Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: ANYCOOL T818 ÇİFT HATLI -ÇİFT KAMERA-TV-RADYO

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Diğer Markalar ve Konular >> Cevap: ANYCOOL T818 ÇİFT HATLI -ÇİFT KAMERA-TV-RADYO Sayfa: <<   < önceki  1 2 [3]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
glofrum

10 Haziran 2008; 13:40:46 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

bence almak isteyenler en iyisi z1 dir hem daha küçük hemde 0*# altta n99i çok büuük bence

UP

up

4 8 15 16 23 42
acengiz42

13 Haziran 2008; 17:20:59 

arkadaşlar bende anycol t819 aldım telefondan genel olarak memnunum herşeyi güzel ama programında bir hata var ztelefon kendi kendine sessiz moda geçiyor ve açıp kapamadan sesli moda geçmiyor bunun izçin satıcıyla görüştüm yeniden program yüklenmesi gerektiğini söylüyor. internetten aldığım için bana program lazım nereden bulabilirim. yardımcı olan arkadaşlara şindiden teşekkür ederim.

kalp kırmak kolaydır ama onu onarmak çok zordur.
tolgahankutlu

15 Haziran 2008; 21:29:37 

arkadaşlar yanlış yazmışım wifi tabiki yokmuş.nerden cıkarıyosunuz anlammıyorumki bunları.bu telefonun wifi si yoktur.fakat bluetooth u vardır.o var biliyorum.kullanıyorum cünkü yav...allah allah....

osmanery

17 Haziran 2008; 15:51:09 

quote:

Orjinalden alıntı: tolgahankutlu

arkadaşlar yanlış yazmışım wifi tabiki yokmuş.nerden cıkarıyosunuz anlammıyorumki bunları.bu telefonun wifi si yoktur.fakat bluetooth u vardır.o var biliyorum.kullanıyorum cünkü yav...allah allah....

wifi'yi siz çıkarıyorsunuz sonra anlamıyormuşsunuz. lütfen biraz ciddi olun. yoksa kimse size inanmayacak...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmanery -- 17 Haziran 2008; 15:51:22 >

osmanery

17 Haziran 2008; 15:56:53 

Samsung WEP 180 Bluetooth kulaklıgım ve Anycool T818 telefonum var. Bu telefonda TV izlerken veya Mp3 dinlerken çıkan sesleri bluetooth kulaklık ile dinleyebilirmiyiz. Bilen arkadaşlar nasıl ayar yapıldığını teferruatlı şekilde izah ederseniz sevinirim. Şimdiden tşk.ler...

ARIKAN

17 Haziran 2008; 18:16:59 

BU TELEFONLARIN HİÇ BİRİNDE 3G YOK BUNU DA YAZMIŞLAR YA HELAL OLSUN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ARIKAN -- 17 Haziran 2008; 19:50:41 >

BU İMZAYA ERİŞİM MAHKEME KARARIYLA ENGELLENMİŞTİR
DONANIM HABER 1. Sulh Ceza Mahkemesi, 18/07/2008 tarih ve2008/1907 nolu kararı gereği bu imza KAÇAK ANYCOOLCULARA KARŞI KORUMAYA ALINMIŞTIR.

Access to this signature is banned by "KAÇAK ANYCOOL" according to the order of: 1. Sulh Ceza Mahkemesi, 18/07/2008 of 2008/1907.
tolgahankutlu

20 Haziran 2008; 0:09:40 

evet arkadaşlar bilgi almak isteyen yokmu.evet 3g yoktur.telefonda .sizde biliyorsunuz ki 3g ikinci bir kameranın olması demek değildir arkadaşlar.bu arada bluetoot la müzik dinlemek isteyen arkadaş böle bişe suan için mümkün değil.ama şu arkadaşa cevap vereyim.telefonun wi fi si yoktur.lütfen uydurmayalım..

osmanery

22 Haziran 2008; 16:21:48 

quote:

Orjinalden alıntı: tolgahankutlu

evet arkadaşlar bilgi almak isteyen yokmu.evet 3g yoktur.telefonda .sizde biliyorsunuz ki 3g ikinci bir kameranın olması demek değildir arkadaşlar.bu arada bluetoot la müzik dinlemek isteyen arkadaş böle bişe suan için mümkün değil.ama şu arkadaşa cevap vereyim.telefonun wi fi si yoktur.lütfen uydurmayalım..

Çok alemsiniz valla.

ARIKAN

22 Haziran 2008; 16:25:25 

bu yanıt sırf konuyu üste tutma gayreti ile verilmiş bir yanıttır.gibime geliyor...

BU İMZAYA ERİŞİM MAHKEME KARARIYLA ENGELLENMİŞTİR
DONANIM HABER 1. Sulh Ceza Mahkemesi, 18/07/2008 tarih ve2008/1907 nolu kararı gereği bu imza KAÇAK ANYCOOLCULARA KARŞI KORUMAYA ALINMIŞTIR.

Access to this signature is banned by "KAÇAK ANYCOOL" according to the order of: 1. Sulh Ceza Mahkemesi, 18/07/2008 of 2008/1907.
tolgahankutlu

27 Haziran 2008; 18:01:00 

arkadaşım uydurmayalım lütfen.ihtiyacı olanlara yardım için burada varız.

FireSouL

27 Haziran 2008; 19:19:58 

Selamlar,

Bu telefonu aldım bende..Fakat USB Aygıtı Tanınmadı diye hata alıyorum diye ilk telefonu iade edip yerine yenisini istedim..Sağolsun verdiler..Fakat 2. gelen telefonda da aynı sorunu yaşıyorum..3-4 farklı bilgisayarda denememe rağmen usb aygıtı tanınmadı diyor..Farklı bi usb kablosu ile denedim,bu seferde tepki vermedi..Sizce sorun USB kablosundamı yoksa Telefondamıdır??Bu tür bi problemi yaşayan oldumu aranızda..

Saygılar

ankfantoma

17 Ağustos 2008; 15:50:53 

quote:

Orjinalden alıntı: ARIKAN

AL SANA ANYCOOL T818 FOTOĞRAF KALİTESİZLİĞE BAK DA GÖR.....FOTO KOYMAYA HEPSİ KORKUYOR....BENDE BU FOTOYU KOYDUM T818 E AİT...SEVGİLER

Ya arkadaşlar 200 YTL veriyorsunuz ÇİFT sim kartlı TELEVİZYONlu Kulaklık takmadan RADYO dinliyorsunuz SES harika Dokunmatik ekran cep telefonu alıyorsunuz Kamerası kötü çekiyormuş diye şikayet ediyorsunuz.VAY VAY VAYYY çok kötü yaaa. Ben size IPHONE tavsiye etsem 1200 YTL civarı.Gerçi onunda kamerası 2 MP.Gerçi video da çekmiyor ama olsun. ya da N95 alın siz en iyisi 1000 ytl. civarı kamerası 5 MP.Casio marka mini cep TV alayım dedim 300 YTL. Ne bekliyorsunuz 40 milyara triplex villa mı

ARIKAN

18 Ağustos 2008; 22:33:06