Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
[font="Arial"]ARCELIK 4620 15000 BTU KLIMAYI EN UCUZ NERDEN ALIRIM [/font]

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> Klima ve soğutma sistemleri >> [font="Arial"]ARCELIK 4620 15000 BTU KLIMAYI EN UCUZ NERDEN ALIRIM [/font] Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
uri selam

12 Nisan 2008; 9:55:14 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

SELAM
ARCELIK 4620 15000 BTU LUK KLIMA ALICAGIM.
EN UCUZ NERDEN ALIRIM.
HEMEN MI ALIM, YAZI MI BEKLEYIM ?
YARDIMCI OLURSANIZ SEVINIRIM

yumuyumu
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

12 Nisan 2008; 19:16:15 

arçelik alınacak klima degil,forumu iyice oku anlarsın,ama genede para sende
BJKKKKK

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

16 Nisan 2008; 14:00:45 

Yaz aylarında daha çok kampanya yapılıyor, Haziran'da falan alabilirsiniz. Arçelik bayinden almanız, montaj ve servis açısından da faydalı olacaktır. Ben 2 sene önce 7000BTU'luk bir Arçelik aldım, ısıtmasında da soğutmasından da oldukça memnunum. Yumuyumu nickli şahısı pek dikkate almamanızı öneririm, kendisi yerli marka düşmanıdır, sanırım gene Gürcan Bey'in fake i kendisi

Ha bu arada yanlış anlaşılmasın, klimaya fazla para ayırabilirseniz eğer, ben de Mitsubishi klimaları öneririm.

COD Nick : Sharp
la fon ten
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

16 Nisan 2008; 18:27:58 

quote:

Orjinalden alıntı: BJKKKKK

Yaz aylarında daha çok kampanya yapılıyor, Haziran'da falan alabilirsiniz. Arçelik bayinden almanız, montaj ve servis açısından da faydalı olacaktır. Ben 2 sene önce 7000BTU'luk bir Arçelik aldım, ısıtmasında da soğutmasından da oldukça memnunum. Yumuyumu nickli şahısı pek dikkate almamanızı öneririm, kendisi yerli marka düşmanıdır, sanırım gene Gürcan Bey'in fake i kendisi

Ha bu arada yanlış anlaşılmasın, klimaya fazla para ayırabilirseniz eğer, ben de Mitsubishi klimaları öneririm.

bu arkadaşı ciddiye almayın,aldıgı 7000 btu klimayı klima sanıyor ve saçmalıyor,bütün arçelik klimaların ses seviyesini 7000 btu kadar sandıgı için herkes arçelik çok sessiz diyecek kadar bilgisizdir,vede arçelik gibi dandik ürününüde yerli malı sanmaktadır,halbuki elektronik yerli ürün dünyada yoktur,sadece kazıkçı yerli firmalar vardır bu arkadaşta onlara kazıklanmıştır,ar.elik burada en kötü klimaları montaj yapıyor ınverter olanları ise asla yapamayacagı için ithal ediyor,eger 5 kuruşluk teknolojisi varsa kendi buldugu klimayı yapsında görelim,olmayan teknolojisi ile,sadece gülerim,bu forumda candogan arkadaşta asla arçelik,beko,ivestel almayın diyor odamı yerli düşmanı,(gerçi yerli hiç bir şey yokda)albani nikli beyde asla yerli ürün yok sadece biz yerliyiz diyor vede dogru söylüyor,anlamayana

arçelik klima LG firmasının en dandik klimalarını getirmektedir,buda klima aldım sanacak kadar bilgisizdir,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi la fon ten -- 16 Nisan 2008; 18:33:55 >
EMRE_SAGANAK

16 Nisan 2008; 18:35:28 

Arçeliğin fabrikasını gören yada ziyaret eden varmı acaba? oradaki ses laboratuarını gören varmı? oradaki bantları gören varmı? arkadaş paranız var ise daha iyisini alın demiş arçelik kadar kalitelisini bulamazsınız dememiş optionel pcb kartının üzerindeki dirençlerin neye komut verdiğini biliyormusunuz? ses db ine ve air volume ne komut vermekte. bu da min seviyeye indirgemekte.
quote:

