arkadaşlar ilk kasa modifiyemi yaptım(pek modifiye sayılmaz ama), aslında tam bitti denilemez ama sizle paylaşmak istedim.resimler telefonla çekildği için kalitesiz bu yüzden kusura bakmayın.başlıyorum
fotoğraflar yapım aşamasındaki tarihlere göre sıralanmıştır(baştan sona doğru)
en başta büyük bi hevesle aldığım 2 adet cooler master 12lik fanlarım
daha sonra bu iş böyle gitmez dedim ve kasayı söktüm
amatör bi boyamadan sonraki hali
boyamadan sonra bi 8lik fan daha taktım kasaya maksat ferah bi ortam yaratmak
ardından firebaldan gelen neonları taktım keşke adaptörü arkaya taksaydım ama geçti artık
amfibi abime yaptırdığım plexi gelir gelmez monte ettim
en sonunda da sarma kitlerine kavuştum ve kabloları fazla olmasada bi düzene soktum
turuncu ve mavi
necoinside abiye yaptırdığım lcd de hemen sağ altta
2x12cm cooler master
farklı bi bakış
evet yorumlarınızı bekliyorum.son olarka kasaya fan kontrol ve sticker eklemeyi düşünüyorum.bi kaç ayrıntıyıda açıklıyayım.neon neden öle gelişi güzel diceksiniz büyük ihtimal, çünkü kasada yer yok ufak bi kasa.neden kasa kapağına plexi takmadım çünkü arkadaşım keserken kırdı eğer başka sorunuz olursa cevaplamaya hazırım..
kardeş o neonu bi şekilde sakla üste filan monte et ama sakla:D kabloları biraz daha sakla çok karışık duruyor. Onun dışında pek bişey diyemicem abilermiz daha detaylı olarak bakarlar benden bu kadar:)
kardeş o neonu bi şekilde sakla üste filan monte et ama sakla:D kabloları biraz daha sakla çok karışık duruyor. Onun dışında pek bişey diyemicem abilermiz daha detaylı olarak bakarlar benden bu kadar:)
yok kardeşi sığmıyo neon hiç biyere ne biçim yapmışlarsa kasayı illa bi engel çıkıyo
egzoz fanının arkasındaki ızgarayı kes öncelikle.Ardından kasa içi kabloların toparlanmaış.Onları kasa arka panelinde merkezleyip çıkarırsan daha derli toplu duracaktır.
O neon ortada olmamış gizli bir yere koymmalısın.
Şimdilik iyi gibi duruyor.
eline sağlık.
-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*- GMC-H70 Tower Kasa - Tagan 480Watt PSU - GIGABYTE GA-p35 Mainboard - İntel P4 3.00Ghz 2Mb cache CPU - Kingston hyperx2x1Gb 800Mhz DDR2 ram - ATI radeon X1900GT GDR3 Grafik kartı - Samsung 250Gb 7200rpm HDD - Samsung writeMasteR DVD-WR - Revoltec Red Led 120mm case Fanx3 - SilenX 120mm red led fan - GMC120mm orginal case fan - SUNBEAM Rheobus Extreme 6'lı Fan Kontrolcü
@rachadell; kabloları arkaya sabitlemeyi denedim yalnız uzunlukları yeterli olmuyor yada ben yanlış yaptım..neonuda sokamıyorum bi yere Allah kahretsin kasa küçücük
Kasa çok fazla ışıl ışıl olmuş. Kelepçelerin uçlarını kesersen, daha derli toplu olur. Ama bir başlangıç olarak fena görünmüyor. Sonuçta yaptığın iş hoşuna gidiyorsa ve geriden baktığında iyi ki yapmışım diyebiliyorsan, güzeldir. Dar kasada iş yapmak hakikaten çok zor. Bence forumun ikinci el bölümünden uygun bir kasa bulabilirsin. Sağlıcakla kal..
Kasa çok fazla ışıl ışıl olmuş. Kelepçelerin uçlarını kesersen, daha derli toplu olur. Ama bir başlangıç olarak fena görünmüyor. Sonuçta yaptığın iş hoşuna gidiyorsa ve geriden baktığında iyi ki yapmışım diyebiliyorsan, güzeldir. Dar kasada iş yapmak hakikaten çok zor. Bence forumun ikinci el bölümünden uygun bir kasa bulabilirsin. Sağlıcakla kal..
yorumun için sağol abi, yeni kasa anca yeni bilgisayarda olur benim için..bu kasanın yeri ayrı olcak ilk emeğim..
Benim kasada everest burada halen modu devam ediyor.Cidden benim kasada küçücük
Power'ı aşağıya alıp üst panele hava türbini düşünüyordum ancak yaptığım hesaplar sonucu hüsran oldu.Ölçüler yetişmedi.Biraz daha geniş kasa olsaydı hava türbini iyi duracaktı.Neyse..
Senin moda gelecek olursak kablolarını arka panele merkezlemek için anakart tablasında biraz değişim yapğabilirsin.Hemen Powerın çıkışından arka panele yol veripAnakart tablasının arkasında merkez oluşturabilirsin.Tüm led kabloları,usb kabloları..vs arkadan gelip sadece soketi görünecek şekilde yerleşir.Bunun haricinde neonun uçkısımlarındaki kübik plasitikleri yontarak kasa kenar çerçeveleri arasına sığacak kadar eritip bu alana takabirsin.
-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*- GMC-H70 Tower Kasa - Tagan 480Watt PSU - GIGABYTE GA-p35 Mainboard - İntel P4 3.00Ghz 2Mb cache CPU - Kingston hyperx2x1Gb 800Mhz DDR2 ram - ATI radeon X1900GT GDR3 Grafik kartı - Samsung 250Gb 7200rpm HDD - Samsung writeMasteR DVD-WR - Revoltec Red Led 120mm case Fanx3 - SilenX 120mm red led fan - GMC120mm orginal case fan - SUNBEAM Rheobus Extreme 6'lı Fan Kontrolcü
Renk uyumları çok güzel ama biraz kablolar karışık gibi geldi
l INTEL - E6750 C2D 2.66@3.2 (Günlük) l GIGABYTE - P35-DS3L l CORSAIR - 2x1 GB DUAL DDR2 800@960 l l PALIT - HD2600PRO SONIC l SAMSUNG - 160 GB SATA2 NCQ lSEAGATE 120 GB SATA l l ASUS - TA9A1 - SilverStone ST50EF 500W l ASUS - DRW-1608P BLACK l PHILIPS - 107S60 l l E6750 C2D 2,66@3.95 l CORSAIR - 2x1 GB DUAL DDR2 800@1186 l