasında söylemiştim karşılaştırma olayına.

Şimdi 4 tane resim ekleyecem dış çekim. Onlara bir bakın derim.

van_hoijdonk

21 Nisan 2008; 19:56:41 

Katze

21 Nisan 2008; 19:58:38 

Fotoğraf örnekleri oldukça iyi. Galata Kulesi'nden sanırım?

Canon EOS 400D D-SLR / Canon EF-S 18-55 f/3.5-5.6 / Canon EF 70-200 f/4 L USM / Canon ET-74 Lens Hood / Canon LP1224 Soft Lens Case
Planladıklarım: Sigma 10mm f/2.8 EX DC HSM Diagonal Fisheye / Canon Speedlite 430EX II / Sennheiser HD-215
Her zaman online olamayabilir.
Engelli kullanıcılar: MaSSive
van_hoijdonk

21 Nisan 2008; 19:59:26