Simdide aklima takilan "Kart okuyucu"lar. Bu kart'lar ne ise yariyor? Sadece digiturk,dsmart gibi sifreli yayınlari cozmek icin mi kullanilir? Kart okuyucu olmayan receiver alsam ne kaybederim?
3-4 sene once arkadasta vardi sunny receiver. Kart programlayici filan almisti, bilgisayardan kanal sifrelerini indirip kanallari cozuyordu. Ama simdi forumda bununla ilgili birsey goremedim. zaten biraz masrafli ve ugrastiran bir yontemdi. Artik sadece receiver'in yazilim guncellemesi ile sifreler cozuluyor sanirim, yoksa yaniliyor muyum?
Kisacasi nedir bu uydu alicilardaki kart meselesi? Kart okuyucu girişi olmayan bir receiver alsam olur mu acep? =))
ben de aynı soru işaretine sahibim. cevap yok mu üstadlar?
ben kesinlikle lig tv izlemicem diyosam kartsız almam yeterli mi?
ilerde canınız sıkılırda ya şu kanala üye olayım yada paralı açık saçık yerlere üye olayım derseniz kart okuyuculu,ama benh anlamam toptan tüfekten derseniz alın FTA geçin,mesela redline rl-100csxhem ucuz hemde ilerde kart okuyuculu hale getiriliyor,ve uydudanda bazı kanaları izliyorsunuz,şu an benim izledigim gibi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yumuyumu -- 12 Nisan 2008; 20:15:44 >