Orjinalden alıntı: la fon ten

quote:

bu arkadaşı ciddiye almayın,aldıgı 7000 btu klimayı klima sanıyor ve saçmalıyor,bütün arçelik klimaların ses seviyesini 7000 btu kadar sandıgı için herkes arçelik çok sessiz diyecek kadar bilgisizdir,vede arçelik gibi dandik ürününüde yerli malı sanmaktadır,halbuki elektroink yerli dünyada ürün yoktur,sadece kazıkçı yerli firmalar vardır bu arkadaşta onlara kazıklanmıştır,

arçelik klima LG firmasının en dandik klimalarını getirmektedir,buda klima aldım sanacak kadar bilgisizdir,

herkez herşeyden anlar ama herkez herşeyi bilemez...
saygılarımla...
JackDaniels

16 Nisan 2008; 18:35:57 

arçelik marka olarak sağda solda pek bulunamıyor

ama muadili beko ları netten veya büyük marketlerde bulabiliyorsun

amaarçelik i anca mağazadan alabilirsin

imza yok nedense?
EMRE_SAGANAK

16 Nisan 2008; 18:46:24 

aynı fabrikanın aynı üretim serisininisim değişikliği. Arçelik ve Beko. Arçelik ismini elektronik marketlerde vs göstermiyor. ama beko var ikiside aynı mal ama neden farklı satılıyor buda ticaret olsa gerek ona bende anlam verebilmiş değilim.İkisinin fiyatları da aynı muadilin farklı ise ayıp ozaman.
quote:

Orjinalden alıntı: JackDaniels

arçelik marka olarak sağda solda pek bulunamıyor

ama muadili beko ları netten veya büyük marketlerde bulabiliyorsun

amaarçelik i anca mağazadan alabilirsin

saygılarımla...
BJKKKKK

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

16 Nisan 2008; 21:56:34 

quote:

Orjinalden alıntı: EMRE_SAGANAK

Arçeliğin fabrikasını gören yada ziyaret eden varmı acaba? oradaki ses laboratuarını gören varmı? oradaki bantları gören varmı? arkadaş paranız var ise daha iyisini alın demiş arçelik kadar kalitelisini bulamazsınız dememiş optionel pcb kartının üzerindeki dirençlerin neye komut verdiğini biliyormusunuz? ses db ine ve air volume ne komut vermekte. bu da min seviyeye indirgemekte.
quote:

quote:

bu arkadaşı ciddiye almayın,aldıgı 7000 btu klimayı klima sanıyor ve saçmalıyor,bütün arçelik klimaların ses seviyesini 7000 btu kadar sandıgı için herkes arçelik çok sessiz diyecek kadar bilgisizdir,vede arçelik gibi dandik ürününüde yerli malı sanmaktadır,halbuki elektroink yerli dünyada ürün yoktur,sadece kazıkçı yerli firmalar vardır bu arkadaşta onlara kazıklanmıştır,

Yazılan mesajları anlayamayıp, "siz demişsiniz" gibi gösterme ustasıdır Gürcan Bey, boşuna uğraşmayın

COD Nick : Sharp
mbirol

17 Nisan 2008; 14:34:45 

quote:

Orjinalden alıntı: EMRE_SAGANAK

quote:

quote:

Arkadaşım Türkçe konuşalım demegoji yapmayalım derim,siz Arçelik ten ekmek yemiş olabilirsiniz ama durum ortada yapmayın kalite belli,zaten fiyatta belli,bu para bu kadar köfte olur zaten

!! DR. KLİMA !!
EMRE_SAGANAK

17 Nisan 2008; 20:15:44 

Sağol arkadaşım beni anlayabildin bende bundan bahsediyorum ne kadar ekmek okadar köfte... Şu bir gerçektirki benim param çok ise yani yeterli ise gider daikin alırım vs. alırım ama buna yetiyor ise bunu alırım bazı arkadaşlar bu cihazların kullanılmayacak olduğunu vs. olduğunu söylüyor oradaki çalışanlar boşunamı uğraşıyor adamlar yılda 1milyon satıyor 1milyon kişi bilgisiz birtek biz mi bilgiliyiz? bi arkadaş şöyle demişti fan motorunu kompresörüde arçelik kendisi yapsa olmazmı yapamazmı demişti hangi topikte olduğunu bulamıyorum buradan cvp vereyim yeni bir digitürk reklamı var acun şu film olsun bu film olsun diyor tv en sonunda arabana benzinde alayımmı diyor aynı bu hesap. Kalite tercih meselesidir kişinin maddi meselesidir. kişinin zevk meselesidir. arçelik bu fiyata satıyor bu kalitede cihaz satıyor ki hani arçeliğin muadili olan klimaların içinde arçeliği tercih ederim ki kesinlikle orda çalışmakla alakalı değil oradaki üretimi bantı lab.ları birebir görmüş olarak işi en titizlikle yapmaya çalışıyorlar ama dediğiniz gibi ne kadar ekmek okadar köfte.

[/quote]
Arkadaşım Türkçe konuşalım demegoji yapmayalım derim,siz Arçelik ten ekmek yemiş olabilirsiniz ama durum ortada yapmayın kalite belli,zaten fiyatta belli,bu para bu kadar köfte olur zaten
[/quote]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EMRE_SAGANAK -- 17 Nisan 2008; 20:17:27 >

saygılarımla...
mbirol

18 Nisan 2008; 11:16:42 

Emre kardeşim bak sende diyorsunki param olsa Daikin alırım,ya şunu diyebilsek olmaz mı acaba ' param olsa Arçelik alırım'' çok mu zor yahu istese yapamazlarmı,bence istese yaparlar, vede zamanında yaptılar 4300 IP eskiler bilirler pencere tipi Daikin lisanslı.

Şu rakamda abartı olmuş biraz 1 milyon klima bu raam yıllıkmı bu güne kadar sattığımı,eger yıllık üretim diyorsan olmaz öyle şey zaten fabrikanın tam kapasitesi 200 000 oda ihracatla dahil bu rakam zaten LG ye bile üretim yapıyor.

!! DR. KLİMA !!
EMRE_SAGANAK

19 Nisan 2008; 11:36:42 

saatte 200 adet klima bant üzerinden seri üretimden geçiyor gerisini siz hesaplayın 2008 yılı üretim planı 1milyon adet. 2007 yılında 867000 adet klima üretildi benim dedğim ithalat da dahil. Ben şunu söylüyorum en iyisini en kısıtlı imkanlarla yapmaya çalışıyorlar ama ticaret kısmını ve siyasetini ben bilmem ama ellerindeki imkanların en iyisiyle yapmaya çalışıyrlar yeni bir lab kurulmuş hatta aynı anda iki klimayı test edip aradaki sistem sıcaklıkları nı veyahut farkları kontrol edebiliyorlar. Ha bu çok kaliteli anlamındamıdır hayır daha iyisini yapsada kimsenin başı ağrımasamı eveten güzzeli bu ama keşke dedğiniz gibi farkında olsalar...
quote:

Orjinalden alıntı: mbirol

Emre kardeşim bak sende diyorsunki param olsa Daikin alırım,ya şunu diyebilsek olmaz mı acaba ' param olsa Arçelik alırım'' çok mu zor yahu istese yapamazlarmı,bence istese yaparlar, vede zamanında yaptılar 4300 IP eskiler bilirler pencere tipi Daikin lisanslı.

Şu rakamda abartı olmuş biraz 1 milyon klima bu raam yıllıkmı bu güne kadar sattığımı,eger yıllık üretim diyorsan olmaz öyle şey zaten fabrikanın tam kapasitesi 200 000 oda ihracatla dahil bu rakam zaten LG ye bile üretim yapıyor.

saygılarımla...
WARNİNG

21 Mayıs 2008; 23:13:21 

quote:

Orjinalden alıntı: uri selam

SELAM
ARCELIK 4620 15000 BTU LUK KLIMA ALICAGIM.
EN UCUZ NERDEN ALIRIM.
HEMEN MI ALIM, YAZI MI BEKLEYIM ?
YARDIMCI OLURSANIZ SEVINIRIM

cok kolay 0212 588 88 18
ucretsiz keşif ve montaj.
türkiye'nin heryerine
özellikle sizin gibi araştırmacı müşterilerimize uzlaşabileceğimize inanıyoruz.
görüşmek dileğiyle saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WARNİNG -- 21 Mayıs 2008; 23:13:00 >

"The not bourgeois so Perspiration!"
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> Klima ve soğutma sistemleri >> [font="Arial"]ARCELIK 4620 15000 BTU KLIMAYI EN UCUZ NERDEN ALIRIM [/font] Sayfa: [1]
Buraya git: